INFORMATI PE TOATA LUMEA !!! Au fost trimise emailuri cu fotografiile lui Osama Bin-Laden şi, imediat ce deschideţi aceste emailuri, computerul dvs. va fi terminat definitiv!
Dacă primiţi un email în care se scrie „Osama Bin Laden capturat” sau „Osama Spânzurat”, nu deschideţi attachmentul.
Aceste email a fost distribuit în toate ţările din lume. Luaţi în consideraţie şi trimiteţi acest avertisment tuturor celor pe care-i cunoaşteţi.
RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI SI celor din lista CONTACTILOR Fiţi vigilenţi în următoarele zile: Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita „Invitaţie”, indiferent cine o trimite. Este un virus care deschide o Flacără Olimpică care „arde” întregul hard disc C al computerului dvs. Acest virus poate fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor. E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de ‘invitaţie’, chiar trimis de un prieten, nu-l deschdeţi şi scoateţi-l din computer imediat. Acesta este cel mai rău virus anunţat de CNN, a fost clasificat de Microsoft ca cel mai distructiv virus de pana in prezent . Acest virus a fost descoperit ieri de către McAfee şi încă nu există remediu pentru acest gen de virus. best regards / Mit freundlichem Gruß