Alex
3 aprobate

zalooodooo@yahoo.com
79.112.61.125
De acord cu cele afirmate, dar e de adaugat ceva privind ultimul paragraf:
„In rest suntem la indemana propriei inteligente si daca se aplica, la indemana potentei intelectuale ale grupului de prieteni si cooperatori de incredere, daca avem asa ceva.
Mult succes, Dumnezeu sa ne ajute.”
Dumnezeu sa ajute populatia, nu caralii, turnatorii si cei care traiesc distrugand mase mari de oameni psihic si fizic, pana la etapa finala-decesul urmat de „6 feet under” sau doar saci de plastic. O lume mai „buna” nu se poate face cu aceeasi oameni, incurajati prin legi multiple sa sape, sa saboteze destine cu care n-au avut tangenta.
Grupuri de prieteni? Apara-ma Doamne de dusmanul din casa, ca de cel din afara ma apar singur. Fix „prietenii” vor fi ultima reduta a tradarilor concentrice specifice infernurilor concentrice. Si asta se intampla de multi ani (sa nu zic mai mult), si evident se va amplifica. Nu 30 de arginti ci nici macar 3. Si nu va trebui sa cante cucosul a treia ora, se va intampla inainte sa-l apuce prima data.
In alta ordine de idei, lumea nu stie ce vrea, ce sa faca si ce sa creada. Dar de ce si-ar imagina ca intr-o lume a valorilor inversate promovate de amorali care conduc imorali, ar da cineva un scuipat in vant pe supravietuitori? E o alta iluzie/speranta, si ceea ce au in comun opozitiile controlate este furnizarea de sperante pentru toti. De la crestini pana la atei, fiecare primeste pilula zilnica. E preconizat pana si canibalismul. Se poate induce usor, tot asa cum intr-o anume armata s-au folosit campuri electromagnetice pentru a induce homosexualitate in randul racanilor. Totul e simplu, si are un fundament complex, o baza de convingeri pe care le avem despre noi, gen autocontrolul mult laudat, liberul arbitru inalienabil. Cititi ceva psihiatrie, in special despre efectele unor pastile asupra personalitatii, constiintei. Experimente s-au facut de mai bine de un secol. 5G e o arma foarte buna, va provoca si canibalism, dar nu numai. The good news, now: orice s-ar intampla, cu siguranta vom afla, trai.
Preotii e de asteptat sa vanda sperante, e in fisa postului. La avocati insa nu-i scuzabil. Speranta e apa aia care fierbe lent broasca, incapabila sa mai sara.
Suna cinic, dar…faceti provizii, sa aiba ce confisca sub umbrela legii martiale. Cu ceva „noroc”, vor spune ca daca aveti mai mult de 2kg faina in casa, sunteti speculanti si asteptati penuria ca sa vindeti la suprapret, caz numai bun pentru parnaie. Fiecare om in parnaie inseamna un apartament golit, bun de locuit pentru altii. Vor fi valuri diferite, dar in final va fi realizat acelasi mare scop. Imigrantii si emigrantii au fost si vor fi mijloace in indeplinirea scopului.
Vor aparea la timpul potrivit si armele alea care tot ajung si dispar, de peste granita. Toti sunt de acord cu asta, mai putin populatiile bastinase. Avem sanse mai mici decat amerindienii. Cronologic va fi scurt raportat la istorie, subiectiv va fi un infern interminabil. Tarile trimit armament de razboi kinetic, dar isi pastreaza armamentul proiectat special pentru eliminarea propriilor popoare. Ala e rezerva strategica, va fi valorificata in curand. Nu va ajuta blindarea locuintei, mini-buncarul sapat; acele unde trec prin orice.