La așa tată, așa fiu!

2019-05-21T16:33:51+03:0021 mai 2019|Amestecate|

O întrebare pentru Rareș Bogdan din parte unui connaisseur. Măcar onoarea tătâne-su poate că-l va scoate din muțenie pe marele trăncănitor!

Publicat de 
31 august 2017

Pe FACE BOOK Carol Kati îmi scrie:

Carol Cati aşteaptă un răspuns de la Ion Coja

Buna seara ! Domnule Ion , ar trebui intrebat „celebrul” realizator TV Rares Bogdan , sa explice cum tatal lui Ioan Bogdan a falimentat si a vandut la fier vechi celebrul combinat de produse sodice din Ocna Mures , orasul lui de bastina ! Cum timp de 4 ani dupa inchiderea combinatului tatal lui a mai fost director al acestuia cu salar 100% , de peste 1o ooo ron ? Iar in ziua de azi este directorull „PIO” {Parcul Industrial Ocna Mures } ?

Nota redacției: 1. Așteptăm completări din partea cititorilor! Țipălăul trebuie ajutat să mai tacă! Așadar taică-su face parte din echipa de distrugători ai economiei românești! Iar fiu-su îi calcă pe urme ocupându-se cu distrugerea sufletelor românești!…
2. Înțeleg din acest text că BOGDAN este numele de familie! Iar RAREȘ este nume de botez! Eu credeam că-i poreclă! Ce naș / părinte a avut caraghiesul de s-a ales cu așa nume?! Cum să-i spui unui copil „chelbosul”?! Căci numele RAREȘ al domnitorului a fost o poreclă, nu un nume căpătat în biserică! A mai fost un domnitor Bogdan Chioru! Dar încă nu s-a găsit părintele care să-și boteze copilul ”Chiorul”! Dar cine știe?! Ai frați, pleșuvule? Cum se numesc?
Pe scurt: la așa tată, așa fiu!
Mai exact: la așa fiu, așa tată!…

Nota bene: desigur, rămâne de văzut dacă este adevărată informația adusă de Carol Cati.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top