UndoOK
Perenitatea valorilor autentice. Cazul VINTILĂ HORIA
Contains Link

Calin Kasper21 hours ago
calin.kasper@gmail.com188.104.147.6
Parintele Arsenie l-a pictat pe Isus copil in zeghe, dar asta este o isprava realtiv minora, fata de un tablou al sau aflat la Biserica Draganescu, intitulat „Adormirea Macii Domnului” in care „Maica Domnului” e imbracata, pe sub lintoliu, cu o zeghe, are mainile legate si la gat o dunga rosie, ca si cum ar fi murit strangulata. In partea de sus a picturii, se afla cinci urme de gloante. Iar printre cei care asista la priveghi, am identificat pe generalul Cantacuzino-Granicerul, Vasile Marin, Ionel Mota si doamna Elena Codreanu, cu fata ei infiata in brate, Catalina. Deci, cine se afla pe catafalc, cu o asa asistenta? Nimeni altul, decat Corneliu Zelea Codreanu.
Cand am descoperit alegoria ascunsa in aceasta pictura, in 2013, m-am intrebat si care este mesajul ascuns pe care Parintele a incercat sa ni-l transmita de dincolo de moarte, fiindca este cel putin ciudat ca un adanc credincios ca parintele Arsenie sa sugereze ca pe catafalc s-ar afla Maica lui Isus, dar de fapt sa picteze in locul ei un mirean, fie el chiar un sfant martir, asa cum a fost Codreanu. Mesajul l-am talmacit astfel: Maica Domnului este perceputa ca protectoarea Romaniei, tara numita si „Gradina Maicii Domnului”. Substituirea de persoane sugereaza ca protejarea Romaniei ar cadea in viitor si pe umerii Lui Corneliu Codreanu si al Miscarii Legionare. Deci, regenerarea si renasterea pe care o asteptam cu totii de la neamul romanesc, se va produce atunci cand invataturile si doctrina legionara vor ajunge sa fie insusite de majoritatea romanilor. Asta n-o spun eu, ci o spune Parintele Arsenie sfantul, cel ce avea darul vederii-inainte.
Pe Facebook am pus fotografiile doveditoare. Priviti-le, spuneti-va parerea si daca sunteti convinsi ca am dreptate, dati informatia mai departe.