No issue detected

Radu Pârvu7 hours ago
.
Și ceea ce uită mulți evrei, dar și mulți români este faptul că în perioada guvernării României de către Ion Antonescu, miniștrii acestuia, oamenii cu care lucra nu acționau de capul lor, fără ca Antonescu să fie de acord sau să știe despre faptele și intervențiile ce vor urma.
Așadar și prințul Caradjea și alții asemenea (G. Alexianu, M. Antonescu și alții) au acționat cu deplinul acord al șefului statului care era în fapt Antonescu și nu fostul rege. Dacă tot se acordă titluri onorante „cel mai drept între popoare” de ce nu se întreabă respectivii cum a fost posibilă acțiunea celor care au salvat evrei fără știința, acordul, ajutorul lui Antonescu socotit criminal și tot așa…?

Ideea este clară: Antonescu este „responsabilul” care a ordonat ca evreii să NU FIE EXTERMINAȚI, iar acest ordin a fost îndeplinit de către cei aflați în subordinea sa, într-un fel sau altul !

Într-un text de acum ceva vreme T. Solomovici spunea că: „Antonescu nu i-a iubit pe evrei”. Foarte posibil. DAR I-A SALVAT DE LA EXTERMINARE. Iată ce declara oficial Shimon Peres cu ocazia vizitei în România (pe vremea lui Băsescu):

„Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecată a istoriei – perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici [PATRU SUTE DE MII !!!!!! Se aude și la INSHR-EW ?], care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, în acelasi timp, nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească. Pentru aceasta, doresc să mulțumesc poporului român și să îi spun ca aceasta este o prietenie care nu se va termina și care va continua multă vreme în viitor, nu doar în istorie”).
(Băsescu o fi primit traducerea corectă a vorbelor lui Shimon Peres ?)

Este de domeniul „noaptea minții” să susții că toți evreii care neagă existența unui holocaust în România au fost senili, inconștienți, au falsificat adevărul, nu au știut ce vorbesc etc.

.

Este mai mult decât limpede că ideea de holocaust în România și în teritoriile controlate de români a apărut după zeci de ani de la presupusele evenimente. Iar ceea ce a urmat, toate detaliile puse cap la cap se potrivesc aproape perfect și susțin nevinovăția românilor.
Am formulat textul (întrebările) astfel încât să includ pe toți etnicii evrei (de la noi sau care au trăit în România) deoarece, după câte știu eu, până acum nimeni dintre evrei, fie că sunt adepți ai unui holocaust inventat fie împotrivă, nu a apărut public să analizeze argumentele celor care susțin, pe bună dreptate, că holocaustul din România este o blasfemie la adresa românilor și o minciună cosmică. (dacă găsesc articolul lui Vladimir Iliescu, privind intervenția de la Academie o să-l trimit la dl. prof. Coja, să-l pună eventual pe site).

less