Domnul Mircea Popescu a transmis corespondenților săi textul de mai jos:
„Am primit o „nota” din mediul politic romanesc, prin care mi se atrage atentia ca sunt pasibil de condamnare pentru postarile si comentariile de pe blogul meu aflat la adresa:( http://mipopescu.wordpress.com ).
 
Pentru informare, sunt trimis sa citesc „CEDO: Site-urile sunt responsabile legal pentru comentariile postate de utilizatori” aflat pe site-ul Hotnews.com, pe care l-am gasit la adresa:.
Intre timp, am aflat ca si alti „proprietari”, mai noncomformisti, au primit amenintari asemanatoare.
 
Daca acesta este modul in care UE, prin CEDO, intelege sa incurajeze liberul schimb de idei dintre oameni, nu-mi ramane decat sa ma conformez , incepand de astazi, si sa suspend postarea comentariilor la opiniile pe care le public pe respectivul blog.
Imi voi asuma in totalitate responsabilitatea pentru ideile si opiniile mele publicate in virtutea dreptului la libera exprimare.
 
Cei care doresc sa comenteze, sa dialogheze sau sa combata parerile expuse o vor putea face doar in corespondenta directa trimisa la: m.popescu@sbcglobal.net
 
   Mircea Popescu
11 Septembrie 2013”
Mie încă nu mi s-a făcut această onoare. Deci nu intervenția CEDO  m-a împins la „primenirea” site-ului meu… Și ce se poate întâmpla mai departe? Despre ce responsabilitate este vorba? Sunt tare curios să aflu. Înseamnă că mai sunt Crini și pe la CEDO.
Intru la adresa indicată de dl Mircea Popescu și constat că nici vorbă! Crin  Antonescu este un unicat ca animal politic! CEDO nu ne vrea capul! Trăiască CEDO!
i.c.