Cozmin Gușă

 se simte fabulos.

2 Iunie la 11:27  · 

Cuplul Câțu și Isar / Pun pe jar mediul bancar!

Operațiunea CEC”

Prin 2005, am reușit să-l blochez pe Verestoy Atilla în încercarea lui de a vinde CEC-ul ungurilor de la OTP Bank, care Verestoy aproape îl „împachetase” pe Călin Popescu Tăriceanu, care era prim ministru atunci.

Probabil în virtutea acțiunii mele de-acum 15 ani, oameni interesați de soarta CEC-ului au început să-mi șoptească de câteva săptămâni că se pregătește un „matrapazlac”, pus la cale de Lucian Isar, în complicitate cu Florin Câțu! Cine e Florin Câțu știm, ce nu se știa era despre reluarea „colaborării reciproc-avantajoase” cu vechiul său partener Isar. Cine este Lucian Isar, în afara calității de soț al Alinei Gorghiu (care merge des la Cotroceni, dar nu în vizită la Klausică ) ?! Lucică este și reprezentantul României la BERD, pus în funcție chiar de către Lucovid, care nu-și dorea asta dar avea presiuni din mai multe zone să-l numească pe Isar.

Ei bine, în urma unor informații confirmate zilele trecute, a devenit cert că Isar și Câțu pregătesc cesiunea a cca 20% din acțiunile CEC către BERD, iar asta doar ca prima parte a planului. A doua etapă prevede intrarea și a altor acționari STRĂINI, urmărindu-se de fapt preluarea controlului asupra CEC de către un „cartel” neautohton”!

Nu o să teoretizez aici importanța unei bănci ca CEC-ul în implementarea unor strategii ale statului român, mai ales în vremuri de criză (!), este limpede oricum că operațiunea pusă la cale este GRAVISSIMĂ.

Klausică, Lucovideee, Marceleee (Ciolacu, nu Vela!), ce aveți de comentat?! Că de dat socoteală, nu vă bănuiesc capabili …