Băsescu pe făraș!

2016-09-26T11:18:56+03:0026 septembrie 2016|Doctrină naţionalistă|

Pe site-ul nostru, www.ioncoja.ro, de nenumărate ori s-a afirmat faptul că Traian Băsescu este agent al unor puteri străine. Ultima oară s-a afirmat acest lucru pe 7 mai 2016 când am publicat textul de mai jos, primit nesemnat. Acest text se pare că l-au primit și alții, inclusiv dl Roșca Stănescu, a cărui autoritate a dat textului greutatea meritată, declanșând scandalul care s-a pornit!

Noi am avut și alte dovezi, de-a lungul anilor. Amintesc aici declarația pe care mi-a dat-o ION CĂTUNEANU, fost ofițer SIE, care a ocupat la Londra același post pe care Băsescu l-a avut la Anvers. De fiecare dată am subliniat că eu, personal, nu-i reproșez lui Băsescu faptul că a fost ofițer SIE. Dimpotrivă, pentru mine acest detaliu contează în favoarea lui Băsescu și a tuturor celor care au fost în serviciul Patriei ca ofițer SIE! Mi-ar fi plăcut și mie să fiu! N-aș fi refuzat!…

Numai că Băsescu a fost un ofițer SIE care a defectat, a lucrat și pentru alții, nu contează cine. Traian Băsescu se poate apăra, după mine, într-un singur fel: să facă dovada că a intrat în slujba KGB-ului cu acordul șefilor săi din SIE, în cadrul unei acțiuni comune SIE-KGB! La fel, că a intrat în joc cu CIA în aceleși condiții, iar nu de capul lui, pentru interese personale!

Se pare însă că Băsescu, prin mașinațiunile sordide pe care le pune în mișcare pentru a rămâne în politică, vizând chiar postul de prim ministru, a depășit orice măsură și și-a îndepărtat din preajma sa și pe susținătorii ruși și americani! S-au convins și unii, și alții cu cine și-au pus în cârd!… Un netrebnic, cu suflet de criminal, capabil de orice meșelie!

Ion Coja

 

 

Traian Băsescu – fost de toate!

Nota redacției: Text primit pe E Mail de la dl Traian Sbarcea. Textul nu este semnat, detaliu important…

IATĂ ADEVĂRUL DESPRE BĂSESCU TRAIAN – FOSTUL PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI – OMUL CARE A FOST, PE RÂND, TURNĂTOR LA SECURITATE, SPION MILITAR, TRAFICANT DE ARMAMENT, SPION KGB ŞI AGENT CIA!

