caroline gunderode
299 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

Bullshit !

Sa si-l manance singur Friedman si haita lui !

Gazele de sist sunt vandute de 5-6 ori mai scumpe decat gazele rusilor – !!!

Nuuuuu uitati asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Este o declaratie de razboi a unei haite care oricum executa exterminarea Romaniei prin rachetele de la Deveselu care il provoaca pe Putin sa-si scoata armele atomice in ultima instanta .

Friedman si haita lui n-are ce ne oferi decat fariseismul si lacomia desantata a escrocilor care tin Romania sub jaf si ocupatie destrabalata , azi !

Se stie ca NATO organizeaza bordeluri din bastinase kidnapate si inchise in stabiliment pentru servicii sexuale ostasilor NATO !
LA ROMANIA TV AU URLAT IN COR VREO TREI JURNALISTI INTR-UN INNUENDO CARE SUGERA CA FETELE DISPARUTE AU FOST LIVRATE NATOULUI – TEMA TREBUIE INVESTGATA !E TINUTA LA MARE SECRET FALSIFICAT !!!
EXISTA ARTICOLE IN PRESA INTERNATIONALA DESPRE OBICEIURILE NATO , DESPRE CE FAC SOLDATII NATO CU BASTINASII DIN TARILE SUB OCUPATIE !

In niciun caz nu poate fi mai rau sub rusii betivi decat sub carnassierii beligerenti nonstop aparati de, si carora le face reclama, haita lui Friedman .

ORICUM:
USA este in curs de dezintegrare !!!

Are mare nevoie sa-si vanda gazele de shist (caci nu prea are ce sa vanda altceva si are datorii uriase !!!are gaze prea multe cu care nu are ce face !!! ) care sunt exorbitant de scumpe de extras si pe care nu le vrea nimeni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce ecologie e aia , daca traversezi Oceanul Atlantic cu butelii pline de gaze de sist extrase prin poluarea crasa a pamantului american (eu am strabatut prin Arizona inspre Colorado o zona de minerit de fier si juram ca sunt pe luna la vederea pustietatii lasate in urma de substantele folosite in trecut la spalarea minereurilor – totul era ars !!!!!!!!)
In plus, transformi romanii in carne de tun contra rusilor provocati intr-una de haita lui Friedman ca sa-si vanda marfa exorbitant de scumpa plutocratii USA prin amenintarea trupelor NATO !!! Gazele lor de sist, de 6 ori mai scump decat le vand rusii intregii Europe, pe ale lor, extrase in mod natural si nepoluant !!!!!!?

Ati innebunit ???

Ce treaba e asta ?
Ca nu degeaba ii facea debila Merkel ochi dulci lui Putin si-l venera pentru Northstream si parturile lui vandute la ieftin, babetei ???

Biata Germanie tremura la gandul ca Putin le taie parturile sale abundente si oferite la gramada !

In timp ce leprele care vand Romania azi americanilor, vor sa-i continuie agonia acestei tari pe care au spoliat-o dincolo de orice imaginatie, aceste reptile !!!?

CINE FACE ASTA TREBUIE JUDECAT DE TRIBUNALELE POPOARELOR IN CURS DE CONSTITUIRE AZI , PESTE TOT, CONTRA CRIMINALILOR NATO, sau BIG PHARMA ET ALIAS !

PEDEPSIREA CRIMINALILOR URMEAZA SIGUR !

SISTEMUL LOR VA COLAPSA, CU GAZELE LOR DE SIST CU TOT, SI CU COZILE LOR DE TOPOR DE PESTE TOT !