Fw: PSD-ul tolerează mușamalizarea A B U Z U L U I privind folosirea ilegală de către dl E.I.GHIZARI a demnității de GUVERNATOR al BNR ?!

Mesaje primite

Yahoo Action

Ataşamente10:21 (acum 34 de minute)

către MarcelMarcelRobertRobert
Domnului Marcel CIOLACU
Președintele Partidului Social Democrat
Președintele Camerei Deputaților
 
Stimate domnule președinte,
            Constatăm cu nedumerire că, în loc să primim direct de la dvs. răspunsurile pe care vi le-am solicitat prin e-mail-ul din 09.10.2020 (anexa), petiția noastră a fost transmisă spre soluționare Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții a Camerei Deputaților, care ne-a comunicat, prin adresa nr. 4c-17/21.383 din 26.11.2020, că speța respectivă „…excede atribuțiilor constituționale și legale ce revin Comisiei noastre”.
            Este de la sine înțeles că această Comisie pentru cercetarea abuzurilor… a Camerei Deputaților,  fiind condusă de un liberal (dl Ioan BĂLAN), așa cum și aceeași Comisie pentru cercetarea abuzurilor … de la Senat este condusă tot de un liberal (dl Iancu CARACOTĂ), nu putea avea o poziției diferită de cea supusă atenției dvs, respectiv de mușamalizare a scandalosului  A B U Z  săvârșit de liberalul Emil Iota GHIZARI.
            Vă rugăm să fiți convins că dacă dl E.I.GHIZARI ar fi fost PeSeDist, domnii Ioan BĂLAN și Iancu CARACOTĂ ar fi dispus cu promptitudine  întreprinderea  măsurilor  legale care se impun în cazul unui asemenea condamnabil   A B U Z    cum este cel  săvârșit de către dl E.I.GHIZARI, A B U Z  cu  consecințe devastatoare  pentru multe, foarte multe persoane fizice și juridice profund afectate de  procedeul ilegal / neconstituțional la care a recurs dl E.I.GHIZARI prin folosirea ilegală / neconstituțională a demnității de guvernator al Băncii Naționale a României în condițiile în care acesta nu  (Repetăm: N U)  a fost numit în această funcție de către Parlamentul României,  în conformitate cu prevederea de la  art. 33 alin. 3 din Legea nr. 312/2004 privind Statutul BNR.
        
            Având în vedere cele de mai sus, apelăm la bunăvoința dvs. / la necesitatea înțelegerii de către dvs., de către Partidul Social Democrat de a iniția demersurile pe care le veți considera necesare pentru a dovedi  C O N C R E T  românilor  / electoratului român (credem că cea mai eficientă procedură ar constitui-o respectarea de către dvs. a obligației care vă este impusă de art. 291 C.p.p. – Sesizările făcute de persoane cu funcții de conducere,  respectiv sesizarea organului de urmărire penală asupra infracțiunilor comise  abuziv / samavolnic de către dl E.I.GHIZARI – Uzurpare de calități oficiale – art. 258 C.p., Fals material în înscrisuri oficiale – art. 320 C.p., Fals Intelectual – art. 321 C.p., emitere frauduloasă de monedă – art. 315 C.p. ș.a.) că dvs. personal și partidul pe care-l conduceți nu poate tolera mușamalizarea  A B U Z U L U I  săvârșit de dl E.I.GHIZARI.
            Așteptăm cu încredere răspunsul dvs.
            Vă mulțumim !
 
Cu deosebit respect,
         Prof. Toma Bălășoiu
Contribuabil la bugetul statului
Membru activ al electoratului