DOCUMENTELE SERVICIILOR SECRETE OLANDEZE, BELGIENE ŞI CIA CONFIRMĂ: BĂSESCU A FOST AGENT KGB SPECIALIZAT ÎN SPIONAJ MILITAR ŞI TRAFIC DE ARME
Conform aplicării principiului diviziunii muncii între serviciile statelor membre ale N.A.T.O., Olandei îi revenea activitatea contrainformativă în spaţiul României. Datorita acestui fapt, in arhivele olandeze se găseşte un bogat material informativ, în legătură cu activitatea anti-NATO. La Haga se află o arhivă cuprinzând activitatea KGB desfăşurată în Benelux. Conform documentelor stocate acolo, Băsescu Traian a fost membru al Direcţiei de Informaţii Externe (DIE), deci agent specializat în transporturi de armament şi spionaj militar.
Sub umbrela serviciului românesc de spionaj, extrem de lacom după bani, Băsescu a cedat propunerilor sovieticilor şi a fost racolat, devenind componentul unei reţele a KGB în Europa Occidentală. Reţeaua era condusă de Silvian Ionescu, iar legătura era asigurată, în Ostende şi Anvers, prin Băsescu. Pe langă diverşi fugitivi ruşi care au defectat în vest după 1991, un spion dublu britanic, care a acţionat în anii ‘80 la Anvers, descrie în detaliu activitatea de spionaj în favoarea ruşilor a fostului preşedinte al României.
Albert Ignatenko (un general KGB, urmărit îndeaproape şi astăzi de serviciile de contrainformaţii belgiene şi olandeze), a efectuat în anii ’80 mai multe deplasări la Anvers, unde s-a întâlnit cu Băsescu în mare taină, conform celor consemnate în documentele serviciilor secrete olandeze. Tot de acolo aflăm că, în perioada în care se afla la post la Anvers, Băsescu Traian se întalnea şi cu maiorul KGB Victor Bout la aeroportul din Ostende. Ulterior, Victor Bout avea să devină cel mai mare contrabandist de armament din lume.
Inainte de vizita Familiei Regale Belgiene în Romania, serviciul secret belgian a elaborat un dosar întreg despre activitatea de spionaj şi trafic de arme desfăşurată de Băsescu Traian. Conform acestor documente, Băsescu era agent KGB, sub acoperireaDIE.
In 1973, Ceauşescu semnează un document secret (Nr. Z-363/1973) prin care, şefii misiunilor Navrom din străinătate, devin automat ofiţeri acoperiţi, specializaţi în spionaj militar şi trafc de arme. Pentru această misiune, Băsescu Traian urmează o şcoală de specializare pentru spionaj şi diversiune, localizată la Brăneşti şi la Băneasa.
Cele două locaţii erau dotate cu sisteme de acomodare cu limbile străine, cu tehnicile de spionaj, cutumele diplomatice şi modul de viaţă occidental. In faza a doua s-a lucrat la „legendarea” ofiţerului cu identitatea sub care acesta urma să activeze. S-a mers până la antrenarea şi obişnuirea lui cu detectorul de minciuni. Atunci a învăţat Băsescu Traian să mintă fără să clipească. După identificarea cu personajul, ofiţerul a trecut la pregătirea sistemului de comunicare cu Centrala, prin curieri sau, direct, prin cifrul de stat.
Din anul 2004, Băsescu Traian a trecut cu arme şi bagaje în tabăra cealaltă, acceptând să colaboreze cu CIA. Fiind orbiţi de modul lor de gîndire maniheistă, americanii erau convinşi că, mai devreme sau mai târziu Adrian Năstase, va face ruşilor concesii inacceptabile. De aceea au decis să-i bareze acestuia accesul la putere şi au mizat, în extremis, pe Băsescu Traian, care era dispus la orice concesie, fiind şantajabil, atât cu problemele sale din justiţie (Dosarul Flota), cât şi cu tot trecutul său de spion militar şi traficant de arme.
Ulterior, Băsescu Traian s-a revanşat faţă de stăpânii americani, cadorisindu-i cu mari sume de bani şi făcând gesturi de mare prietenie faţă FMI şi Banca Mondială, îndatorând România cu sume uriaşe, purtătoarele unor dobânzi colosale. La declanşarea crizei din 2008, tot din ordinul său au fost achitate, imediat, către băncile mamă din occident, toate împrumuturile acordate prin filialele acestora din România. Fireşte, din banii acordaţi cu dărnicie de FMI.
Americanii sunt oameni pragmatici. Ei se folosesc de anumite persoane, iar când nu mai au nevoie de ele, le dau un şut undeva sau chiar le elimină fizic. Una din tacticile obişnuite pentru a se distanţa de foştii lor colaboratori este declasificarea unor documente ale CIA, care sunt “scăpate” în presă. O alta metodă este plasarea în media occidentală a unor informaţii compromiţătoare, necunoscute anterior marelui public. De acest lucru îi este acum frică lui Băsescu. Pentru distrugerea sa, CIA va face în curând trimitere la diferite cărţi „de interes”, în care se fac referiri la activitatea sa de spion KGB şi traficant de arme, la Anvers.
Iată ce declară celebrul Mihai Pacepa: „Navrom avea o relaţie de subordonare faţă de Direcţia de Informaţii Externe şi Direcţia de Informaţii a Armatei, în baza unui decret din 1973. Documentul ar fi autorizat Navrom să transporte, prin „curier diplomatic secret“, echipamente militare occidentale supuse embargoului. Toate aceste aranjamente, preciza el, erau făcute chiar de şefii agenţiilor Navrom şi căpitanii de nave”.
Analiştii CIA menţionează şi asasinarea colonelului Trosca şi distrugerea (în Decembrie 1989) a diviziei anti-KGB a lui Ceauşescu, cea care îl urmărea pe Băsescu Traian, dar şi pe celalţi agenţi sovietici: vestita UM 0920/A, devenită apoi UM 0110. Atribuţiile acestei unităţi de elită ceauşiste erau în sfera contrainformaţiilor, adică supravegherea activităţii din România a serviciilor de informaţii din celelalte ţări comuniste, în mod special activitatea KGB.
Amiralul Gheorghe Anghelescu, ca şef al Marinei Comerciale, era şeful lui Traian Băsescu. El îi semnează acestuia, cu avizul DIE şi al Securităţii, ordinul de încadrare la postul de la Anvers, ca reprezentant al Navrom. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiţerul DIE sub acoperire, trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu.
Atât Băsescu Traian, cât şi Gheorghe Marin şi Silviu Predoiu sunt suspectaţi că ar fi fost racolaţi şi fac parte dintr-o reţea de spioni KGB, în timp ce Vasile Ionel, Ion Iliescu şi Nicolae Militaru făceau parte dintr-un alt grup de agenţi KGB aflaţi în urmărirea UM 0110. Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110, prin biroul din Constanţa, Adrian Isac a fost în atenţia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110, prin biroul din Braşov, Mihai Caraman era în atenţia UM 0195, iar Petre Roman era în atenţia UM 0544 (DIE).
CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus, urmaşul KGB.
Băsescu Traian a fost racolat de Direcţia a IV-a a Securităţii în 1972, pe vremea când era înscris la Institutul de Marina. Numele lui se regăseşte în Registrul Jurnal pentru reţeaua informativă a U.M. 02150 Mangalia, registru care cuprindea toţi colaboratorii Securităţii din Institutul de Marină. După ce Băsescu Traian a terminat Institutul, dosarul său de reţea, cu nr. P-3990 a fost transferat la Securitatea Constanţa, în anul 1976, fapt certificat prin adresa cu nr. 00151392/29.09.1976.
Numele lui Basescu Traian se regăseşte în Registrul de Inventar – Arhivă al fondului reţea Constanţa, registru care cuprindea toţi informatorii Securităţii din judeţ. Dosarul de colaborator nr. 003990/1972, al lui Băsescu Traian, a fost distrus în anul 1979, cu Procesul-verbal de distrugere nr. 0058212/15.08.1979.
Acest individ a fost preşedintele României, timp de 10 ani.

