ZAMOLXIS
05.10.2022 12:35
 • Domnule Doctor Astărăstoaie, nu numai Campania da Vaccinare Covid-19 s-a bazat pe înșelătorie. Întreaga instituție a vaccinării este o înșelătorie medicală, lucru cunoscut de peste un secol!
 • Dumneavoastră înșivă, ca toți colegii de generație ai Domniei Voastre, ați învățat multe bazaconii, inexactități și minciuni gogonate, în Facultatea de Medicină. Toate facultățile de Medicină din pretinsa lume civilizată sunt în această tristă situație. Ca toate științele (naturii în general și omenești în special) Medicina oficială actuală a devenit o ideologie, un fel de idolatrie, împestrițată cu o mulțime de superstiții, pungășii, minciuni gogonate și chiar banditisme, inimaginabile în urmă cu câteva decenii, pe vremea regretatului, de acum, Nicolae Ceaușescu.
 • Mai întâi, pentru a nu ne lungi peste măsură, Medicina oficială actuală nu studiază viața ci moartea, în sensul că experimentează pe cadavre Că vă place sau nu formula, dumneavoastră înșivă și toți conțopiștii medicali actuali (diverșii miniștri, sinistrul îngâmfat și incult Arafat, criminalele direcții sanitare județene, spitalele în care oameni sănătoși au fost sistematic ”intubați” și uciși, apoi, în saci de plastic, aruncați direct la groapă) sunteți vinovați nu numai de incompetență științifică și medicală, nu numai de frică, pentru a vă păstra poziția socială, ci, pe alocuri, de adevărate crime de genocid contra poporului român
 • Că vă place sau nu, Corpul Medical actual nu este întru nimic mai bun decât activiștii comuniști, din anii optzeci, ai lui Ceaușescu. Aceia, cel puțin, erau patrioți, vorbeau românește, voiau binele poporului, chiar dacă uneori ieșea rău. Medicina actuală a devenit o ȘTIINȚĂ DIABOLICĂ A MORȚII, A UCIDERII OAMENILOR SĂNĂTOȘI. Este adevărat, așa stau lucrurile în toată pretinsa lume civilizată, care a devenit un BORDEL DEMENȚIAL, CONDUS DE INDIVIZI SELECȚIONAȚI PE CRITERII DE BANDITISM MAFIOT.
 • Viziunea filosofică actuală a Medicinei (pe care Domnia Voastră înșivă o reprezentați) este așa numita PANSPERMIE UNIVERSALĂ, ce datează din Antichitate și care a fost rezumată, cândva, de savantul, filosoful și poetul LUCRETIUS, în cunoscuta sa operă intitulată DE RERUM NATURA. De la Lucretius încoace s-au schimbat însă multe, mai ales începând cu secolul al XVII-lea. La jumătatea secolului al XIX-lea, Panspermia Universală a început să fie foarte serios pusă la îndoială, pe vremea când un fals savant, fără studii medicale, dar mare șarlatan și bandit francmason (numit LOUIS PASTEUR) a reușit să transforme Medicina într-o intreprindere ucigașă, de îmbolnăvit oamenii în mod sistematic, pentru ca DOMNII DOCTORI IMAGINARI (CUM I-A NUMIT MOLIERE) SĂ AIBĂ CLIENTELA ASIGURATĂ ȘI CÂȘTIGUL GARANTAT.
 • Aveți o vârstă, dar sunteți mai tânăr decât mine, și toată viața ați fost supusul diverșilor bandiți care, la un moment dat, v-au pus în fruntea COLEGIULUI MEDICAL DIN ROMÂNIA. PENTRU MULȚI OAMENI ÎNTREGI LA CAP, ORICUM LE-AM NUMI, COLEGIILE MEDICALE SUNT ÎN CEL MAI BUN CAZ DE PRISOS. DE FAPT, ELE SUNT ORGANIZAȚII BANDITEȘTI, CARE OBLIGĂ MEDICII SĂ APLICE PROTOCOALELE ZISE MEDICALE, CARE DE CELE MAI MULTE ORI SUNT RELE, UNEORI DE-A DREPTUL CRIMINALE. TOATĂ POVESTEA CU INTUBAREA AUTOMATĂ A ORICĂRUI RĂPIT DE PE STRADĂ ȘI DUS LA SPITAL, TOATĂ AFACEREA BOTNIȚELOR VĂ ACUZĂ PE TOȚI MEMBRII PERSONALULUI MEDICAL. MERITAȚI CU TOȚII SĂ FIȚI SCUIPAȚI, INSULTAȚI ȘI BĂTUȚI PE STRADĂ.
 • Acum, Domnia Voastră înșivă vorbiți de înșelătorie. Mai bine mai târziu, decât niciodată. Totuși, acest târziu vă acuză. Lașitatea voastră de falși medici, medici mizerabili sau de-a dreptul hoți și bandiți, a permis tot felul de abuzuri și crime polițailor, jandarmilor și altor călăi în uniformă sau fără: Prin aprilie 2020, o bătrână de 83 de ani, din județul Sălaj, a fost luată cu forța de acasă (De cine? De poliție, de jandarmerie, complicii voștri…) dusă parcă la Bistrița-Năsăud, într-o căsăpelniță numită ”Spital Județean”, unde a murit după trei zile…
 • Zeci, sute, poate mii sau zeci de mii de oameni au fost săltați de complicii voștri, polițaii și jandarmii abrutizați și terorizați de călăii deghizați în medici, care prosteau oamenii cu ajutorul televiziunii.
