. Am primit pe Email, de la dl Vlad Pușcașu, printre alte mesaje și mesajul de mai jos, probabil pentru a-l răspândi. Ceea ce și fac, dar însoțindu-l de comentariul meu…

Minciunile securiste ale lui Marius Albin

Marinescu de sibiu in privinta traficului de

organe practicat de Klaus Iohanis

Individul Marius Albin Marinescu s-a tinut de minciuni si inventii acuzand fara rusine de trafic de organe pe Klaus Iohanis.

A  acuzat ca pe niste copii orfani ,pe numele Iliut ,in Sibiu i-a traficat pentru organe  Klaus Iohanis si ca au fost vanduti in Canada.Ulterior jurnalistii Antena3 au mers in Canada pe urmele copiilor si i-au gasit studenti la universitatiile de acolo,si toata minciuna care a ingrozit tara a cazut.Acest individ nu a raspuns niciodata pentru minciunile sale,si acuzatiile sale diabolice,care au bagat groaza si frica in romani.Traficul de organe,de la niste copii romani de Sibiu,nu este o joaca,sau o acuzatie gratuita,este ceva diabolic si foarte grav,iar acuzatia minciunoasa in sine nu poate ramane fara ecou.
*
Comentariu din redacție: Domnul Marius Albin Marinescu l-a „monitorizat” din proprie inițiativă de Johannis, după ce a fost victima unui abuz al acestuia, ajuns primar al Sibiului. Povestea cu casele dobândite ilicit și ilegal de Johannis, a fost descoperită de dl M.A.M. La fel, abuzurile făcute în favoarea Forumului German, încă ne-elucidare de autorități.
În privința copiilor înfiați, dl Marinescu a stabilit cu probe și fără să fie contrazis de Johannis, că profesorul Johannis a intermediat circa douăzeci de înfieri, toate ilegale. În privința copiilor din Răsinari, bunica acestora „a făcut valuri”! Să mi se ierte expresia… A mers la Parlament, la Cotroceni, înnebunită la gândul că nu mai știe nimic de cei trei nepoți, ceea ce o făcea să se gândescă și la ce este mai rău. La data când s-a perfectat înfierea, Johannis și soția i-au promis bunicii că își va revedea nepoții în fiecare an! Iar Johannis nu a fost în stare nici măcar să-i ofere femeii adresa la care să le scrie nepoților!…
Atitudinea lui Johannis în această poveste este stranie. Ascunde ceva. Probabil, foarte probabil, nu ascunde implicarea într-o rețea de traficat organe, ci ascunde – după părerea mea, faptul că a avut de câștigat de pe urma fiecărei înfieri intermediate, așa cum au câștigat și alți politicieni, cu Valeriu Stoica în frunte… Mafia infieriolor a fost atât de puternică că nicio anchetă a Procuraturii nu s-a putut finaliza.
Nepăsarea societății românești față de aceste înfieri este mai mult decât criminală! Dl Marius Albin Marinescu nu este singurul ziarist care a atins acest subiect, dar este, cu siguranță, cel mai tenace, mai insistent. De unul singur nu a putut răzbi! A fost pe față sabotat de procurori, polițiști, ziariști etc.
Ce întâmpplare! Chiar acum , când scriu aceste rânduri, pe PRO tv, la Măruță se discută despre mafia înfierilor din anii 90!
Din acea mafie a făcut parte și Johannis! Nu a fost printre cei mai productivi, dar a fost acolo! Nuăncape nicio îndoială! Iar dl Marius Marinescu trebuie felicitat pentru efortul său justițiar!
Ion Coja