11 Comments

 1. Adrian 1 octombrie 2016 la 12:52 pm - Raspunde

  „De fiecare dată am subliniat că eu, personal, nu-i reproșez lui Băsescu faptul că a fost ofițer SIE. Dimpotrivă, pentru mine acest detaliu contează în favoarea lui Băsescu și a tuturor celor care au fost în serviciul Patriei ca ofițer SIE! ” ???? Chiar asa ? Imi pare rau sa aud asa ceva…SIE nu a fost in slujba patriei ! A fost in slujba lui Ceausescu, adica garda pretoriana a psihopatului ! Dezastrul produs de acesti descentrati mintal, s-a concretizat in situatia deplorabila in care se afla Romania in ziua de azi…Da ma rog, noi ne-am fi dorit sa fim parte dintr-un angrenaj de distrugere a natiei, pretextand ca facem bine…Am trait sa o aud pe si p-asta…Brava tovarasi…Cu asa patrioti, Romania nu mai are nevoie de dusmani…

 2. AKRITAS 26 septembrie 2016 la 8:35 pm - Raspunde

  „Cine vrea sa faca din Romania un experiment, ma va avea adversar”
  26 septembrie 2016
  Gabriel Oprea a anuntat ca si-a depus, luni seara, demisia din Parlament incepand cu 1 octombrie, potrivit solicitarii facute publice pe Facebook.

