APEL LA RAȚIUNE ȘI CURAJ

Duminică, pe 2 noiembrie, putem decide să nu ne alegem cu un președinte pușcăriabil!

Riscul cel mai mare care planează asupra țării și a viitorului nostru este ca în turul 2 al alegerilor să ajungă doi candidați care umblă de ani de zile cu pușcăria în spinare! Îi știți care sunt! Conform sondajelor, cei doi vor ajunge în turul 2, dacă am vota mâine! Nu e prea târziu să ne concentrăm, toți care veți citi acest text și cunoscuții dumneavoastră, pe următoarea strategie:

Avem nevoie de o concentrare de voturi pe un singur candidat, care să ajungă în turul 2 și pe care să-l putem vota cu sentimentul de ușurare că nu votăm un rău mai mic, că nu votăm din nou un „ins penal”, un pușcăriabil.

După părerea mea, singurul candidat care nu ridică obiecții majore din partea celor care îl cunosc, singurul care nu s-a aflat în centrul unui scandal și căruia nu i se pot reproșa lipsuri sau carențe grave, dar care are și calitățile necesare unui șef de stat, este MELEȘCANU TEODOR.

Cu firea sa blândă, de om înțelept, bun cunoscător al lumii în care trăim, care nu deschide gura ca să spună prostii sau ca să ne învrăjbească între noi, să ne ațâțe unii împotriva altora, TEODOR MELEȘCANU, dintre toți candidații este singurul care poate stârni consensul cel mai larg, mai cuprinzător, suficient ca să ajungă în turul 2, în locul unuia dintre pușcăriabili.

Numai în jurul numelui său se poate înjgheba un consens al celor nemulțumiți de PONTA sau JOHANNIS, al celor ce nu vor să meargă la vot ca să legitimeze astfel alegerea unuia dintre cei doi candidați penibili. Nu numai penali, ci și penibili!…

Știu că în PSD și în ACL sunt mulți cei care se simt jenați să-și voteze candidații! Le recomand să meargă până la capăt cu refuzul lor și să voteze un candidat valabil, care stârnește cele mai neînsemnate obiecții și critici. Pe adresa lui TEODOR MELEȘCANU nu se poate aduce nicio contestație cât de cât serioasă, de substanță!

Fac apel la cei care au decis, de lehamite, să stea acasă duminică, în ziua votului! Da, pe 16 noiembrie nu aveți de ce ieși la vot, dacă va fi să aveți de ales între cei doi neaveniți! Dar dumninica asta, pe 2 noiembrie, este musai să mergeți la vot toți cei care considerați că votul dumneavoastră nu poate schimba nimic! Dacă se poate schimba ce e de schimbat, numai duminica asta, pe 2 noiembrie, puteți schimba! Aveți motive serioase să ieșiți la vot! Nu aveți nicio scuză să rămâneți, scârbiți, departe de urnă!

Fac apel la candidații care nu au nicio șansă de a ajunge în turul 2: ieșiți pe posturile TV, la radio, pe internet, și cereți susținătorilor voștri să voteze într-un consens cât mai larg cu TEODOR MELEȘCANU! Veți dovedi astfel că într-adevăr vă pasă de Țară, de interesele naționale! Că le puneți mai presus de orgoliile dumneavoastră!

Este singura noastră șansă de a scăpa de o clasă politică mafiotă! De a separa grâul de neghină!

Singura și ultima noastră șansă!

ION COJA

Post scriptum: Mai fac un apel la cei pe care rândurile de mai sus i-au convins și îl vor vota pe TEODOR MELEȘCANU! Nu e destul să votați duminică cu MELEȘCANU! La fel de important este să răspândiți în jurul dumneavoastră, în cercul de cunoscuți, argumentele de mai sus, se mai pot adăuga și altele, pentru ca duminică, 2 noiembrie, românii, inclusiv maghiarii și țiganii, minoritari, să voteze cât mai mulți cu MELEȘCANU TEODOR!

Doamne, ajută!