Alex
6 aprobate

zalooodooo@yahoo.com
37.251.223.137
Ca răspuns la caroline gunderode.Stiu ca nu traiesti in Romania, poate nu stii cum e la noi cu despaduririle, si asta de ani buni, cu mult inainte de problema incalzirii globale. Daca ai fi mers prin zona Neamt si nu numai, ai fi vazut cate un camion plin de copaci odata la cateva minute, maxim. Cei care au incercat sa scrie despre, au fost amenintati in cel mai bun caz. Un jurnalist si-a luat si bataie pentru ca a scris despre mafia lemnului. Deci nu musc momeala asta, am muscat destule.
Noi „salvam” o buna parte din lume prin resursele jecmanite si date, furnizate, donate pe sub mana sau chiar pe fata. Saraca tara bogata, nu? In traducere: blestemate sunt tarile care au resurse naturale si de alta natura. La saracie nu se inghesuie nimeni decat in ultima instanta, adica in viitorul apropiat. A se vedea cazul unor americani care vor sa vina disperati in europa.
Faceti petitii? Un referendum ceva? Cand a aparut referendumul pentru familie, in secunde mi-am dat seama ca e vrajeala, si singurul lui scop e crearea unei liste negre cu posibili combatanti, intr-un anume viitor. Referendum promovat de preoti, inclusiv, adica lupi in piei de oaie care au trimis oile la abator. Din aia care predica modestia si smerenia, avand vile si masini bengoase. La ei nu se aplica ce predica.
Opozitia controlata indeamna la petitii, referendumuri (s-a vazut si cu razbelul din Ucraina ca intr-o tara s-a stabilit ca e problema de securitate nationala si pulimea n-are drept, legitim, la referendum) pentru a provoca si a oferi supape. Avem o invazie de petitii, procese pe persoana fizica si colective, proteste, manifestatii care nu impiedica pe nimeni cu nimic. In schimb, unora le creste bugetul, puterea, dreptul de manifestare a tiraniei.
Istoria lumii poate fi redusa, din anumite perspective, la o pagina, pe care am si scris-o cu ani in urma, si am sters-o, laolalta cu alte mii de texte. Realizasem de pe atunci cat de orbi sunt oamenii, cat de partinitori, ieftini, kurve cu multiple fete, cat de lasi si cat de tradatori. Publicasem si in presa scrisa articole, deja neincrezator; viitorul care a urmat a confirmat motivatiile neincrederii. In anii 2000 multe pareau inca roz. Insa inca de pe atunci visasem (visele ca sursa alternativa de informatii nealterate, dincolo de subiectivitatile zilei reflectate uneori in vise) despre ce va urma. Visasem ca eram intr-un spital, carantinat, pustiu (cum poate fi si carantinat si pustiu s-a verificat acum 2 ani), cu asistente care pazeau nu sa salveze pe cineva, ci sa nu scape. Asta era feelingul din vis. Si se facea ca m-am dus la baie, si in loc de parul din cap, in oglinda privindu-ma, aveam fire de nichelina. Pana si in vis mi se parea imposibil, si ma intrebam cum sa fac o poza, un selfie, pe care apoi sa-l analizez in calculator? Apoi am mers pe holuri, si pe pereti erau cifre din 3 litere, fosforescente, care cand ma uitam mai atent la ele dispareau! Asistentele, vazand ca pot vedea acele cifre, erau ingrozite de moarte. Traducerea subiectiva a visului: peste 2 decenii, au aparut vaxx care baga printre altele metale in organism. Nichelul din vis era o metafora. Sau nu? Cifrele de pe pereti ar fi codul unic transmis prin bluetooth pentru fiecare doza. Erau fosforescente pentru ca vorbim de luciferaza. Dispareau odata cu mortii care inca emit bluetooth acele adrese MAC unice. Si asistentele era firesc sa fie ingrozite, pentru ca (aproape) intreg sistemul medical nu mai e compus din…oameni. De altfel si restul institutiilor.
N-as descrie succint si alte vise premonitorii, ar depasi groaza. Sa avem putintica rabdare. Totusi nu incurajez directia asteptarii, pentru ca atunci cand ce va fi va fi, deja va fi prea tarziu. Sufletul nu se curata rapid, instant, ca la un troc din ala cum faceau valutistii cu bancnote false amestecate: hai repede, ca ma grabesc/vine politia.
Batalia pentru cucerirea teritoriilor mascheaza lupta pentru resurse care de fapt camufleaza aproape perfect razboiul total impotriva sufletelor. Altfel…se puteau folosi diverse arme si tehnici de eliminare rapida, eventual selectiva a populatiilor, fara atata teatru. Unii dezinformati au crezut ca ultimii 2 ani au fost etapa de testare a ce va urma. Nu, ultimii 2 ani deja au predestinat suflete. Merge mai departe, se incheie cu ultimul om.
