Si varfurile luptatoare si lucide ale nemtilor, se plang de faptul ca in toata Germania nu sunt lamuriti asupra adevaratei situatii in care se afla tara lor (nu zic neamul lor, observati!) decat vreo 7% dintre nemti

70.000 de nemti au fost bagati in inchisori pana acum, doar pentru contestarea Holocaustului! Pe baze stiintifice inconturnabile.
Totusi fiecare dintre luptatorii in numele adevarului, multi trecuti prin inchisori, nu abdica.

Lui Horst Mahler , jurist german ( la 80 ani, condamnat la zece ani inchisoare , i s-a prelungit din nou condamnarea pentru ca a ramas neclintit in spusele sale , desi are diabet si un picior pe jumatate amputat) El e condamnat pentru ca a dat in judecata Talmudul, precum si tabuizarea holocaustului,in plus a reclamat distrugerea sufletului german, si desi e foarte bolnav – aredeci diabet printre altele si are varsta eliberarii din inchisoare prin reducerea automata a condamnarii , a fost din nou aruncat in inchisoare desi i-a putrezit piciorul din cauza lipsei de miscare si regimului general de detentie cu hrana proasta
Dar de abdicat nu abdica.

Robert Faurisson va impartaseste integral dezamagirea . E devastat de lasitatea francezilor care nu-i sar in ajutor in masa si-l lasa sa intre la inchisoare pe baza unor procese -inscenari, adica bazate pe legi-facaturi à la legea Fabius-Gayssot, pe care compatriotii lui o tolereaza in loc sa rebelioneze pana la desfiintarea ei..
Si totusi el a trebuit sa se apere singur in procese pana la 12 noaptea – bolnav de inima la 88 de ani – ca nu s-a gasit avocat care sa-l apere!
Dar nu abdica . El isi doreste moartea caci se declara tare obosit de luptele crase pe care le duce .
Dar nu abdica.

Vincent Reynouard s-a refugat momentan in Anglia! Si el a facut inchisoare un an si patru luni, dar nu abdica lupta cu condeiul. A demascat diversi mincinosi asupra holocaustului si a demascat faptul ca la anumite procese de la Nurnberg s-au subtilizat acte spre a fi condamnati prin incriminare falsa oameni ca Iulius Streicher – un video extraordinar caci merge direct la arhivele Nurnbergului, proiectandu-le pe ecran, tinute inaccesibile noua , muritorilor de rand.
In Franta insa el nu se mai intoarce , caci este din nou condamnat.
Iar de abdicat de la adevarul istoric asa cum l-a descoperit el, pe baza de acte autentice, nu abdica.

Nici David Irving din Anglia care a dat-o in judecata pe Deborah Lipstadt pentru calomniere – l-a facut „antisemit” – si a pierdut procesul in mod nedrept , nu abdica . Desi e haituit in continuare.

Germar Rudolf a scos acuma o carte in englezeste despre cum a fost judecat acest proces – il ia bucatica cu bucatica si demasca impostura juristilor criminali -e in englezeste cartea, merita citita pentru a parcurge mecanica minciunilor „sistemului”.!
Si Germar Rudolf e haituit juridic si autoexilat pentru ca in calitate de chimist a demonstrat ca acidul cianhidric nu piere 200 de ani din peretii si ca acolo unde nu se gaseste cianid in pereti e imposibil ca sa fi fost camere de gazare – a fost azvarlit si el in inchisoare dar acum continua sa scrie constatarile sale explicate stiintific . Si el e vanat in continuare de sustinatorii holocaustului. In plus, i s-a anulat diploma de doctorat de la universitatea Max Planck daca tin bine minte, de parca ar fi fost un retardat mintal!
Dar nu abdica .

Fred Leuchter, specialistul USA care construia camere de gazare , care a aratat ca acele camere nu functionau daca nu erau extraordinar de etanse, caci gazele fiind foarte periculoase si incendiare, trebuiau separate chiar inca 24 ore ptr aerisire , pana sa nu deschida usa camerei (daca era sa ucizi gazand 6 milioane , va dati seama ca aceasta cifra nu incapea in cuptoarele nemtilor pentru ars cadavre, nici cu o viteza de succedere uriasa) .
Hartuit si el , dat afara, isi castiga painea ca taximetrist intr-un mare orash din USA.
Dar nu abdica.

Si asa se succed cu suferinta lor cei mai neclintiti ganditori asupra adevarului istoric si conditiei umane care presupune adesea o cumplita si mult nemeritata izolare perpetrata chiar de neamul lor – martirii acestia se succed dar nu abdica.

Si-s mult mai multi decat stim noi.

Chiar daca multi altii care au luat calea lor, nu mai rezista pana la capatul drumului, si obositi sau deprimati de reactia semenilor lor, au abdicat.

Dar farurile noastre raman .
Fie ele si doar 300!

Ocroteste-i Doamne!