Cu cât m-au plătit oamenii lui Ponta?

 

Am primit această întrebare pe Internet: cu cât m-a plătit PSD-ul ca să scriu așa cum am scris despre Johannis? Adică ca să „dau” în Johannis!…

 

Și răspund: nu m-au plătit cu niciun sfanț! Dar sper s-o facă cât mai curând! Sper să vină să mă întrebe cineva de la PSD cât îi costă, cât le cer eu pentru serviciile aduse Patriei prin intervenția mea pe acest subiect: filiera Johannis de înfieri!

 

Iar eu o să le spun că-i costă în jur de 2500 euro. Și o să-i cer lui Sorin Voinea, ziaristul de la www.romaniapress.ro, să le trimită nota de plată. Căci eu prin Domnul Sorin Voinea am plătit emisiunile de la Nașu, emisiunile în care „am dat” în Johannis! De la Sorin Voinea am aflat că poți cumpăra spațiu de emisie TV la Nașu, am vorbit cu doi oameni de afaceri mai naționaliști, A.M. și S.G., au zis că „sar” și ei, n-au mai sărit, dar de plătit am plătit spațiul închiriat de la Nașu TV! N-am rămas dator!

 

Două erau subiectele pe care țineam cu orice preț, chiar și cu 300 de euro pe oră, să le aduc la cunoștința publicului românesc:

cazul țăranilor de la Nadăș, din Arad, și cazul Johannis, al copiilor din Rășinari! Urmare a primei emisiuni, despre Nadăș, au intervenit și alte televiziuni, mai ales Realitatea TV, procesul deschis de doamna avocat Coroiu a dat peste cap aranjamentele criminale făcute de mafioții din justiția arădeană, așa că de banii aceia nu-mi pare rău deloc că i-am dat! A fost o investiție care a rodit înmiit!… Au cu ce se lăuda și nepoții mei pentru acea plată!

 

Al doilea subiect care mă făcea să mă sufoc de indignare că este ocolit de toate televiziunile, era indiferența cu care a fost tratată biata Maria Iliuț din Rășinari! Am eu – nu-mi pot explica de unde și de ce, o sensibilitate la acest subiect: înfierea de copii din România de către străini! Încă dinainte de 1990 am protestat într-un „cadru organizat”, adică într-o adunare generală PCR a Facultății de litere, când am aflat că în România, țară în care se defășura construcția societății multilateral dezvoltate, se admit asemenea înfieri! M-au invitat după ședință la BOB să dau explicații, mi s-a reproșat că am criticat partidul de față cu „tovarășii studenți” etc. Tovarășa Gabriela Dindelegan, membră în BOB, mi-aduc aminte că a intervenit cu reproșul: Cum de nu-mi dau seama că copiii aceia or să aibă un viitor mai bun?!…

 

Povestea copiilor de la Rășinari o aflasem de la inimosul ziarist Albin Marinescu, care a documentat impecabil cazul! În vara lui 2013, când am ținut eu la Nașu emisiunile respective, nu era vorba de niciun Johannis prezidențiabil! Nici de vreun Ponta prezidențiabil! Așa că…

 

Așa că merit toată încrederea când azi, din nou, intervin a mia oară pe același subiect: înfierile ilegale în care a fost implicat Klaus Johannis și gașca de procurori, judecători și polițiști care au organizat filiera Johannis de înfiat copii pentru a fi exportați în Occident! Nu putem trece peste un fapt atât de odios, mizerabil, inacceptabil! Un profesor care se pretează la un asemenea câștig, din mijlocirea unor înfieri ilegale, într-un număr atât de mare – peste 20, nu mai merită să fie profesor! A dezonorat ideea de profesor. A nesocotit prestigiul și calitatea profesiei, s-a situat în afara ei, a ales altă profesie: a traficanților de carne vie! A traficanților de copii! Ce poate fi mai detestabil? Mai urît?!

 

La conferința de presă din 2010, în secvențele filmate de domnul Albin Marinescu, Johannis recunoaște că a făcut mai multe înfieri și că pentru acest  sinistru serviciu a primit foloase materiale, ceea ce legea penală pedepsește cu ani de închisoare! Va ajunge acolo candidatul lui Băsescu la preșidenția României?! Dacă se vor dovedi la fel de întemeiate și celelalte acuzații care au început să ploaie pe capul bietului neamț – și nu m-aș mira deloc să fie ilegale și acele retrocedări scandaloase!, va fi să ne mai convingem o dată că lăcomia strică omenia!

 

Am dintotdeauna simpatie pentru sași. Puțini colegi de generație mi-au fost la fel de dragi ca Adolf Armbruster! Un mare român! Sau Nicholas Hochscheidt, alt mare român! Se pare că inocentul personaj sibian este victima unor pezevenghi de la gura portului, șacali unși cu toate alifiile, cu care Klaus al nostru s-a înhăitat! Atât în povestea cu înfierile, cât și în aventura politică a candidaturii la Cotroceni, sunt convins că n-a fost ideea și inițiativa bietului săsălău. Sper să conteze asta măcar în instanță…

 

Ion Coja

 

10 noiembrie 2014