Petitii versus „ultimul om”? Era sa scriu What the F***, dar engleza e o limba destinata sclavilor, o panarama de limba idioata, stupida, cu vocabular simplificat la maxim si expresii demne de sclavagism.
Revenons a nos moutons: eta pizdietz! Doar duraciocii nu realizeaza marea batalie milenara. Nu poate fi Vostok fara Purgatoriu, si aici nu vorbim despre provizii, prelungirea calvarului, supravietuirea fizica, mai ales in orice conditii. Maria Magdalena era o prostituata. Cei care au ras de ea milenii in urma rad si azi in alte forme de prostitutia fizica, ignorand ca si ei, care rad, sunt prostituate multilateral dezvoltate. Infinit mai pacatoase decat o prostituata care de nevoie face ce face. Prostitutia mentala e atat de ampla ca as fi scris macar o carte despre asta. Oricine s-ar fi simtit vizat. Ne apropiem de apologeul prostitutiei, participam in varii feluri la ea, si credem, speram ca vom scapa cumva. Nu merge. Un mic argument? Sistemul, pentru a se salva si merge mai departe, incepe sa sacrifice micii pioni care pentru noi par mari somitati, personalitati politice, formatori de opinie et caeteram.
Dar traim intr-un „sistem” inchis-deschis, ambele valente fiind simultan valabile. Rau pentru unii, bine pentru altii. Daca sistemul ar fi complet inchis, (pre)determinat, am avea scuze pentru orice lasitate, ticalosie, frauda si multe altele. Intre „inchis” si „deschis” domneste marele Purgatoriu, care face legatura intre lumea fizica si cea imateriala. In timp ce „inchiderile” sunt finite din orice punct de vedere, „deschiderile” permit si ofera infinitati inimaginabile. Suna a sperante inoculate subtil? Sper ca nu. Solicit razboi total si permanent, clipa de clipa. E nu doar posibil ci si functional. Aboliti gandirea (ca tot nu stiti ce e aia), „logica”, emotiile si sentimentele (ca sa nu mai zic de afecte care predomina), treceti dincolo de ele si actionati. Holograma, sa zic asa, a mintii, e in sine o actiune, ca la indieni.
In continuare ma autocitez, nu-mi place, dar e visceral-imperios:
„O fi tare A.I.-ul asta, l-am identificat de multi ani in postarile unora. Tipic romaneste, ne expunem povestea vietii mai in orice, ne dam tari, rotunzi, inteligenti. A.I. insa posta la obiect, dupa o logica a asocierilor tipica unui copil de pana in 10 ani. De atunci a mai evoluat. Cand unii l-au identificat ca atare, le-au fost sterse postarile si contul, plus ban pe IP, de fapt banarea a fost mai complexa. Insa A.I. poate fi anihilata mult mai usor decat un singur om.
Culmea, nu printr-o metoda, ci prin prea multe. Unele-s la nivel individual, altele colectiv. Ani buni am crezut ca povestea aia ca omul isi foloseste maxim 10% din capacitatile mentale (care or fi alea?) e vrajeala tipica New Age, prin care omul sa ajunga sa se creada Dumnezeu, fiecare fiind un Dumnezeu stapan pe soarta. Teorii din alea care spuneau ca daca „vrei”, universul se suceste si iti indeplineste vointa. Am urmarit traiectoria profesionala, economica, poate si a vietii unora care promovau asa ceva…nu s-a sucit universul sa-i ajute.
Insa…prin emisie mentala scurta pot face oameni de pe strada, indiferent de varsta, sex, educatie samd sa tresara si sa se intoarca brusc, speriati. Parca-mi simteau privirea in ceafa, sa zic asa. Am testat si rastestat, pentru a ma asigura ca nu e o suma de coincidente. In acelasi timp, atrag oamenii ca un magnet. E suficient sa intru intr-un magazin, eventual sambata la ore matinale samd, si vine turma buluc dupa mine. Uneori intram si ma uitam prin geam cum un habauc care nu stie exact ce traseu al zilei are, o coteste brusc si vine dupa mine in magazin. Probabilitatea ca toate astea sa fie multitudine de coincidente e infima. In plus, m-am autodresat pentru anumite tipuri de „procesari” care se apropie de domeniul subcuantic.
Prin urmare, A.I. e o provocare interesanta, demna de intrat in razboi cu ea. Si nu-i vorba de nici un fel de „hacking”/sabotaj software.
E bine ca exista tot ce exista, asta imi permite o autocalibrare continua, respectiv o crestere a acuratetii si corectitudinii.”