Întrebări stânjenitoare pentru americani…

2015-07-27T10:18:19+03:0027 iulie 2015|Amestecate|

SUA PRODUCE DIN INTERIOR EVENIMENTE, PENTRU A PUTEA CONTROLA LUMEA

Cine provoacă Statul Islamic la atacuri teroriste? Sunt implicate servicii secrete occidentale în instigarea djihadiștilor? În ultimul număr al revistei Dabiq este lansată ipoteza conform căreia servicii secrete occidentale instigă Statul Islamic la atacuri teroriste.

Mulți dintre noi vom spune că este o ipoteză halucinantă, irealistă. În articol se susține că, imediat după evenimentele din 11 septembrie 2001, mai mulți membrii ai guvernului american au fost puși sub observare permanentă, de către serviciile secrete americane, pentru a nu dezvălui presei, ceea ce nu trebuia știut de către populație.

Câte voci au fost oprite, în lumea întreagă, care încercau să explice ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în 11 septembrie?

Aveau nevoie SUA de un asemenea atentat? A fost provocat din interior? Nu este prima dată când djihadiștii susțin implicarea unor țări în astfel de atentate. În anul 2008, numărul doi în Al Qaida susținea că Israelul este implicat în aceste atentate.

Este vorba despre o teorie a complotului susținută chiar de SUA și țările partenere. Poate o să fi se pară ciudat faptul că, șeful FBI-ului a transmis, de curând, un comunicat în care își exprimă îngrijorarea față de conspirațiile pe care Noua Ordine Mondială le face și care se vor solda cu atacuri teroriste.

Vă prezentăm câteva din motivele care pot susține ipoteza unei conspirații. Era necesar un motiv temeinicpentru a putea invada Irakul, săraca țară bogată.

În timpul ocupației ruse din Afganistan, Ben Laden a fost susținut financiar și logistic de către SUA. Între CIA și Ben Laden au existat relații foarte apropiate. Cu două luni, înaintea atacurilor din 11 septembrie, Ben Laden, care era spitalizat în Dubai, a fost vizitat de un reprezentant al CIA.

Între Ben Laden și familia președintelui Bush au existat relații de afaceri, dezvoltate prin grupul Carlyle. Cu o lună, înainte de atentate, CIA a monitorizat toate rețelele djihadiste. Sunt analiști care susțin că CIA avea cunoștință de ceea ce avea să se întâmple.

Avioane de vânătoare ale SUA au fost împiedicate să intervină și să doboare, avioanele implicate în atentate. Cum a fost posibil să fie regăsit intact pașaportul lui Mohamed Atta, unul dintre teroriști?

De ce FBI-ul nu a fost cooptat în anchetele care s-au făcut după atentate? Bursa din New York a înregistrat o scădere dramatică, după atentate. Au fost falimentate, cu bună știință, companii care trebuiau îndepărtate din afacerile mondiale? Altele trebuiau să le preia locul?

De ce CIA, care monitorizează în permanență piața financiară americană, nu a prevăzut și atenționat că există posibilitatea unei prăbușiri a pieței financiare? Ce rol au jucat serviciile secrete Pakistaneze?

sua

Cum a fost posibil ca trei dintre teroriști să fie prinți, reprezentanți ai celei mai puternice și bogate familii din Arabia Saudită? Anchetele au scos la iveală informații contradictorii. Data de 11 septembrie rămâne în memoria noastră ca fiind o afacere murdară, în jurul puterii și a lumii banilor.

Au fost lichidate companii multinaționale și înlocuite cu cele controlate de către Noua Ordine Mondială.

.

NR acest a ajuns la noi nesemnat.

Un comentariu

  1. Bulache 27 iulie 2015 la 6:07 pm - Raspunde

    Cum, nu stiti? In Manualul Teroristului e scris cu litere de o schioapa ca, inainte de a pleca la atentat, teroristul instruit isi ia cu el documentele de identitate, apoi, dupa ce atentatul a fost indeplinit, aceste documente se lasa la vedere – a se vedea si teroristii de la Charlie Hebdo, care si-au lasat actele de identitate in taxi. Dar, ca nu cumva sa fie vreo confuzie, pe drumul de intoarcere trebuie musai sa se opreasca in cateva locuri publice si sa oracaie, cat mai zgomotos posibil, „Allahu-Akbar!”. Apoi sa astepte, in locuri bine stabilite, aparitia fortelor de ordine!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top