Subscriu integral!
Chapeau bas , domnule colonel!
Eu am asistat in 1995 la o conferinta intre „academici” est- europeni cu Nato, intr-un castel la o ora de Londra . A durat trei zile si am dormit intr-un dormitor superb cu vitralii vechi. Cel mai mare dormitor al castelului! Deci era o treaba importanta.
Nato are astfel de consultari regulate cu universitari din diverse tari, in acest caz cu universitari economsti din tarile est-europene si Rusia.
Era o batalie pe fonduri, data in fata reprezentantilor NATO de catre economistii ce reprezentau tarile Europei de Est, foste comuniste .Rusia vroia sa influenteze deciziile NATO spre a i se acorda grosul fondurilor. I-a casapit o estoniana brillianta, o evreica extrem de patriota(contrar unui Celac) caci a luptat pentru tara ei ca o leoaica, de le-a barat muia rusilor!
Problema este cumplita caci ne-a reprezentat Iuda Iscariot-Celac care a zis asa in fata comisiei NATO – repet, eram in sala:

CELAC A ZIS CATRE NATO:
LASATI MOLDOVA IN PACE CACI SALAMUL ODATA TAIAT, NU SE MAI POATE LIPI LA LOC.”!

Toata conferinta era prezidata de un universitar american specialist in stiinte economice, zona Europa de Est.
Care bineinteles, la un loc cu ofiterii NATO, au ramas stupefiati de monstruozitatea „patriotismului” lui Iuda-Ischariot -Celac.

Dar Celac nu s-a spanzurat inca, pentru tradarea Romaniei!
Dece oare???????????????????????????????????????????????????????????
Pentru ca nu l-a spanzurat inca nimeni nici pe Iliescu?