Reclamă pentru un autor și un difuzor de cărți deosebite

 

 

A ieșit de sub tipar cartea ÎN  PAT  CU  DOMNUL  PREȘEDINTE, scrisă de Vladimir Alexe, autorul unor cărți de referință, printre care și Biografia secretă a lui Ion Iliescu, carte pentru care era să plătească cu viața.(sic!)

Eu îl prețuiesc în mod deosebit pe dl VLADIMIR ALEXE, fostul meu student, pentru descoperirea, în arhivele americane, a documentului privitor la colaborarea evreilor din Partidul Comunist din România cu Eugen Cristescu, șeful Siguranței, la așa zisa rebeliune legionară. Concluzia pe care o punem azi, cum că în ianuarie 1941 s-a petrecut o diversiune anti-românească, anti-legionară, se sprijină mult și pe documentul descoperit de dl VLADIMIR ALEXE.

Ultima sa carte, deși poartă un titlu frivol, adoptat și din rațiuni comerciale, este o carte de investigație serioasă, care ne dezvăluie fața ascunsă a multor personaje, a multor evenimente. Pe acest blog, mai prin vară, am publicat un capitol, cel referitor la Lech Walesa și celebrul său sindicat. Personal, nu mi-a plăcut niciodată mustața lui Walesa, părea falsă… VLADIMIR ALEXE mi-a confirmat bănuiala! Nu este singurul fals pe care amicul nostru îl dă în vileag!

Cât privește viața intimă a farseurilor, autorul știe s-o dezvăluie cu umor și eleganță, ferindu-și cititorii de vulgaritățile personajelor sale…

L-am ajutat pe autor să scoată această lucrare, ocazie cu care am descoperit și un difuzor de carte pe care-l căutam de mult.  Intenția mea de a face o editură s-a amânat și din această cauză: nu găseam difuzorul de care aveam nevoie. Acum îl am și la el voi apela pentru a scoate următoarele cărți. Este vorba de depozitul de carte STAND, care, pe bună dreptate își arogă statutul de TÂRGUL  PERMANENT  DE  CARTE. Față de librăriile unde puteți găsi aceleași cărți, prețul celor de la STAND este cu20% mai mic.

La  STAND găsiți și cartea mea despre MARELE  MANIPULATOR  ȘI ASASINAREA  LUI   CULIANU,  CEAUȘESCU,  IORGA. Tot așa, la cel mai mic preț… Iar în curând altele!

Mai multe aflați pe  www.cartea-ta.ro

Eu vă mai dau numai adresa: str. Petru Rareș nr. 15, sector 1, peste drum de benzinăria de pe Alexandru Ioan Cuza, de lângă Primăria de pe Banu Manta. Tel. 021 223 26 60;  021 260 28 56

Parcarea în curtea STAND-ului.

Iar subsemnatul locuiește la doi pași, pe str. COJEȘTI, firește…

 

Al dumneavoastră  I.  COJA