Eu pe istoricul Dogaru l-am auzit spunînd că Ucraina este o invenţie a germanilor. Este un articol cu unele aserţiuni ale domnului doctor pe activenews
Invitat la o emisiune a postului de televiziune 6TV, istoricul Mircea Dogaru a abordat mai multe teme de interes la ora actuală.
„Putin are origini românești îndepărtate și are un cult pentru Vlad Țepeș, pe care-l consideră un model de lider justițiar. I-am dat toate
cărțile mele despre Țepeș lui Dughin să le studieze și să le publice, dacă vrea, în ce limbă vrea. Dughin este un habotnic ortodox, ceea ce eu nu sunt”, a spus Dogaru, referindu-se la faptul că este botezat romano-catolic.
Dogaru a mai spus că actuala Uniune Europeană este moartă și că de fapt trăim sub hegemonia unui imperiu german, manipulat la rândul său de Rusia. Acesta susține că președintele României este sub influență
germano-rusă.
„Uniunea Europeană de azi este o Euro Germanie condusă de Merkel și
manipulată de Rusia. Madam Merkel este mâna dreaptă a lui Putin.Marine Le Pen este o creație a stăpânilor UE, care vor să gestioneze criza, ca nu cumva să apară o dreaptă reală și să le dea planurile peste cap.
Președintele României a fost pus de Putin prin intermediul lui Merkel, fostul președinte a fost menținut în funcție cu sacrificarea a 19 miliarde de dolari, datoria istorică a Germaniei către România”, a spus președintele SCMD.
Despre Guvernul Cioloș, Dogaru a spus că este „în parte, al marilor asasini mondiali economici, și în parte al lui Putin, prin intermediul lui Merkel. Rostul guvernului Cioloș este să extragă 1 miliard de euro pe lună pentru a-i trimite marilor asasini economici”.
Istoricul consideră că România este sub asaltul marilor asasini economici, care controlează viața politică și mass-media autohtonă.
„România este în război cu marii asasini economici mondiali, care sunt adevărații comuniști. Idealul globalist este idealul comunist: un melanj de oameni și popoare, care gândesc la fel, produc la fel, se îmbracă la fel, perfect controlați. Națiunea înseamnă ideal, înseamnă un stat. Cum să le convină marilor asasini economici așa ceva?
În politică, administrație și mass-media s-au impus din afară tot felul de persoane, care să ceară revoluții, condamnări și execuții, pentru a ne certa în continuu, iar în spatele acestei perdele să ni se fure și iarba de sub picioare.Sarea românească este dusă în Ucraina, reambalată și readusă în România și vândută tot nouă, la suprapreț”, a spus el.
În ceea ce privește religia, Dogaru afirmă fără echivoc că adevăratul creștinism este ortodoxia, catolicismul fiind un amestec între ortodoxie și cultul păgân germanic al lui Odin sau Wotan.
„Creștinismul adevărat este ortodoxia. Romano-catolicismul este o mixtură între creștinism și cultul lui votan. Papii s-a visat cap al Bisericii și împărat laic, de-aici pornind conflictul dintre Vest și Biserica Răsăriteană”, a spus Dogaru.