De ce am suspendat / șters comentariile venite de la Liga împotriva Spălării Creierelor Comode?

În ultimele zile, sub semnătura anonimului Liga împotriva Spălării Creierelor Comode s-au făcut mai multe comentarii legate de așa zisul Holocaust din România și de așa zisul pogrom din ianuarie 1941.

Blogul acesta și-a propus să recuperseze adevărul istoric cu privire la câteva subiecte pe care istoriografia oficială le-a prezentat în fals, denaturând adevărul. Subiectele de mai sus în mod deosebit au stat în centrul atenției noastre, inclusiv în ultima vreme, când am publicat documente ignorate de istoricii „năimiți”, documente și interpretări privind „rebeliunea” legionară din ianuarie 1941.

Comentariile emanate sub semnătura așa zisei LIGI sunt de fapt aserțiuni preluate din istoriografia mercenară și postate pe blog, fără nicio referință la textele noastre și ale altora, prin care s-au adus serioase obiecții și corecții la versiunea mercenară a evenimentelor respective.

Am fi găzduit cu interes comentariile prin care să fie respinse dovezile și argumentele noastre. Liga se pronunță însă ca și când aceste dovezi și argumente n-ar exista. Nu le ia în discuție, nici măcar nu le pomenește. Repetă ca o flașnetă vechea partitură a dezinformării, a minciunii instituționalizate.

Ni se pare evident că avem de-a face cu o diversiune sau cu expresia unei rele credințe și a unei lipse de respect pentru gazdă! Și-ntr-un caz, și-n altul, asemenea comportament publicistic este inacceptabil.

Repet: polemica, disputa cu argumente, dovezi, documente etc. pe subiectele respective, subiecte tabu, cum le-am numit de mai multe ori, nu numai că nu ne supără cu nimic, dar o și dorim, încercăm să o provocăm! Să o promovăm! Și nu au lipsit condeiele care s-au prins în această dispută într-un mod onorabil! Cavalerește și elegant! Liga se dovedește incapabilă de un asemenea comportament, din păcate pentru toată lumea!

Drept care pe acest blog Liga amintită se suspendă necondiționat până la Paște, în primăvara anului viitor, 2014!  Reluarea comentariilor la data respectivă se va putea face condiționat, prin renunțarea la anonimatul semnăturii.

 

Redacția.