„Caz dramatic în Japonia. Un bătrân de 75 de ani a murit după ce a fost refuzat de 25 de instituţii medicale în decursul a două ore, informează AFP. 

Bărbatul, care trăia singur în oraşul Kuki, a solicitat o ambulanţă din cauza unor probleme respiratorii.

Medicii de pe ambulanţă au fost apoi refuzaţi de 25 de clinici şi spitale. Reprezentanţii instituţiilor au invocat lipsa de doctori sau de paturi disponibile.

Ambulanţa a plecat să îşi încerce şansa în prefectura vecină. Bătrânul a fost declarat mort la scurt timp după sosirea la destinaţie.

Vizibil emoţionat, unul dintre medicii de pe ambulanţă a declarat că nu s-a confruntat niciodată cu o astfel de situaţie în toată cariera sa.”

***************************************************************

Nota redacției: Iată că nu se întâmplă numai pe malul Dâmboviței asemenea „cazuri”. Diferența este că la noi se fac filme pe asemenea subiecte, ca și când nu trece zi de la bunul Dumnezeu în care să nu se întâmple așa ceva…  Este un talent eminamente românesc, de a ne exagera defectele și păcatele! Un talent pe care „ceilalți” ni-l cultivă cu multă insistență! Căci ce-și face omul cu mâna lui nici dracul nu mai desface!