 • Din primele zile trebuia să vorbiți de înșelătorie medical-științifică, administrativ cetățenească, juridică, într-un cuvânt omenească Sincer vorbind, ultimii trei sau patru miniștri ai Sănătății ar trebui să se scuipe în oglindă, unii medici și alți membri ai personalului medical ar trebui biciuiți la fund în fața spitalelor pe care le-au compromis.
 • Din punct de vedere științific, Medicina Domniei Voastre comportă multe zone de neștiință, de ignoranță crasă, deliberată, voită și urmărită de multe guverne, din multe țări, încă de pe vremea pungașului Louis Pasteur. Răsfoind cartea doctorului francez LOUIS DE BROUWER (VACCINAREA, EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI, București 2007), veți vedea că am tot dreptul, ba chiar datoria să-l numesc astfel pe Pasteur.
 • Nu vreau să mă laud, dar pot să vă spun că eu sunt la originea traducerii și publicării acestei cărți în limba română. Întâmplarea a făcut să-l cunosc pe autor, căruia i-am popularizat cartea în chiar țara lui.
 • Eu sunt doctor în alte domenii și chestiuni, dar pot discuta medicină hipocratică, alopată, homeopată sau ayurvedică cu oricine. Am făcut un fel de ziaristică medicală, dar și una filosofică, teologică, ideologică, etc.
 • Din punctul de vedere al culturii generale, media corpului medical nu depășește pe cea a corpului polițienesc sau jandarmeresc. Asta înseamnă că în Facultățile de Medicină (de pretutindeni) SE INTRĂ BOU ȘI SE IESE VACĂ, ÎNTR-O PROPORȚIE COMPARABILĂ CU CEA A FOSTEI ACADEMII DE PARTID ȘTEFAN GHEORGHIU.
 • Totuși, Academia Ștefan Gheorghiu devenise cu timpul o școală, o universitate comparabilă cu celelalte, poate chiar mai bună în anumite domenii și probleme. La noi însă, învățământul general și învățământul ”superior” în special a devenit ceea ce se vede: școli de fabricat imbecili, pungași, hoți, în cel mai bun caz mediocri abrutizați, care nu știu nimic serios, care au uitat până și limba română, pe care o spurcă cu tot felul de barbarisme, pentru a-și arăta ”cultura”.
 • Ce ar fi de făcut? Cred că oamenii de bine, care nu lipsesc, ar trebui să-și ia inima în dinți și să spună ce au de spus, fără teamă. Dumneavoastră înșivă trebuia să spuneți, cel târziu acum doi ani, că este vorba de înșelătorie, o înșelătorie criminală însă… Apoi, chestiunea trebuie dezbătută nu numai la televiziune. Televiziunea, mass-media trebuie ea însăși să se documenteze serios, înainte de a ”ciripii” pe ecran…
 • În fond, este vorba de ADEVĂR, Domnule Doctor. Adevărul însă, orice ar face unii și alții, în cele din urmă iese la lumină. În vederea dezbaterii la care se va ajunge într-o zi (probabil după ce generația noastră se va fi dus la veșnicia ei), cred că este în interesul Biologiei, al Medicinii și al Geneticii să clarifice chestiunea contribuției savantului francez ANTOINE BECHAMP la cunoașterea tuturor microorganismelor. Se știe că existența ”virușilor” este contestată de unii savanți și medici, care o consideră opera AGENȚIEI CENTRALE DE INVESTIGAȚII AMERICANE (CIA), ÎN CONTEXTUL EBOLA, SIDA GRIPĂ AVIARĂ, PORCINĂ, etc/.
 • ÎN AFARĂ DE PROBLEMA MICROORGANISMELOR, MEDICINA OFICIALĂ AR TREBUI SĂ RECUNOASCĂ PRIMATUL GLANDULARO-ENDOCRIN FAȚĂ DE CEL CEREBRALO-NERVOS.
 • APOI, ÎN PROBLEMELE DE ADMINISTRAȚIE MEDICALĂ, STATUL TREBUIE SĂ SE MANIFESTE CÂT MAI PUȚIN, CA ȘI BISERICA (RELIGIILE ÎN GENERAL) ÎN PROBLEME DE MÂNTUIRE.
 • Mântuirea este treaba fiecăruia, iar Biserica ar trebui să ne scutească, cel puțin până când ierarhii și preoții vor atinge nivelul de împlinire omenească numit înțelepciune. La fel și Medicina actuală, care este o știință diabolică, adică o știință a morții, a afacerilor bănești necurate, între care VACCINAREA, DESPRE CARE, DACĂ NU AVEȚI CURAJUL SĂ O SPUNEȚI O SPUN EU: NU EXISTĂ, N-A EXISTAT ȘI NU POATE EXISTA UN VACCIN BUN. ORICE VACCIN ESTE PRIN DEFINIȚIE RĂU. PROGRESUL MEDICINII ACTUALE DEPINDE DE ÎNȚELEGEREA ACESTUI LUCRU