Stimate D.le Coja,
am primit de la un fost coleg de munca, un articol intitulat ”Pe Nicolae Ceaușescu au vrut să-l linșeze, nemernicii! Acesta a fost planul lor!”
Intrebarea care se repeta in articol este: cine a deschis usa de la intarea B,asigurand astfel accesul public in sediul CC.
Ex.Col. David Aurel uita sau omite urmatoarele aspecte de organizare in structura de paza a sediului CC :
– cpt. Danut era ofiterul care asigura filtrul de acces la intrarea B’
– gl. Neagoe avea biroul pe holul intrarii B;
– col. Lazarescu, seful serv, tehnic si comandant adjunct al UM o666 si nu in ultimul rand, adjunctul  gl. Neagoe, era si el prezent in incinta sediului CC, avand inclusiv sarcina sa asigure sistemul audio – microfoane la pupitrul balconului si difuzoare externe. La exterior, in zona intrarii B, tehnica audio era deservita de subofiterul Buluta prezent la masina cu difuzoarele montate pe ea;
-col. Ciocan, asigura permanent verificarea  sistemul tehnic la nivelul cabinetelor 1 si 2.
Grupa de militari(pentru ca erau militari) imbracati in combinezoane de tanchist,negre) dotati cu pistoale mitraliera cu pat rabatabil,  au facut parte din trupele antrenate intr-o structura speciala a MApN. 
Cum puteti crede ca David Aurel a putut tine la distanta, cateva minute, cu un simplu automat din dotare, pe acesti oameni antrenati ca desant parasutat sau comandouri, timp in care raposatii, si cei doi ofiteri din escorta,  Rus Marian si Ion Rat, s-au urcat in elicopterul care a decolat incet?!
Colegul de actiune, in acel moment al lui David Aurel, se numeste Talpeanu Ion mr.(r) ( despre acest pesonaj nu pomeneste nimeni nimic!).
– Col. Lazarescu a decedat pentru ca a fost destul de implicat, Rat Ion a fost iradiat si a decedat si el, dupa cativa ani. Col. Nae, seful pazei militare a  sediului CC, a „primit” si el un cancer si a murit recent.
Cei care stiau cine a deschis usa de la intarea B….sunt transferati in alta dimensiune! Raspund „prezent” la apelul de seara: gl.( r). Neagoe, cpt. Rus Marian (staff la D.Diaconescu), col. Ciocan si sg.maj. Buluta.
Noroc cu lovitura asta de stat! a creiat multe subiecte de roman ( ca si cel de al doilea razboi mondial). 
Despre TRADAREA JURAMANTULUI MILITAR SI A NATIUNII ROMANE,  nu scrie nimeni..nimic!
Fizica cuantica stipuleaza ca …..” timpul e stationar..noi trecem prin el”
Stefan Andrei a spus intr-o seara, in timpul unui interviu televizat,: ” cine nu stie, vorbeste……. cine stie, tace”. 
Deci cine a deschis usa de la intarea B?!
Istoria  dovedeste ca romanii au traditie in domeniul TRADARII !! despre „calitatea” asta stiu si rusii si americanii si englezii si chinezii si germanii si…..restul!!
Vreau sa va atrag atentia ca Israelul nu a sustinut logistic Lovitura de Stat din Romania ( din surse sigure). Comandoul lor nu a facut decat protectia amabasadei si personalului ambasadei din Bucuresti.
Cu modestie
Anonymus. 
Nota Redacției. Articolul a fost scris de mine. Domnul David este pomenit în text, dacă-mi aduc bine aminte, dau nu dînsul a scris textul. Anonymul semnatar pare că a fost coleg cu cel sau cei „carea au deschis ușa de la intrarea B”. Text xonfuz, dar util. Am auzit și u povestea cu cel care l-a vegheat pe Sergiu Nicolaescu, să nu spună vreo prostie „avant de mourir”! Dr parcă n-aș crede-o! Dar dacă ni se spune cine a fost priveghetorul, poate că da!
Cât privește TRĂDAREA, ca gest politic, nu lipsește din instoria niciunui popor! Chiar și Dacii noștri i-au cunosct gustul! Ba chiar și unul dintre apostolii lui Iisus!… Este „scrisă-n legile omenești”, în firea cea păcătoasă a omului!
Probabil că vom re-publica textul nostru.