Mihai
94 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.225.137

 

 

”…Mai multe surse de informații confirmă că un tribunal pentru crime de război este acum o certitudine pentru conducerea KM. Criminalii de război naziști din Ucraina sunt, de asemenea, judecați. În ultima săptămână, forțele ruse au ucis 40.000 de soldați ucraineni numai în regiunea Donețk, potrivit estimărilor Pentagonului. Potrivit expertului militar american, colonelul Douglas McGregor, sursele deschise arată că ucrainenii au reclamat până acum 157.000 de morți și 300.000 de răniți, în timp ce rușii au suferit doar 16.000 de victime. Asta înseamnă că Ucraina, care are o populație mult mai mică, pierde opt soldați pentru un rus pierdut. Știind că războiul era deja pierdut, americanii, germanii și britanicii au refuzat să trimită tancuri în Ucraina. Ei au refuzat si pentru ca „criminalii din spatele guvernului Zelenski au vândut pur și simplu rușilor tancurile occidentale de ultimă generație pentru a fi copiate”.
Sursele de informații poloneze sunt de acord. Ei notează că săptămâna trecută „peste 50 de SUV-uri Chevrolet Tahoe americane donate Ucrainei de General Motors au dispărut la sosirea în țară”.
Surse de informații poloneze spun că regimul nazist ucrainean disperat scoate acum băieții și bătrânii de 14 ani de pe străzi pentru a le folosi ca carne de tun împotriva rușilor.
https://telegra.ph/file/57d99bc3b961dac254bb9.mp4?_=25
https://telegra.ph/file/b92be45c53e6cd3ca2cc0.mp4?_=24
Întrebarea acum este: vor invada rușii Elveția după ce au cucerit Ucraina?
Elveția declară, în esență, război Rusiei, amenințând că va confisca bunurile rusești pentru a „utiliza pentru reconstrucția Ucrainei”, potrivit șefului Departamentului Federal de Afaceri Externe (DFAE), Ignazio Cassis, într-un interviu publicat joi pentru radioul și televiziunea elvețiană. Președintele elvețian Alain Barset a mai arătat că țara sa nu mai este neutră atunci când a ținut săptămâna trecută un discurs la Davos în care a atacat Rusia cu minciuni flagrante. Aceasta înseamnă că o invazie a Elveției este inevitabilă, cu excepția cazului în care grupul Octogon care se află acolo se predă. Surse MI6 spun că Rothschild negociază o astfel de capitulare, dar procesul va dura. Au spus că schimbările reale vor veni după încoronarea regelui Carol al III-lea, si ar putea începe în iunie…
Clona Biden nu clipeste. Incercati sa vedeti daca puteti face asa ceva. Un OM poate face asa ceva ?
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/01/CGI-Biden-doesnt-blink-.mp4?_=2 ”

Sursa: Benjamin Fulford