Audiatur et Gaddafi…

2013-04-11T23:55:36+03:0011 aprilie 2013|Amestecate|

—– 

Blogul ION TCACI
De ce a fost omorât Muammar al-Gaddafi
Publicat 03/03/2013 | Autor: Ion Tcaci
Muammar al Gaddafi De ce a fost omorât Muammar al Gaddafi
Au trecut aproximativ doi ani de când a început aşa numita “primăvara arabă”
Libia, sub loviturile aeriene ale NATO, raidurile insurgenţilor liberali şi islamişti, s-a transformat din Jamahirie în “tânără democraţie”.
Să vedem ce nu le-a convenit libienilor, de ce l-au omorât pe liderul lor Muammar al-Gaddafi.
1. Libia lui Gaddafi nu avea nici o datorie faţă de nimeni în lume.
2. Preţul unui litru de benzină era de 0.14$
3. Preţul unei pâini era de 0.15$
4. Învăţământul şi spitalizarea erau gratuite.
5. Tinerii căsătoriţi primeau în dar 64000$ pentru a-şi procura apartament.
6. Fiecare familie libiană avea propria casă.
7. Pentru fiecare membru, familia libiană primea anual 1000$ subvenţii.
8. Pentru fiecare copil nou născut, familia primea 7000$, ajutor material.
9. Ajutorul de şomaj 730$ lunar.
10. Orice libian, dacă era admis la oricare facultate din lume, primea 2500 euro de la stat plus întreţinere plus un automobil.
11. Salariul unei asistente medicale era de minim 1000$.
12. Automobilele în ţară erau vândute numai la preţ de fabrică.
13. La deschiderea propriei afaceri,  Jamahiriya Libiană oferea un ajutor material de 20000$, într-o singură tranşă.
14. Nu exista impozit pe imobil, la apartamente şi casele de locuit.
15. Impozitele mari erau interzise prin lege.
16. Cetăţenii libieni primeau creditele fără dobândă din partea statului.
17. Energia electrică era gratuită pentru populaţie.
18. În toată ţara era dezvoltată o reţea de magazine pentru familiile cu mulți copii, în care alimentele de bază erau vândute la un preţ simbolic.
19. Pentru vânzarea produselor alimentare cu termenul expirat – amenzi astronomice.
20. Pentru falsificarea preparatelor medicale – pedeapsa cu moartea.
21. Vânzarea şi consumul de alcool – interzis prin lege.
22. Intermedierea în vânzarea imobilelor – interzisă prin lege.
23. După venirea la putere a lui Gaddafi, din Libia au fost alungate marile corporaţii.
24. Doar după preluarea puterii de către Gaddafi, negrii din sudul Libiei au primit drepturi cetăţeneşti.
25. În 40 ani de “dictatură” populaţia ţării a crescut de trei ori, iar mortalitatea infantila s-a micşorat de nouă ori.
26. Speranţa de viaţă a crescut de la 51,5 la 74,5 ani.
27. Gaddafi a luat decizia de a scoate Libia din sistemul bancar mondial şi alte 12 tari arabe erau gata să-i urmeze exemplul.
După cum spun americanii, familia Gaddafi avea proprietăţi în valoare de zeci de miliarde, însă dacă luăm în calcul că la noi toate cele mai sus enumerate lipsesc dintotdeauna, iar politicienii noştri totuşi sunt multi miliardari, vă daţi seama ce moarte ar merita ei? Şi straniu lucru, americanii nu vin să-i omoare pe alde Filat, Voronin sau Plahotniuc şi să ne salveze de tirani, cum s-au grăbit să o facă în Libia.
Acum Libia nu mai are nimic, în afară de “democraţie”.
În concluzie ce ar fi de spus? Fiecare şi-o face cu mâna lui…
P.S. Muammar Gaddafi este una din primele mari jertfe în lupta binelui cu răul din secolulXXI, din păcate nu cred sa fie el ultimul…
În spoilerul de mai jos gasiţi mesajul necenzurat şi nemodificat al Colonelului Muammar al-Gaddafi – testamentul său în faţa poporului.
Mesajul Colonelului Muammar al-Gaddafi – testamentul său în faţa poporului: Necenzurat şi nemodificat – tradus din limba engleză SelecteazăÎnchide
Mesajul necenzurat şi nemodificat al Colonelului Qaddafi – testamentul său în faţa poporului.

