VEȘNICIA S-A NĂSCUT, LA ȚARĂ(SAT), spunea cineva.

Cel mai bun răspuns, GENIAL, l-au dat o bătrână și un bătrân(de la ”țară”)
USTUROI ȘI ȚUICĂ FIARTĂ.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/cum-se-feresc-satenii-din-romania-de-coronavirusul-din-china-batrana-mancam-usturoi-bem-tuica-fiarta-1266944

Medicina alopată, nu ține cont de ”energie” și ”informație” ! :(
Medicina homeopatică este foarte apropiată de afirmațiile grecilor(ofticați) care au consemnat ”CUNOAȘTEREA” ”medicilor”(lui Zalmoxis, Zalmoxe,Salmoxis, Salmoxe(TOATE denumirile, referitoare la ZEIFICATUL, sunt ADEVĂRATE)).
O ”povestioară”: prin anii 90+ undeva, prin București, într-un sală de curs se expuneau principiile ”MEDICINEI ALTERNATIVE”, BIOENERGO-TERAPIA, cu vreo 40 de cursanți.
La un moment dat o doamnă, probabil, cadru sanitar, adresează o întrebare, lectorului universitar, Alexandru Pap, ”să se facă un demers ca și ”MEDICINA ALTERNATIVĂ” să fie recunoscută de …ministerul (ne)sănătății. Se aude un râs în sală, contrariind pe toată lumea, ”propietarul” primind priviri dezaprobatoare, pentru ”ofensă” și comentariu ”NU VA FI NICIODATĂ ACCEPTATĂ, DEOARECE O INDUSTRIE FARMACEUTICĂ, DE MILIARDE DE DOLARI, S-AR PRĂBUȘI” S-a făcut liniște, de mormânt, în sală.
Detalii, altădată, dar din păcate, puțin probabil, CĂ VOR FI CERUTE.
Lumea,o repet, trece prin acele ”MUNCI”. Este posibil ca ”marele reset” să se producă, este …necesar :(, numa’ că, REZULTATUL, va fi ”oțâră” diferit.

Succes, s-aveți

Același