ORDIN PE UNITATE: Cum a ajuns

TimesNewRoman să NU facă mişto de

TRIPLAREA salariului lui Iohannis?

| 13 iul, 10:30

Adevărul este că, alături de ziarul de satiră online, multe alte site-uri şi ziare online au pus batista pe ţambal şi, ca la un semn, au decis toate odată să ignore complet zbaterile energice ale preşedintelui Iohannis de a-i fi triplat salariul prin Ordonanţă de Urgenţă.

„Punctul 1 din proclamaţia lui Iohannis: România salariului BINE TRIPLAT!” sau „Motivul pentru care Iohannis vrea să scape de Ponta: «Nenorocitul de socialist NU vrea să îmi TRIPLEZE salariul»” – iată două posibile titluri pe care cei de la TimesNewRoman nu le-au folosit în ultima săptămână pentru a ironiza cel mai recent scandal politic iscat între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta. Dacă intraţi pe site-ul lor veţi vedea că acest subiect pur şi simplu nu a existat în ultimele zile.

Adevărul este că, alături de ziarul de satiră online, multe alte site-uri şi ziare online au pus batista pe ţambal şi, ca la un semn, au decis toate odată să ignore complet zbaterile energice ale preşedintelui Iohannis de a-i fi triplat salariul prin Ordonanţă de Urgenţă. Un subiect care, trebuie să recunoaştem, vinde şi interesează orice român obişnuit a fost complet ignorat de site-uri precum TimesNewRoman, Kamikaze sau Comisarul.ro.

Ceea ce pare a fi o stranie coincidenţă la prima vedere, faptul că aceste site-uri au refuzat să îl atace şi să îl ironizeze pe preşedinte pentru că nu a primit „pohta ce-a pohtit” poate fi interpretat însă şi ca un ordin „pe unitate”. Care unitate? Vă daţi voi singuri seama…

Întrebarea este de ce? De ce au ales toate aceste site-uri, extrem de critice de altfel cu toţi ceilalţi politicieni din România, să îl protejeze pe Iohannis? Cine stă în spatele lor şi la ordinele cui au „sărit ca stinse”, nefăcând niciun amărât de mişto la adresa lui Iohannis?