În numele lui Allah, binefacatorul şi milostivul …
Timp de 40 de ani, sau au fost mai mulţi, nu mai ţin minte, am făcut tot ce am putut să dau oamenilor case, spitale, şcoli, iar când le-a fost foame le-am oferit hrană. Am transformat chiar Benghazi în zonă agricolă din deşert, am înfruntat atacurile de la acel cowboy Reagan, când mi-a omorat fiica adoptată de la orfelinat, el încerca să mă ucidă, în loc de asta el a ucis-o pe sărmana fetiţă inocentă. Apoi i-am ajutat pe fraţii şi surorile mele din Africa, cu bani, pentru Uniunea Africană.
Am făcut tot ce am putut să-i învăţ pe oameni ce înseamnă conceptul unei democraţii reale, unde comitetele oamenilor conduceau ţara. Dar aceasta nu a fost niciodată de ajuns, aşa cum unii mi-au spus, chiar oamenii ce aveau case cu 10 camere, costume şi mobilier nou, aceştia nu erau niciodată mulţumiţi, aşa egoişti cum erau vroiau mereu mai mult. Ei au spus americanilor şi altor vizitatori că aveau nevoie de democraţie şi libertate, fără să realizeze vreodată că era vorba de un sistem de “tăiat gâtul”, unde câinele mai mare îi mănâncă pe restul, însă ei erau vrăjiţi de aceste cuvinte, fără să realizeze măcar că în America nu există medicamente gratuite, spitale gratuite, case gratuite, educaţie gratuită şi nici mâncare gratuită, cu excepţia faptului când oamenii trebuie să cerşească sau să stea la cozi interminabile pentru o farfurie de supă.
Nu, indiferent de ce făceam, nu era niciodată de ajuns pentru unii, însă pentru alţii, ei ştiau că eram fiul lui Gamal Abdel Nasser, singurul lider arab şi musulman veritabil care a existat de la Salah-al-Deen încoace, când el a revendicat Canalul Suez pentru oamenii săi, la fel cum am revendicat şi eu Libia, pentru oamenii mei, erau paşii lui cei pe care am încercat să-i urmez, ca să-mi ţin oamenii liberi de la dominaţia colonială – de le hoţii ce vroiau să fure de la noi.
Acum sunt sub atacul celei mai mari forţe militara din istorie, fiul meu cel mic african, Obama vrea să mă ucidă, să ia libertatea acestei ţări, să ia gratuitatea caselor noastre, medicamentele noastre gratuite, educaţia noastră gratuită, hrana noastră gratuită, şi să o înlocuiască cu stilul hoţoman american, numit “capitalism”, însă noi toţi din lumea a treia ştim ce înseamnă asta, înseamnă corporaţii ce conduc ţările, conduc lumea, iar oamenii suferă.
Astfel, nu există alternativă pentru mine, trebuie să iau poziţie, iar dacă Allah doreşte, voi muri urmând calea Sa, cale ce a făcut din ţara noastră o ţară cu teren agricol bogat, cu hrană şi sănătate şi chiar permiţând şi ajutând fraţii şi surorile noastre africane să lucreze aici alături de noi, în Jamahiriya Libiană.
Nu-mi doresc să mor, însă dacă se ajunge la asta, pentru a-mi salva pământul şi miile de oamenii care-mi sunt copii, atunci fie.
Fie ca acest testament să fie vocea mea în lume, că m-am ridicat împotriva atacurilor cruciaţilor din NATO, m-am ridicat împotriva crudităţii, trădării, împotriva vestului şi ambiţiilor colonialiste şi că am stat alături de fraţii mei africani, adevăraţii fraţi arabi şi musulmani, ca şi o rază de lumină.
Când alţii îşi construiau castele, eu am locuit într-o casă modestă şi într-un cort. Nu mi-am uitat niciodată copilăria din Sirt, nu am cheltuit nesăbuit banii ţării şi precum Salah-al-Deen, marele nostru lider musulman, care a salvat Ierusalimul pentru Islam, am luat doar puţin pentru mine …
In vest, unii m-au numit nebun, dement, însă ei ştiu adevărul, deşi continuă să mintă, ei ştiu că pământul nostru este independent şi liber, nu sub control colonial, ei ştiu că viziunea mea, calea mea este, iar asta a fost limpede pentru oricine, pentru oamenii mei şi că voi lupta până la ultima suflare ca să rămânem liberi, fie ca Allah cel atotputernic să ne ajute să rămânem încrezători şi liberi.
Col. Mu’ummar Qaddafi, 2011/05/04 Tradus în engleză din discursul original de către Prof. Sam hamod, Ph.D.

11 Comments

 1. xyz 18 aprilie 2013 la 3:50 pm - Raspunde

  PARTEA FRUMOASA E CA GADDAFFI NU E MORT, NU ERA ATIT DE PROST SA SE LASE PE MIINILE ALORA, SA FIM SERIOSI

 2. JOS SECURISTII 15 aprilie 2013 la 6:47 pm - Raspunde

  ION TCACI este un patriot!

 3. Zob 13 aprilie 2013 la 12:10 am - Raspunde

  Recomand să copiați și să propagați acest articol tuturor românilor și europenilor. Ar mai trebui căutate exemple ilustrând crimele americane pentru conștientizarea poporului.