  Demisia din Parlament, incepand cu 1 octombrie, a fostului vicepremier Gabriel Oprea a fost inregistrata luni la Senat.

  Procedura de demisie va fi finalizata dupa anuntul acesteia in plen.

  Depunerea cererii a fost confirmata de Andrei Alexandru, purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului.

  Fostul vicepremier Gabriel Oprea a precizat intr-o postare pe Facebook ca impotriva sa, si nu numai, a actionat o retea care incearca sa stearga identitatea nationala si valorile traditionale.

  „Cei care ma cunosc, chiar si cei care nu m-au placut niciodata, pot sa confirme ca am fost si sunt un bun roman, ca tin cu tara mea, Romania. Se pare ca acest lucru este de neacceptat de catre unii. Platesc de fapt pentru ca am indraznit sa vorbesc despre interesul national, despre valori traditionale, despre Armata si Biserica, pentru ca am indraznit sa pun tricolorul romanesc in tinutul secuiesc, pentru ca am incurajat arborarea drapelului. Iata ca tot ceea ce am facut din suflet si dintr-un patriotism sincer, asa cum am fost educat in familie si in Armata, se intoarce acum impotriva mea.

  Unii vor spune ca exagerez. Inainte de a face judecati pripite, uitati-va la ce se intampla in jurul nostru. Veti vedea o campanie sustinuta de taiere a oricaror radacini cu adevarat romanesti. Veti vedea luate in ras si ideea de interes national, si ideea de Biserica, si ideea de patriotism. Se spune ca in spatele acestei miscari de deznationalizare si a protestelor din ultimii ani, nu doar din Romania si nu doar impotriva mea, sta o retea de luptatori pentru stergerea identitatii si a valorilor nationale. Punctul principal pe agenda acestei retele consta in sustinerea oricarei initiative care slabeste identitatea nationala. Credeti ca este o intamplare faptul ca Biserica este atacata sistematic de fiecare data cand exista cate un protest de strada? Lozinca „vrem spitale, nu catedrale” credeti ca este spontana? Credeti ca este o intamplare faptul ca aceleasi cercuri, aceiasi oameni si aceleasi ONG-uri poarta un razboi de uzura cu Parlamentul, cu Biserica si cu toti cei care apara interesele nationale in Romania? Eu cred ca nu. Am vazut prea multe ca sa mai cred in astfel de coincidente.

  Nimic nu este intamplator, atunci cand vine vorba despre parcursul Romaniei din ultimii ani. A cazut un guvern legitim, a venit un guvern de oameni scosi din jobenul „european”, s-au fabricat partide si a fost distrus sistematic principiul separarii puterilor in stat. Prin acuzatii aberante s-au desfacut guverne, s-au dat jos ministri, s-au schimbat majoritati. Cine crede ca este o intamplare este naiv.

  Uitati-va cu atentie si veti vedea propaganda ipocrita cum se da de gol. Cei care aplauda cand vinovatia se stabileste in strada, sunt exact cei care vorbesc mieros despre drepturile omului. Cei care aplauda dosarele aberante prin care se schimba premieri, ministri, guverne si majoritati sunt exact cei care dau lectii savante despre separatia puterilor in stat. Cei care imi ureaza sa mor, nu doar eu, ci si toata familia mea, sunt tocmai cei care vorbesc despre toleranta si despre prezumtia de nevinovatie. Cei care raspandesc constient minciuni abernate despre mine – contrazise inclusiv de procurori – se dau mari somitati ale jurnalismului romanesc si dau lectii de integritate, profesionalism si obiectivitate. Se premiaza intre ei, se sustin, se promoveaza, se pun in functii. Iar cand scopul o cere, se coordoneaza atent si planifica asaltul. De curiozitate, verificati hatisul de ONG-uri si asociatii si veti vedea cum sursa fondurilor este permanent disimulata prin finantari incrucisate, prin proiecte si premii care rotesc aceiasi 30-40 de oameni prezentandu-i ca mari detinatori ai adevarului absolut. Este o lume deloc mai buna decat cea pe care o infiereaza cu manie proletara.

