Dan Cristian Ionescu

lun., 9 sept., 22:32 (acum 14 ore)

către eu
Sint dupa patru zile in care mi-a fost foarte rau si nu am putut minca nimic, credeam din nou ca ma duc. Dar azi noapte la ora 2,30, ca prin minune m-am trezit bine. Inca o data! Sint inca extrem de slabit asa ca nu voi scrie prea mult.

Ati publicat un text care incepe cu avansarea cifrei de 14 mil. de evrei in lume. Am citit nota dvs. si in sinteza va rezum asa: Va repet din nou ca nimeni nu stie citi evrei sint pe lume. De vreo doua secole de cind evreii au acceptat corcirea, comunitatile evreiesti au pastrat evidenta celor nascuti din ambii parinti evrei sau din unul singur, pe cind noi nu stim.  In al doilea rind, evreu se refera la cei de origine iudaica, dar si la cei care s-au convertit la iudaism. In al treilea rind, pentru noi originea se stabileste dupa tata, la evrei dupa mama (deci pentru ei cineva care are mama evreica care se trage la rindul ei din mama evreica, este evreu 100 % – intre timp au extins si ei definitia evreului). .

Va dau trei exemple:

1. Inainte de 1985 Adrian Severin (l-ati inclus in cele 14 mil.?) ii spunea unui prieten comun cu tata evreu si mama fiica de preot ortodox: „Tu in Romania esti considerat evreu iar daca pleci in Israel esti considerat roman. Pe cind eu in Romania sint considerat roman iar in Israel as fi considerat evreu”.

2. Ce a fost Gellu Naum? Dupa tata (Andrei Naum) era aroman, dupa mama (Rosa Gluck) era evreu.

3. Ce a fost printul Dimitrie Callimachi, un mare patriot si un bun crestin? Dupa tata (Scarlat Callimachi, „printul rosu”) era roman, dupa mama (actrita Dida Solomon) era evreu.

Ati vorbit si de Hitler. Eu am aflat ca in Wehrmancht, Kriegsmarine si Luftwaffe erau 150.000 de soldati, subofiteri si ofiteri cu unul sau ambii bunici evrei.

Am citit si comentariile – la site-ul dvs., aceasta parte s-a transformat intr-un circ adevarat. As avea foarte mult de scris, dar nu am putere acum asa ca ma refer la doar doua:
 Evreii nu au construit bombe atomice. Au rachete cu capete nucleare de la SUA; 400 de focoase.

Florin Croitoru este un habarnist sau un mincinos. Primele bombe atomice, create la Los Alamos, au fost opera unui colectiv condus de evreii Julius Robert Oppenheimer si adjunctul sau Philip Morrison, la proiect au participat si 3 laureati ai premiului Nobel pentru pace dintre care 2 erau evrei (danezul Bohr si germanul Einstein) precum si ungurul Edward Teller, care este si creatorul bombei cu hidrogen. Am identificat in cadrul proiectului Manhattan un numar de 172 de fizicieni din intreaga lume, dintre care cel putin 51 erau evrei.iat dintre acestia 7 evrei au furnizat URSS datele necesare pentru a realiza si ei bomba atomica (cele 7 nume sint mentionate in cartea mea). In URSS arma nucleara a fost produsa sub conducerea evreului Vitali Lazarevici Ginzburg (a primit si el premiul Nobel). Israelienii au realizat bombe atomice la complexul nuclear de la Dimona, din desertul Negev – faptul a fost devoalat si probat cu fotografii de evreul marocan Mordechai Vanunu, fost tehnician la Dimona, ziarului britanic Sunday Times (atras de o agenta Mossad la Roma, a fost drogat si transportat la un aeroport de unde a fost dus in Israel si condamnat la 18 ani de inchisoare)

Florin Croitoru minte de stinge si este si de o mare obraznicie..

 1. Nu mai contrazis cu nimic la pct 1. Nu am afirmat că evreii ar fi la Casa Albă! Să mă contrazici pe ce am spus nu pe ce îți închipui tu că asm vrut să spun!
2. Am scris că America ii spijină pe evrei nu Anglia! Deci pe ce mă contrazici?
……

Ei bine, daca FC nu stie, la Casa Alba sint evrei: principalul consilier al lui Trump este evreul Jared Kushner, ginerele lui Trump! Si nu este singurul.
In ce priveste Anglia, se pare ca FC nu stie ca este una dintre cele mai importante tari care sustin Israelul si este condusa tot de evrei!
Am constatat ca a disparut un comentariu pe care l-am citit acum vreo doua ore, nu mai retin daca al lui FC sau al lui Vlad Puscasu (nu ma insel daca spun ca acesta a postat si sub numele de Puscas Vlad) in care se sustinea ca in parlamentul britanic nu exista evrei MP! Cum puteti posta astfel de minciuni? Daca sinteti singur si nu puteti verifica, mai bine nu le postati! In anul 2005 partidul conservator era condus de evreul Michael Howard (tatal sau, Bernat Hecht, nascut in Romania), contracandidat al lui Tony Blair, urmat dupa pierderea alegerilor de evreul David William Donald Cameron (din familia Levita) iar in 2010 partidul laburist a ajuns condus de evreul  Ed Miliband. Toti acesti evrei au fost MP, au fost ministri, Cameron a fost si prim ministru, Ultima campania electorala a lui Tony Blair a fost masiv subventionata ilegal de miliardari evrei care in semn de recunostinta au primit titlul de lord (a fost mare scandal pe tema asta) devenind astfel MP (membrii in Camera Lorzilor). Parlamentul UK este impinzit de evrei, in insula evreii stapinesc politica, bancile, presa, economia, chiar si fotbalul (aici, acum au inceput sa piarda teren)
Probabil ca sint unul dintre crestinii care cunosc cel mai bine numele celor mai importanti evrei din lume in ultimele trei milenii si jumatate, fiindca de asta ma ocup de 15 ani.
Este trist ca prin toleranta dvs. sprijiniti dezinformarea, mintirea, imbecilizarea romanilor care va citesc.
Gata, am obosit.
Dan Cristian Ionescu
Nota redacției: Mulți comentatori critică toleranța mea prin care sprijin „dezinformarea, mințirea, imbecilizarea românilor care mă citesc”!
Critică neîntemeiată! Textele însoțite de precizarea „textele altora” nu-mi aparțin, deci nu pe mine mă citesc cei care le bagă în seamă. Îl invit pe dl Dan Cristian Ionescu să facă un exercițiu și să vadă cât de greu este să facă selecția textelor care ar merita să fie acceptate la comentarii. Fiecare comentator, cu excepția anonimilor, răspunde pentru textele semnate, măcar în fața propriei conștiințe și exigențe.
O întrebare totuși pentru dl DCI, de la un habarnist ca mine: Einstein a lucrat la bomba atomică? Știam că nu prea!