Cornel-Dan NICULAE
35 aprobate

carpathia_rex@yahoo.com
95.76.1.182

 

Foarte înceţoşat în acţiunile şi intenţiile sale acest domn Vasilică Militaru, care comentează total iraţional mai jos.
Eu am dat un citat complet din cartea domnului general Cristian Troncotă, citat în care la rândul său dl. general Troncotă dă textul unui raport din 1943 al Siguranţei Iaşi, pe care l-a găsit în arhive.
Dar Vasilică Militaru desprinde în grabă câteva cuvinte din raportul din 1943 (citat de mine după dl. Troncotă) şi i le atribuie fals dlui generalul Troncotă, acuzându-l că dă cifre de morţi la Holocaust care nu corespund cu aritmetica lui,
*
Citatul dat de mine este acesta:
„Raportul întocmit la 23 iulie 1943, cu nr.1503, semnat G. Criticus şi I. Liveanu, rezidenţi ai Centrului Informativ Iaşi al S.S.I.-ului şi înaintat lui Eugen Cristescu arăta: «Avem onoarea a vă aduce la cunoştinţă că în zilele de 7-8 şi 9 iulie a.c., împlinindu-se după calendarul evreiesc doi ani de la dezordinile din zilele de 29 şi 30 iunie 1941, din localitate, familiile evreieşti ieşene care au avut morţi cu ocazia acestor dezordini au făcut parastase în toate sinagogiile locale, pentru pomenirea acestor morţi. Cu care ocazie s-a constatat, după tablourile de la toate sinagogile, că numărul acestor morţi a fost de 13.266, dintre care 40 de femei şi 180 de copii.»“ (Cristian Troncotă, „Eugen Cristescu, asul serviciilor secrete româneşti“, Bucureşti, 1997, pp.118-119).
Întregul meu articol („Sinagoga, fabrică de evrei morţi!“) este postat la:
https://ioncoja.ro/evreii-declarati-morti-la-evenimentele-de-la-iasi/
Am arătat că „Cei peste 13000 de evrei daţi «morţi» pe sursele SSI la doi ani după «Pogromul de la Iaşi», erau, de fapt, căutaţi de armată pentru muncă, fiind de negăsit – cifra era primită de Siguranţă de la sinagogi şi nu provenea din documente de stat“.
Nu am văzut nicăieri ca această cifră să fie confirmată personal de dl. general Troncotă sau să se susţină că Siguranţa ar fi confirmat acest număr de morţi, cum Vasilică Militaru îl acuză pe domnul general.
Ba chiar am arătat clar că, prin fals intelectual, „Raportul final“ al „holocaustului în România“, al Comisiei Wiesel, impus nouă de lobby-ul evreiesc global, a invocat raportul SSI (citând ca din avion – fără detalii – cartea dlui general Cristian Troncotă), ca fiind o recunoaştere oficială a României că ar fi ucis aceşti evrei, ca pe un document românesc, eludând însă, şi nemenţionând, conţinutul raportului Siguranţei, care arăta clar că acea cifră este o susţinere evreiască, de la Sinagogă, nu că Siguranţa ar fi descoperit ea aceşti morţi sau dovezi privind uciderea unui asemenea număr de evrei.
Iar Sinagoga acoperea mai degrabă astfel lipsa evreilor căutaţi de Armata Română pentru munci, nu pentru front (evreii fiind scutiţi de participarea la război, spre deosebire de români), chiar şi făcând liste de morţi („tablouri“) şi parastase. Pentru evreii care se ascundeau de muncă n-ar fi fost nici o pagubă un parastas.
*
Dar Vasilică Militaru minte foarte mult şi în mod repetat. El şi dl. Dan Cristian Ionescu au spus despre mine că aş fi de la (sau creaţia) SRI. Când dl. Ionescu a scris într-un articol pe Incorect Politic (după ce avusesem unele controverse prin mail-uri, în care aducea mereu vorba despre SRI, spunându-mi că şi dumnealui primea cândva informaţii de la SRI, ceea ce mă îndoiesc, căci poate primea dezinformări de la SRI) cum că liderii sindicali au fost toţi creaţi de SRI, am protestat şi am spus că nu este aşa, deoarece şi eu am fost lider sindical şi am avut o relaţie destul de încordată cu SRI-ul, nu de copil al lui, caci liderii sociali pot fi tinte ale serviciilor…
Atunci a intervenit Vasilică Militaru (care se arată prieten cu dl. Ionescu) şi a comentat că să tac „dracului din gură“, că nu oi fi „fecioara nedezvirginată“, care să nu fie cu SRI-ul.
Eu nu am spus niciodată că Vasilică Militaru este agent SRI, cum pretinde. Niciodată. De fapt el a început să se insinueze astfel şi să arate pe Incorect Politic că poartă o corespondenţă cu SRI prin asociaţia lui şi că are o relaţie instituţionalizată cu acesta. După ce a declarat pe blogul lui Dragoş Vasilescu că ştie despre un protocol secret între Biserică şi SRI, a negat că a spus aceasta, deşi şi acum se află pe Internet acel articol interviu cu el, realizat în 2018, înainte de refrendumul pentru familie, referndum pe care l-a sabotat cât a putut, ceea ce au făcut şi Iohannis şi Hellvig. El, cu o lună înainte de referendumul pentru familie a făcut o plângere penală extrem de defăimătoare Bisericii şi Patriarhului pentru instigare la crime, ce a fost foarte mediatizată.
