Mihai
364 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.91

 

Intalnirea dintre Xi si Bideu Leguma s-a incheiat cu FALIMENTUL SUA IMINENT
intr-un viitor foarte apropiat ! Explozia intarziata va fi planetara !
Vom matura dolarii de pe strada !

Pentru a preveni FALIMENTUL IMINENT al SUA Company, guvernatorul Californiei a fost in China sa-i propuna lui Xi preluarea de catre China a statului California in contrapartida datoriei pe care SUA Company a facut-o in ‘72 cand a imprumutat mii de tone de aur de la chinezi pentru a face din Dolar o moneda forte. Dolarul a devenit puternic, dar in fiecare an SUA Company a platit rata catre China.
Ca sa vezi cum ,,marea democratie’’ capitalista, blablabla, s-a imprumutat de la o tara comunista ca sa devina o superputere. Adica un fel de viagra naturala…
Totul a mers uns pana cand CIA a programat falsa pandemie cu arma militara antena 5G, cand a trebuit sa plateasca toti criminalii din politichie si ZOILE din Mass-media ca sa manance acelas RAHAT satanist. CRIMINALII au fost platiti fara numar, fara numar si banii s-au imputinat.
In plus, razbelul din Satania poponarului Zelensky nu era in plan, asa ca banii s-au dezintegrat si rata catre China nu a mai fost platita la timp. In ultimul an SUA Company a neglijat plata imprumutului al carui termen s-a incheiat, si a folosit banii de inmormantare pentru razbelul nazist ucrainian, pentru ADRENOCROM si pentru a plati politrucii CRIMINALI sa bage alte frici in propriile popoare, precum si in crearea a sute de clone facute multor satanisti de vaza si unor TRADATORI ca ZoiAnus si tzatzei sale Carmen – IDIOTI FOLOSITORI.
Acum a fost randul lui Xi sa mearga in SUA Company ca sa faca actele de predare-primire a statului California. La intrunirea dintr-una din cele opt locatii in care s-a construit replica interioarelor importante din Casa Alba, care este inchisa si pazita din ianuarie 2021, au fost prezente si una din clonele paduchiosului Blinken si o clona a paduchioasei déjà spanzurata Janet Yllen, sefa Trezoreriei ; adica trei clone Deep State voiau sa pacaleasca un chinez inalt.
Ministerul chinez de externe notează că „Statele Unite au luptat sau au fost implicate militar cu aproape toate cele 190 de țări recunoscute de Națiunile Unite, cu doar trei excepții.
Cele trei țări au fost „cruțate” pentru că Statele Unite nu le-au găsit pe hartă.”
Chinezii au spus clar că SUA trebuie să „renunțe la aroganța și prejudecățile și să renunțe la practicile sale hegemonice, dominatoare și de agresiune”.
China propune „un nou model de relații de la stat la stat, care să prezinte dialog și parteneriat, nu confruntare sau alianță”.
Societatea Dragonului Alb i-a avertizat pe chinezi să nu încheie niciun fel de înțelegere cu KM și filiala lor corporativă din SUA. KM le va spune chinezilor tot ce vor să audă și apoi le va înjunghia pe spate de îndată ce vor avea ocazia. În schimb, au fost sfătuiți să lase actualul sistem KM să explodeze și să aștepte ca pălăriile albe să curețe mizeria.
Rezultatul oficial nu a fost dat publicitatii, dar asa-zisa vorba fara rost a lui Bideu Leguma arata ca intelegerea nu s-a parafat, urmand ca SUA Company sa intre in FALIMENT.
Altfel cum poti descifra vorbele Clonei Bideu Leguma, care intrebat fiind dacă, după întâlnirea bilaterală cu Xi, încă îl mai privește pe omologul său chinez ca pe un „Dictator”, fără să se uite la hârtii, Biden a confirmat cu seninătate: „Uite ce e, este (dictator). Este dictator în sensul că e tipul care conduce o țară care este o țară comunistă, bazată pe o formă de guvernare total diferită de a noastră.”.
O alta dovada clara ca SUA Company este déjà istorie, este reactia clonei Blinken care se uita mirat la Mosh Leguma care este fericit, schimband priviri de clona ingrozita pana la lacrimi, cu clona paduchioasei spanzurate Janet Yllen.
Priviti cum Blinken isi sterge lacrimile iar Mosh Leguma este deja in lumea umbrelor si danseaza pe cazan, fericit ca nu l-a prins zapada deasupra si sta la caldurica.
Ti se rupe sufletul de larmile criminalului paduchios Blinken care stie ca il asteapta streangul ca pe multi altii.
Blinken original se ascunde pe undeva prin Polonia, dar nici pe alta planeta nu are cum sa se ascunda de Curtea Martiala Internationala. https://twitter.com/i/status/1724877989978980393