Text primit de la  RADU  ȘTEFAN

MERITA LUAT CONTACTUL CU IOAN GHISE SI INCEPUTA O CAMPANIE PENTRU RECUPERAREA BANILOR , ANULAREA IMPRUMUTULUI SI ADUCEREA IN FATA UNUI TRIBUNAL FUNCTIONAL AL POPORULUI A CELOR DOI BORFASI GENOCIDARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ieri 03/06/15, la Razvan Dumitrescu la antena3; Ioan Ghise a facut o deviere cruciala de la cazul Rarinca, cel care se afla pe moment in discutie, spunand:

Ce suma se disputa in cazul Rarinca, pe care judecatoarea Livia Stanciu(alogena) i-o datoreaza si nu vrea sa i-o innapoieze bietei femei sarace , Rarinca, suma ce-i apartine?
De doua mii euro, ii raspunde Razvan Dumitrescu, initial presa a gresit si a popularizat 20.000,
Ghise:
Aaaa, doar doua mii? Pai facem cheta si adunam 5.000 nu doua !
Ghise in continuare :
CE E IMPORTANT SI ULUITOR ESTE CA BASESCU impreuna cu ministrul lui, BLAGA, SUNT SINGURII CARE AU SEMNAT IMPRUMUTUL FACUT LA FMI DE 20. DE MILIAAAAAAAARDEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de euro,
SEMNATURA CE TREBUIA SA INCLUDA APROBAREA PARLAMENTULUI SI A INCA CATORVA COMISII SI INSTITUTII precum Banca Centrala a Romaniei SI A FUNCTIONARILOR EI INALTI!!!!!!!!!!!!APROBARI INEXISTENTE PRIN VREUN GIR ALTFEL DECAT VERBAL, NIMIC ISCALIT SAU STAMPILAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DE VREO ALTA AUTORITATE DECAT BASESCU SI BLAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CUM E POSIBIL CA ACESTI DOI INDIVIZI SA INDATOREZE DE CAPUL LOR O NATIE INTREAGA CARE NU MAI ARE ECONOMIE SAU BOGATII DE ALT ORDIN, PE NU STIU CATE GENERATII, PENTRU A PLATI SUMA SEMNATA DOAR DE DOI OAMENI, SUMA EXORBITANTA DE

20.000.000.000 euro!!!(douazeci de miliarde de euro)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imprumut fraudulos total scos din discutiile publice????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Facut deci ilicit si fraudulos,
in timp ce ne ocupam intr-una de cazul Rarinca

DECE TACE LUMEA??????,,,,,,,,,,,
DECE TAC TELEVIZOARELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE????????????????????,,,,,,

TREBUIE AMINTIT FAPTUL CA CELE 20.000.000.000euro au disparut fara urma(adaugam noi)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce e ciudat e ca Razvan Dumitrescu l-a privit pe Ioan Ghise foarte stramb si epustuflat ca a adus in discutie acest subiect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In mod normal, intr-o tara normala, era de mult instaurata pedeapsa cu moartea pentru astfel de jafuri care duc la infometarea unui intreg popor!
Dece acesti criminali la drumul mare sunt in libertate iar televiziunile discuta maruntii lui Rarinca in locul megajafului si delapidarii tarii in halul in care acesta a fost comis doar de doi oameni ?