Un legionar, dl Nicolae Bojin, ne spune cât au fost de anti-semiți legionarii!

 

 

Dle Informat, cu toata stradania ta, inca nu ai convins ca esti impartial. Ba mai mult, tangential, trebuia sa spui ceva rau despre legionari. Adica, tatal tau fiind copil de legionari, n’ar fi avut o crestere crestina bazata pe iubire. O faci ca sa placi cuiva?
Cand o sa iei si apararea romanilor?
Inteligent esti, fara dubii. Dar de ce te silesti sa fii si ignorant? Daca te-ai silit sa afli partea evreiasca din tine, atunci de ce nu te silesti sa vezi si cum stau lucrurile in ceea ce priveste fenomenul legionar, miscare din care, spui tu, au facut parte si bunicii tai?
Stii ca din Miscarea Legionara au facut parte si multi evrei? Stii ca Ana Maria Marin, sotia eroului de la Mahadahonda era evreica? Si ca in tot timpul exilului a ramas devotata Miscarii Legionare stand alaturi de Horia Sima?
Am o intrebare pentru tine. Daca legionarii au purtat o asa de mare dusmanie vizavi de evrei, cum se face ca Ion Marin, sotul unei evreice a ajuns la conducerea Miscarii Legionare, si cum se face ca un alt evreu, Vasile Noveanu din Arad, a ajuns Comandant legionar?

 

Nota: acest text a fost scos de pe blog, unde a apărut ca comentariu.