Meciul meu cu dl Richard Stein

 

 

 

 

Îmi scrie foarte des dl Richard Stein, supărat cam pe tot ce fac, adică supărat cam pe tot ce apare pe site-ul meu. Dacă aș avea așa ceva, aș putea spune că este supărat pe OPERA OMNIA a subsemnatului. Deunăzi mi-a mai trimis una de-a lui. O reproduc întocmai:

 

From: Richard Stein <richardastein@…….>
To: ion coja <ionzcoja@yahoo.com>
Sent: Wednesday, February 18, 2015 5:20 PM
Subject: Intrebare

 

Domnule Coja, am o intrebare, ma mananca curiozitatea.

Victime din familia mea, care s-au intors din Auschwitz, nu au manifestat fața de cei care le-au ucis familiile acel nivel de ură pe care il vad, din partea dumitale, directionat impotriva evreilor care, la urma urmei, nu v-au facut absolut nimic.
Ai dumneata vreo explicatie? Sunt extrem de curios. De unde atata ura fata de niste oameni care nu v-au lezat cu absolut nimic?…

Cu multumiri

 

 

  1. Răspunsul meu către domnul Stein a fost următorul:

 

Ai tu „victime din familie” care s-au întors de la Auschwitz cum am eu neamuri printre victimele de pe Titanic!… Mincinosule!

 

 

 

  1. La care, dl Stein, după câteva zile de gândire, mi-a răspuns în felul următor:

 

 

Coja,

Pentru ca ai scris (erai sub influenta drogurilor sau erai treaz?) ca asa am eu victime din familie care s-au intors de la Auschwitz cum ai dumneata neamuri de pe Titanic, vroiam sa iti spun sa iti crape obrazul acela mincinos si jegos de rusine!!! Esti un nemernic si un munte de nesimtire, si sa-ti fie rusine, pocitanie perversa de dement ordinar. Esti un mare, mare gunoi, Coja.

Si ceea ce predici dumneata nu se numeste „crestinism” – habar nu ai, Coja, ce este crestinismul. Iti faci religia de rusine. 
Si habar nu ai ce inseamna Auschwitz. Si da, am avut rude care au ramas acolo, si am avut rude care s-au intors de acolo. Esti un monstru, Coja. Un monstru dezgustator. 

 

 

  1. Mă declar surclasat. Abandonez lupta! Felicitări, măi, Ricky!