Tot el s-a lăudat pe Incorect Politic că a fost coleg la facultatea de mecanică (construcţii de maşini) de la Bacău, cu şeful SRI Neamţ, cât timp, vreme de 17 ani, el era un mirean ciudat lipit ca şofer sau cu alte joburi pe lângă mânăstirile nemţene Petru Vodă şi Paltin, pe care le denigrează la maxim în prezent.
Un cititor anonim a transmis atunci o confirmare a acestei situaţii:
„Colegul de facultate mecanică (TCM) al lui Vasilică Militaru, colonelul Bogdan Mîndrilă, era şeful SRI Neamţ în timp ce el era instalat pe lângă mănăstirea Petru Vodă, din acelaşi judeţ…
Colegi şi amici la Facultatea Construcţii de Maşini din Politehnică din Bacău, Mîndrilă şi Militaru au terminat facultatea împreună în 1991, dar drumurile lor nu s-au despărţit prea tare, ci s-au reunit mai ales în judeţul Neamţ.
Bogdan Mîndrilă (născut în 25.03.1967) a intrat în rîndul cadrelor active ale Serviciului Român de Informaţii în anul 1993, iar din 2001 a îndeplinit funcţii de conducere în diferite unităţi teritoriale ale SRI.
În acelaşi an, 2001, apare şi Vasilică Militaru la mânăstirea Petru Vodă şi se lipeşte de părintele Justin Pirvu, iar în 2003 se mută cu totul la Petru Vodă.
În 2005, când SRI-ul era foarte concentrat pe filarea activităţii „legionare“ de la mânăstirea Petru Vodă (judeţul Neamţ), unde deja era instalat Vasilică Militaru, vine şi fostul lui coleg, colonelul Bogdan Mîndrilă, pe funcţia de şef al SRI Neamţ, unde stă până în septembrie 2012. În timpul acesta, Vasilică Militaru mai făcea pe şoferul pentru mânăstirile din zonă şi trecea des prin oraş, pe lângă sediul SRI. Numai el ştie dacă mai intra la o cafea la colonelul Mîndrilă sau lăsa vreun plic la poartă.
În 2016 Bogdan Mîndrilă apărea încă în public ca şef SRI al Bacău (unde fusese transferat în 2012) şi dispare de acolo complet din peisaj abia în 2019, când SRI renunţă la organizarea judeţeană, trecând la cea regională, existând probabilitatea să fie în retragere sau să se fi transferat înapoi în Neamţ, unde şi domiciliază.
Oricum, când în 13 septembrie 2018, când, cu o aproape o lună înainte de referendumul pentru familie, Vasilică Militaru depunea la Curtea de Apel Bacău celebra şi ultramediatizata sa plângere penală împotriva bisericii (BOR, biserica susţinnd referendumul pentru familie), cea mai mare realizare (operaţiune) a vieţii sale, şeful SRI Bacău era fostul său coleg, colonelul Bogdan Mîndrilă.”
Iar când domnul profesor Corvin Lupu atrăsese mai de mult atenţia redacţiei Incorect Politic despre prezenţa unor oameni infiltraţi diversionist de servicii între colaboratorii ei, cel care a sărit în sus simţindu-se „atacat“ a fost chiar… Vasilică Militaru, susţinând ulterior în comentarii că despre el vorbea domnul profesor, lezându-l, deşi profesorul Corvin Lupu nu a dat nici un nume.
Până să se auto-compromită, Vasilică & friends s-au grăbit să mă facă pe mine SRI-ist către Incorect Politic. Şi la mânăstirea Petru Vodă s-au găsit nişte vinovaţi de serviciu, precum monahul Teodot, bun prieten şi vecin acolo cu Vasilică Militaru.
Aşa se face că, la un moment dat, fraţii de la mânăstire l-au acuzat pe acesta că ar fi cel care făcea ca în rapoartele anuale publice ale SRI sa apără informaţii intime despre „legionarii“ de la Petru Vodă.
Convenabil, „Fratele lui Teodot este ofiţer SRI“, mai spunea încă Vasilică şi în 2021 (pe Incorect Politic). Teodot a fost alungat în 2015 de la mânăstire, din cauză de „frate la SRI“ şi pentru că elogia legionarismul şi ataca ecumenismul, masoneria şi evreii sionişti. Dar Teodot, pe numele laic Marius Rogojină, nu-şi mai avea fratele la SRI, căci din 2011 Nicu Rogojină era trecut în rezervă de la SRI şi lucra la firma lui particulară de sisteme de securitate. Monahul Teodot a părăsit cu tristeţe mânăstirea şi s-a sihăstrit, spunând când este întrebat despre faptele lui Vasilică Militaru de a ataca Biserica că este „bolnav grav“ la cap.
*
Notă: Aritmetica morţilor la „pogromul de la Iaşi“ a fost copiată în materialul său de Vasilică Militaru din studiul bătrânului Arimin C-tin Olariu „Holocaustul este cea mai mare escrocherie din istoria omenirii – «Pogromul de la Iaşi» o afacere cuşer(kasher) de 200 milioane $ pe banii germanilor!” – https://www.academia.edu/40144562/Constantin_OLARIU_ARIMIN_-_Marea_escrocherie. Când studiul clonă privind aritmetica pretinşilor morţi evrei de la Iaşi 1941 a fost publicat cu mare emfază şi auto-apreciere de Vasilică Militaru (confirmând pogromul si holocaustul, doar că la alte proporţii decât teza oficială), site-ul dlui Olariu (www.ariminia.ro) tocmai fusese şters din greşeală de un enigmatic IT-ist. Operaţiune? Studiul lui Arimin C-tin Olariu era, în general, mult mai favorabil României decât materialul lui Vasilică Militaru. Eu îl am. L-am copiat cu câţiva ani înainte de distrugerea site-ului dlui Olariu de către „inginerii“ binevoitori (pe academia.edu nu este complet).