 4. maximus 12 aprilie 2013 la 11:48 pm - Raspunde

  matusa si unchiul meu au lucrat multi ani in libia lui gaddafi;in ziua in care se plateau salariile pt romani,moneda nationala era devalorizata in raport cu $ ; numai in acea zi; astfel romanii pierdeau 10% din salar prin jocul valutar controlat de statul libian.deci nu avem motive sa plangem dupa el;voia dreptate zice,dar nu e clar ce intelegea el prin dreptate;la qoran nu spune sa inseli la plata strainul care munceste in tara ta. presupun ca poporul libian nu e format din nebuni;probabil ca afara de ce se scrie mai sus(partea pozitiva a guvernarii gaddafi) exista si alte aspecte despre care distinsul colonel nu era dispus sa vorbeasca dar care au motivat poporul sa se ridice impotriva lui.

  • Grasu adipos 13 aprilie 2013 la 11:47 am - Raspunde

   Nu s-a ridicat poporul, tinere intelept, noi toti stim bine cat timp va trece pana cand se va spune oficial ceea ce stim cu totii inca din prima zi…

 5. doru1943 12 aprilie 2013 la 5:43 am - Raspunde

  jidanii se vor stapanii lumii,phopor ales !

 6. nicu constantin 12 aprilie 2013 la 2:24 am - Raspunde

  Adevarul este ca daca Ceausescu facea la noi ce a facut Gadaffi in Libia ,nu cadea niciodata.Libienii au fost cretini cind l-au tradat pe Gadaffi. Dar la noi , Ceausica saracu nici nu inteleg cum vroia sistemul lui sa reziste ,cu un popor jerpelit,nemincat ,inghetat ,bolnav ,cu copii atrofiati , infricosati,cu un mediu inconjurator in declin ……ori nu era la curent cu realitatea ,ori era un taran prost care nu intelegea de ce a fost plantat acolo,sau cum se face politica pe planeta .Daca Ceausescu ar fi construit niste blocuri normale ,nu batjocurile alea si ar fi permis muncitorilor o casuta de vara la tara si ca fiecare familie taraneasca sa aiba 1 ha de pamint,netaxabil ,in veci nu cadea ,romanii faceau zid de aparare in jurul lui.

  • nicu constantin 12 aprilie 2013 la 4:56 am - Raspunde

   PS Lui Ceausescu putea sa-i ramina aurul tarii ,petrolul ,uraniul ,restul de pamint ,ca era destul ,sute de mii de hectare acum date la straini,industria ,comertul exterior etc .Da n-a vrut nemernicul,a vrut sa ne vada in zdrente ,inghetati ,nemincati,umiliti si plini de boli.Eu nici pina acum n-am inteles ,cum astepta el sa fie sustinut si aparat de popor……………..

  • Grasu adipos 13 aprilie 2013 la 11:51 am - Raspunde

   Urmeaza sa te mai gandesti, sa mai adaugi o parere, sa mai treaca timpul…

 7. AKRITAS 12 aprilie 2013 la 1:41 am - Raspunde

  UE,PRIVATIZARI=HOTIE,SCLAVIE !!!

  Nelegiuitii occidentului capitalist : ue, ussa, nato, fmi(oculta iudeo-masonica) vor cu orice pret indobitocirea omului, controlul total, si puterea globala, pentru a submina si distruge natiunea, cultura, familia, religia, traditia, popoarelor, si a forma o babilonie globala anticristica, antiumana.

  Pentru asta au inventat doua ideologii satanice : capitalismul si comunismul. Capitalismul, societatea de consum paine si circ(mai mult circ decit paine) are mai mult succes decit comunismul pentru ca mizeaza pe slabiciunile si viciile omului. Pentru indobitocirea omului folosesc mijloacele de control si manipulare informatice media, pe care au pus monopol(tv, radio, ziare, internet…)si mijloace financiare, si economice(privatizari, liberalizari, investitori…bancheri, asigurari private, pensii private…)pentru acapararea resurselor, si a fi dependenti economic si financiar de politica lor anticristica, cu concursul tradatorilor de neam.

  Acolo unde nu reusesc indobitocirea si ocuparea si jefuirea popoarelor, iar acestea isi apara prin nationalism si patriotism resursele economia cultura traditia familia…nelegiuitii din occident provoaca conflicte, revolte, razboaie pentru a invada si jefui acele popoare(Irak, Afganistan, Iran, Siria, Egipt, Libia..)Astfel omul indobitocit, bulversat, cu “crize“, paine si circ, grija zilei de maine, infractiuni, va fi controlat ca un animal, dupa ce ei vor veni ca “salvatori“ in conditiile si cu mijloacele lor (capitalism, paine si circ, cip, card…) !!!

  • nicu constantin 12 aprilie 2013 la 2:10 am - Raspunde

   Citi gandesc asa in Romaia ? Totusi ,ceea ce e la noi ,nu e capitalism ,este fascism sionist.Economie ,societate ,familie,individ , toti controlati orwelian ,rizind indobitociti si inconstienti.Diferenta dintre socialism si fascism este ca in socialism investesc ei ,iti dau ei de lucru si nu platesti taxe ,in fascism investesti tu ,iti creezi tu locul de munca si le dai si taxe ca sa iti dea dreptul sa existi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top