  M-am intrebat adesea ce si cui am gresit. Eu stiu ca am fost mereu un om corect. Nu am furat, nu am luat mita, nu am facut afaceri ilegale. Nu am niciun dosar, nicio suspiciune de coruptie, nici macar un articol de presa in care sa se spuna cu subiect si predicat ca as fi facut ceva ce intra in categoria faptelor de coruptie. Am fost verificat de zeci de ori si mereu concluziile au fost clare: am respectat legea, iar averea mi-am facut-o pe cai cinstite si verificabile. Aceasta avere mi-am construit-o inainte de a intra in politica si am prezentat-o inca din 2001, fiind primul politician care a facut acest lucru, intr-o vreme in care declaratiile de avere nu erau obligatorii.

  Nu numai ca n-am furat bani de la stat, ci am incercat sa fac cat mai mult bine. De altfel, cum poate fi vinovat un sef de institutie care a luptat sa doteze pe cai legale Politia Romana cu un numar impresionant de autoturisme. Cum poate fi vinovat de ucidere din culpa un om care era pasager intr-un autoturism neimplicat in accident? Aceasta speta, in care pasagerul de pe bancheta din spate este cercetat pentru ucidere din culpa, este cred o premiera mondiala.

  Cand am facut lucruri bune nu am mers cu presa dupa mine si nu am tinut prelegeri despre patriotism sau filantropie. Dar, doar ca exemplu, cata vreme am fost Ministru al Apararii, am donat tot salariul meu plus fonduri personale pentru copiii militarilor cazuti la datorie in teatrele de operatii. Nu v-ati intrebat de ce presa nu a vorbit niciodata – desi toti din minister stiau – de faptul ca pe toata durata activitatii mele ca ministru al Apararii nationale am folosit pentru toate deplasarile masina personala si am suportat din banii mei carburantul si restul cheltuielilor?

  Toti cei care ma cunosc pot confirma ca am sustinut Justitia, l-am sustinut pe presedinte, fie ca a fost vorba de Traian Basescu sau de Klaus Iohannis, pentru ca am crezut in ideea nationala. Puteti sa-i intrebati pe cei doi presedinti si pe toti cei care au condus sau conduc DNA, SRI si SIE care a fost atitudinea mea in acesti ani de cand sunt in politica. Va asigur ca am luat mereu deciziile bune pentru tara si ca i-am sustinut neconditionat atunci cand a fost vorba despre interesul Romaniei.

  Dar, la un moment-dat, se pare ca interesele unora nu s-au mai potrivit cu valorile mele. Si de-atunci, asaltul. Ca la manual: elaborat, planificat si coordonat dupa toate regulile propagandei, cu atacuri, cu denigrari, cu minciuni, cu proteste.

  Demisia mea, pe care am transmis-o presedintelui Senatului, i-a linistit. Deocamdata. Insa vreau sa-i anunt ca romanii isi iubesc tara. Si chiar daca cei multi nu ies in strada, asta nu inseamna ca au fost redusi la tacere. Nu inseamna ca inghit pe nemestecate minciunile propagandei.

  Eu unul, am fost invatat sa-mi iubesc tara, sa respect valorile nationale si sa pastrez credinta stramoseasca. Am fost educat cu steagul si icoana in casa. Tatal meu a fost militar, iar Armata mi-a fost familie de cand m-am nascut, mi-a fost casa, scoala si reper. Cine vrea sa faca din Romania un experiment, ma va avea adversar. Nu ca senator, nu ca ministru, nu ca premier. Ca simplu roman. Ca unul dintre cei multi care nu ies in strada sa-si faca poze. Ci ies sa-si apere familia, natiunea, tara. Demisia mea incheie lantul deciziilor pe care le-am luat cu singurul scop de a se da curs actiunilor in justite, actiuni pe care nu le-am obstructionat niciodata. Am totusi credinta ferma ca orice om rational intelege ca sunt cu totul nevinovat si ca, dupa ce justitia se va pronunta, va inceta si acest val de agresiuni la care am fost supus de atata amar de vreme”, a scris Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook, dupa depunerea demisiei.

