Simpaticul și pasionatul comentator care este domnul PUIU din Israel, după ce a citit memoriul meu adresat procurorilor și judecătorilor din România, care nu vor să-mi satisfacă hatîrul politic, îmi trimite comentariul de mai jos, veritabilă dojană prietenească. Îmi cere și un răspuns. Deocamdată pun în discuție pe site întâmpinarea domnului procuror Puiu N., fiind eu însumi curios ce comentarii va stârni! Ce răspuns vor da în locul meu alți colegi de site.La urmă – urma culege turma, voi răspunde și eu interesantei întrebări cu care domnul Puiu ne încearcă. Îi mulțumim, desigur!

*

Dragă domnule Coja,
Vă scriu acest text doar pentru a primi răspuns la o singură întrebare.
După părerea dumneavoastră, care este definiția societății românești contemporane ?
Iată și motivele întrebării mele: de la președintele Iliescu până la președintele Iohanis, toți, fără excepție, au intrat în raza focului dumneavoastră concentrat. De la primul ministru Petre Roman până la Viorel Ponta, toți, fără excepție, s-au bucurat de „complimentele „dumnevoastră.
Parlamentul României este format din oligofreni,
magistrații români nu știu nimic, nu înțeleg nimic și aplică legile așa cum vor.
În această situație, când toți cei trei stâlpi
care formează o societate: legiuitor, executiv și judecător sunt putrezi, se poate vorbi de o Românie democrată în care românii să-și găsească adevărata vatră și generațiile tinere să continue s-o dezvolte înspre prosperitate ?
Este inutil poate de menționat că sunt împotriva părerilor dumneavoastră.
Dacă doriți și credeți că este necesar, puteți publica acest text pe sait pentru dezbatere publică.

*

Așadar, stimați colegi, aveți liber la comentarii! Liberi să răspundeți în locul meu sau, alături de domnul Puiu, să vă detașați de pesimismul meu catastrofic! De viziunea mea prăpăstioasă!  Aștept provincia!…

 

i.c.