Dacă DNA va merge până la capăt, cum speră toată lumea, asta ar însemna că va ajunge și Johannis să dea cu subsemnatul? A mai făcut-o, dar nu în cauzele în care este vulnerabil și vinovat, și pentru care nu a fost niciodată cercetat și anchetat, așa cum s-ar fi cuvenit!

Are DNA cunoștință de toate înfierile mijlocite de soții Johannis?  Sunt vreo douăzeci, un mizilic pe lângă Valeriu Stoica și alții, de pe toate meridianele clasei noastre politice. Dar puse pe seama unui președinte de țară, aceste înfieri atârnă altfel, cu altă greutate. Comerțul cu copii nefericiți, precum și neregulile prin care familia prezidențială s-a făcut stăpână pe casa altuia, sunt probabil îndosariate cu grijă undeva! Acolo unde se știa și de matrapazlâcurile lui Ponta, dar a fost lăsat să-și facă mai departe de cap! Cât pe ce să ajungă și președinte! De ce baza de date a SRI și alte servicii nu a fost pusă la îndemâna colegilor de partid, de ce dosarul de cadre al lui Ponta nu a fost adus la cunoștința lui Ponta în primul rând, cerându-i-se să stea în banca lui și să se pregătească de extemporal la procuratură?!

Ce se urmărește prin această îngăduință? Nu cumva se urmărește chiar rezultatul, adică compromiterea clasei politice?! Dacă calcă pe bec și Johannis ce va înțelege tot românul?

Nu cumva va accepta ideea că „monarhia salvează România”? Nu cumva aceasta este ținta cea mai îndepărtată a DNA?

Altă explicație nu văd!

 

Ion Coja