În răspuns la Maria Dakhel.

În atenția celei care se semnează Maria-Dakhel
Nu mă interesează ce nație/origine ai, dar, când scrii în Românește presupun că ești…Româncă. Din păcate în mai toate postările tale, se observă bășcălia pe care o faci și jignești…Poporul Român.
Poporul Român, nu este nici mai bun, nici mai rău ca alte popoare, dar de un singur lucru nu pot fi acuzați, cucerire(furt) de teritorii/populații, valori materiale.
Caracterul tău, este deja, INFECT. ”Prostul până nu-i și fudul, nu-i prost destul”. Te dai superioară, celorlalți. Împroști cu noroi pe toți și toate. ÎL VEI PRIMII, INAPOI. În logica ta îl pui pe Erdogan înaintea lui Ceaușescu!?!? Pe blogul(casa ta) tău, fluieră vândul, este pustiu. O/un vizită/comentariu, la câteva zeci de luni. In schimb ești prezentă în ”casele” altora și insulți, jignești, iei în derâdere. ATENȚIE, LEGEA COMPENSAȚIEI, n-o poți, înșela.
Tu și cei ca tine, nu înțelegeți/cunoașteți politica, mai ales perioada așazis ”A LUI NICOLAE CEAUȘESCU”. NU CEAUȘESCU, A CONDUS ROMÂNIA. Perpetuarea minciunii, ”nu duce” la adevăr ci, îl ține în umbră. O remarcă pe internet a cuiva ”Ceaușescu, cu 16 miliarde de dolari, a reconstruit o țară”. Mă rog, a construit-o POPORUL ROMÂN. Indivizii de la putere, cu precădere în ultimii 31 de ani, nu sunt de sânge românesc. Problema lor. LEGITĂȚILE, SUNT DURE cu cei care le încalcă și foarte PROTECTOARE(plăcute/bune) cu cei care le respectă.
Vor veni vremuri f. grele(REGLAJE KARMICE, (nu-mi aparține)), dar Românii nu-și vor pierde OMENIA/RĂBDAREA și vor avea LEGEA(LEGITĂȚILE) COMPENSAȚIEI, DE PARTEA LOR. N-am nicio speranță că vei/ți înțelege ceva, din ce-am scris.
Păcat

Același