Sfințenia oilor cu cercel in ureche😀. Romanii rabda pentru ca mor de lene sa-si puna intrebari. Raspunsurile venite de-a gata de la BOR sau diversi guru foarte la moda acum prin lume si Romania sunt comode si le linistesc constiinta, si-asa puțină. De ce sa se oboseasca morții sa invie? Si-așa vor muri candva. Asa ca am putea trasa prin Romania o linie dreapta, ca aceea aratata de aparatele la care muribunzii stau conectati. Si care-i țin artificial in viațâ: creierul mort pentru ca nu gandeste, inima moarta sau pietrificata pentru ca nu-i pasa. Unii nici nu au inimi. Doar stomacuri umblatoare. Slava Bor! Oda si slava masoneriei! Au transformat poporul roman in unul de neganditori! E ca la Caritas: ” cetateni romani, dormiti linistiti, furam noi si pentru dumneavoastra…”.
Cred ca ti-e clar ca asta s-a urmarit. Imediat dupa „revolutia de stat” televiziunile au inceput spalarea temeinca pe creier. Avem o generatie intreaga de adulti crescuti de mici cu manele si telenovele.
Varfurile, cei inteligenti, ajung in masonerie, sistem elitist pe care-l doare fix in cot poporul roman, pentru ca masonii sunt obedienti stapanilor rusi, nemti, americani si chiar turci, daca luam in calcul loja orientala. Noi ne prefacem ca suportam, ei se prefac ca nu ne vad ca nu-i mai suportam! Dar…stii cum e: ” Daca voi nu ne vreti noi va vrem”. Dooooamne, cat de mult ne iubesc masonii pe noi! Atat de mult incat nici nu se gandesc sa ne dea drumul din coliviile lor cu moț. Ierarhiile piramidale cu care au umplut pamantul. Unii sunt ca dinozaurii ce incearca sa valseze intr-un magazin cu portelanuri. Fac zob totul: economie, educatie, cai cu adevarat spirituale, in care-si infiltreaza obedientii. Dupa aceea, vine un Dan Puric obedient si el, desi neaga la TV, si plange ca oculta ne-a furat totul! Nu mai avem de aparat decat biserica ortodoxa. Nu zau? Adica popii si dogma?! Ca biserica suntem noi toti! Cu bune si cu rele…
Tu de ce il iei de model pe Putin? Ti s-a facut dor de rusi? Nu trebuie sa-ti fie dor…Sunt prezenti in multe din afacerile ” romanesti”, ne spioneaza si pe net si ei sunt mana ce misca multe cozi de topor dintre obedientii din loja ruseasca. De fapt, rusii nici n-au plecat vreodata…De ce sa respecte dinozaurii granițele? Au nevoie pentru dansurile rusesti de o scena foarte mare. Maica Rusia nu le ajunge!