Drumul către iobăgie — Aproape am ajuns

Roger L. Simon

Roger L. Simon
18 martie 2022 Actualizat: 18 martie 2022

Comentariu

Aflăm de 18 martie ceva ce se pare că s-a strecurat câteva zile sub radar.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au făcut „în liniște ” câteva modificări site-ului său de urmărire a datelor pe 15 martie, eliminând zeci de mii de decese din cauza COVID-19 , dintre care aproape un sfert erau pentru tinerii sub 18 ani.

Ei ne spun că acest lucru s-a întâmplat din cauza unei „erori logice de codare”.

Mă întreb câți ar fi trebuit să elimine dacă i-ar fi inclus pe cei care au fost înregistrați de spitale – pentru profit sau altfel – ca fiind decedați din cauza virusului, când aveau mai multe altele din ceea ce am învățat să numim comorbidități. (Dacă există un lucru pe care îl putem spune despre pandemie, ne-a construit vocabularul.)

Cu alte cuvinte, nu au murit neapărat de COVID-19, dar spitalele au spus că au murit, un alt tip de eroare de codare, cred.

Numărul ar fi probabil uluitor.

Această presupusă „eroare logică de codare” – oricare ar fi aceasta; CDC nu ne spune cu precizie – ar putea fi într-adevăr simbolic sau chiar include întreaga pandemie.

De aici putem presupune că, dacă nu am făcut-o deja, pandemia a fost, și este, extraordinar de exagerat, un eveniment care, la figurat și la propriu, ne-a aruncat înapoi în Evul Mediu cu oameni închiși, mascați, vaccinați forțat, afaceri închise. , școlile s-au închis, iar știința sa întors pe dos, lăsând întregul glob în haos.

Și totuși, pentru a adopta titlul cărții lui Neil Sheehan despre războiul din Vietnam, totul a fost „A Bright Shining Lie”.

Desigur, oamenii au murit, dar o fac din nenumărate motive în diferite circumstanțe. Aceasta a fost starea de pe planeta Pământ din timpuri imemoriale. Mai mulți au murit în acest caz, deoarece tratamentele simple și imediate au fost abjurate în favoarea unora mult mai scumpe, periculoase în sine.

Dar acesta este doar unul dintre motivele pentru care pandemia a devenit la fel de răspândită precum a făcut-o, preluând toate viețile noastre. Cum s-a întâmplat că ceea ce ar fi putut fi o problemă de sănătate neplăcută, chiar gravă, dar care poate fi controlată, a evoluat într-o pandemie care distruge civilizația?

Chiar și acum, în această etapă incipientă, trebuie să ne punem vechea întrebare,  cui bono — cine beneficiază?

Răspunsul constă într-o declarație cu care recent ne-am familiarizat prea mult:

„Nu vei deține nimic și vei fi fericit.”

Fericiți că s-a terminat COVID? Oh nu. Nu chiar. Nu au vrut să spună asta.

Mulți recunosc acum această propoziție pentru ceea ce este – mantra de marș a „Marea Resetare”.

Pentru cei care ar putea fi încă confuzi, într-un articol bine lucrat pentru The Epoch Times, australienii Gabriel Moens și Augusto Zimmerman clarifică:

„Marea Resetare” poate fi descrisă ca un plan internațional-socialist radical conceput pentru a „reseta” economia mondială. Scopul este de a instala un sistem totalitar extrem de centralizat, puternic reglementat, asemănător cu cel al Sistemului de Credit Social al Chinei.”

Punctul Zero al acestei resetari este Forumul Economic Mondial din Davos, Elveția, acea reduta alpină glorioasă cu aeroport pentru avioane private alimentate miraculos de energie solară.

Principalul progenitor al „resetării” este Klaus Schwab – coautor al volumului din 2020 „COVID-19: The Great Reset”. Lui i se alătură diverși miliardari din domeniul tehnologiei, căpitani ai industriei, lideri de stat și membri ai familiei regale, toți care, inutil să spun, au în suflet interesul omului de rând – cel puțin ei spun că au. (Amintiți-vă: „Veți fi fericit.”)

Cei care îmbrățișează Marea Resetare nu au creat COVID-19. Pentru moment, putem presupune că a venit din greșeala umană la laboratorul de virologie din Wuhan. Sper că putem oricum, deoarece eliberarea deliberată a agentului patogen ar fi prea înfiorătoare pentru a fi contemplată.

Dar ei – Marii Resetători – au profitat de virus ca pe o oportunitate fără precedent pentru a-și grăbi obiectivele de control global. CDC, Food and Drug Administration (FDA) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) au devenit, în esență, agenții lor, avându-l ca purtător de cuvânt al Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase din SUA, Anthony Fauci. Restul este istoria întunecată prin care am trăit cu toții.

În ciuda faptului că unii insistă contrariul, acest devotament față de, sau mai precis exploatarea, COVID-19 nu se oprește.

Abia pe 17 martie, The New York Times a raportat următoarele de la unul dintre principalii noștri producători de vaccinuri:

„Moderna a declarat joi seara că a cerut Administrației pentru Alimente și Medicamente autorizarea de urgență a unui al doilea rapel al vaccinului său împotriva coronavirusului pentru toți adulții, o solicitare semnificativ mai largă decât Pfizer și BioNTech au depus vaccinul săptămâna aceasta.

Este posibil ca cererea să intensifice cea mai recentă rundă a unei dezbateri științifice în desfășurare cu privire la cât durează protecția față de cele mai utilizate două vaccinuri din Statele Unite în fața noilor variante.”

Ah, încă mai multe fotografii în timp ce „Marea resetare” ne poartă pe ceea ce Friedrich Hayek a numit în mod faimos și prevestitor „Drumul către iobăgie”.

Stai așa. Suntem aproape acolo.