Băsescu: ”Nu eu am fost huiduit, ci armata, deoarece a omorât oameni de-a lungul istoriei”

 

 

Băsescu a explicat astăzi că nu el a fost fluierat la defilarea de Ziua Națională, ci Armata Română, deoarece a omorât o mulțime de oameni de-a lungul timpului.

”Nu cred că huiduielile și fluierăturile îmi erau adresate. De ce m-ar fluiera lumea pe mine? Că am apărat statul de drept și am luptat împotriva mogulilor și a grupurilor de interese? Sunt sigur că oamenii prezenți și-au exprimat dezaprobarea față de faptele oribile comise de armată, care de-a lungul istoriei a omorât mii de oameni și a invadat teritorii străine. Nu vreau să răsucesc cuțitul în rană, dar știați că la Grivița soldaților români li s-a ordonat să tragă?” a declarat Traian Băsescu.

Președintele a atras atenția că oamenii din care e compusă armata sunt extrem de periculoși, întrucât poartă armă asupra lor și sunt antrenați să ucidă. ”Nu-i condamn deloc pe românii care au huiduit atunci când am primit onorul armatei. E vorba de o armată care, țin să vă amintesc, a trecut peste cadavre ca să-și atingă scopurile”, a încheiat Băsescu.