Numitul Dan Richard – pseudonim, își dă arama pe față prin comentariul pe care îl face azi. Un comentariu din care se înțelege că avem de-a face cu un provocator, care spune prostii nu numai la adresa unui biet om – Nicolae Ceaușescu, ci la adresa unei omeniri întregi: lumea creștină. Asemenea prostii nu se spun de capul tău, ci într-un program de defăimare a tot ce avem mai scump ca oameni. Ateul DAN RICHARD – sau, mai precis anti-creștinul și anti-românul care și-a luat acest nume, vădit un ins incapabil să susțină o discuție serioasă, este invitat să dispară de pe acest site. Nu pentru că este ateu, ci pentru că este de o calitate proastă și ca ateu. Comentariul cu care ne-a dezonorat azi – reprodus mai jos, este pe deplin lămuritor

 

 

„dragul meu, dumnezeul de care vorbesti este tot o creatie a elitei conducatoare. crezand in el, le mananci din palma. comunismul este o ideologie care provine din acelesi gonade ca si iubitul tau crestinism. este aceeasi marie cu alta palarie. asta este si cauza pentru care biserica a coalizat cu regimul comunist.”

 

 

Discuția pornită pe seama lui Ceaușescu este liberă să continue, cu păreri de orice fel, dar decente și argumentate, așa cum au fost toate celelalte. Mulțumesc.

i.c.