  Iata cum cozile de topor, dupa ce au fost folosite de lupi, de strainii care au ocupat institutiile statului, pentru a lovi in fiinta neamului, realizand capcana in care au cazut, incep sa de-a din casa cum se zice, incep sa spuna adevarul, despre straini, despre soros, despre cum lovesc strainii in Biserica, temelia natiunii, despre planul diabolic de distrugere a natiunii !!!
  Dealtfel, aceasta e soarta cozilor de topor, la un moment dat, dupa ce au fost folosite, manuitorii vicleni din umbra, strainii occidentali, se vor lipsi de aceste cozi, pentru simplu fapt ca nu mai sant de folos, isi indeplinesc obiectivul, pentru ca dupa ce acapareaza complet puterea, strainii nu mai au nici o grija de nimic.
  De aceea, acum, in al 12-lea ceas, cozile de topor, sa-si revina in fire, sa se uneasca, UNITATE in interes national pentru a nu fi decimati mai intai ei pas cu pas, ca un lucru bine facut, apoi noi ca popor, asuprit si umilit atita amar de ani de straini.

  • Riga Crypto 27 septembrie 2016 la 2:46 pm - Raspunde

   Și Năstase și Ponta au mai scăpat câte ceva, au dezvăluit unele lucruri după pierderea puterii, dar asta nu înseamnă că nu trebuie împușcați pt. „realizările” guvernării și a întregii „cariere” de politruci bolșevici, servitori ai Guvernului Mondial. Cuvintele frumoase nu au nici o valoare, adevărul însuși nu repară nimic în aceste circumstanțe, când vine din partea unui individ pătat – ci numai faptele, crimele contra țării și poporului, și acțiunile conform interesului național; Oprea ăsta n-are decât de acum înainte să lupte pt. țară, să-și dea viața dacă e necesar, pt. a-și spăla păcatele și a convinge poporul că este etnic român și patriot.

   • AKRITAS 28 septembrie 2016 la 8:22 am - Raspunde

    Corect. Pentru asta sant si eu de parere : toate cozile de topor, sa constientizeze raul facut natiunii, lasandu-se corupti de straini, si sa treaca la fapte, sa lupte pana la sange pentru interesul national, si impotriva strainilor care i-au inselat si corupt cu bani, avere, functii, putere….

 3. Puscasu Vlad 26 septembrie 2016 la 12:00 pm - Raspunde

  minciuni ordinare.

  • SaseSuteSaizecisisase 27 septembrie 2016 la 1:43 am - Raspunde

   asa e. basescu insusi este o minciuna ordinara!

 4. SaseSuteSaizecisisase 26 septembrie 2016 la 11:08 am - Raspunde

  nimic surprinzator. actiunile publice ale basescului si replicile venite dinspre est nu faceau decit sa-l faca pe aceasta sa fie perceput ca mare antirus. insa se stie bine ca „revoutia” din 89 a fost cistigata de KGB. si sa nu-mi spuneti ca astia puneau in functii oamenii americanilor… toti presedintii, si indraznesc sa spun ca si actualul, desi s-a declarat mai degraba sluga la americani, cinta tot acolo… limbajul lui iohannis are exact acelasi inteles pe care l-a avut si cel al lui basescu in cazul zicerii cu lucuriciul. vinatoarea impotriva 0110, la numarul KGB-istilor aflati in Romania in 89-90, a fost evidenta. actiunile basescului au fost mereu mingi ridicate la fileu partii rusesti. iohannis ca si basescu „nu are curajul” unui contact direct cu autoritatile rusesti pentru ca atunci cind vrei sa rezolvi ceva initiezi un dialog. daca nu vrei nimic taci si nu spui nimic. in tot acest timp Romania asista neputincioasa la tot spectacolul dat de rusi in Transnistria. Putin a facut niste declaratii care daca ar fi fost speculate de dimplomati si presedinte, s-ar fi putut obtine lucruri interesante pentru ca gura bata fundul. eu constat o inactiune deloc intimplatoare pe relatia cu Rusia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top