Un comunicat oficial susține că jumătate din măștile vândute până acum românilor nu erau bune de nimic, nu erau capabile să ne protejeze de răspândirea virusului! Și să ne mai mirăm că spitalele sunt pline de oameni infectați?!

Mult mai mult ne mirăm de incompetența și ineficiența Guvernului! Câte dovezi ne mai trebuie ca să trimitem la plimbare acest guvern?! La plimbare sau în sala de judecată, căci ceva pricepere au avut totuși, priceperea la fraudarea banilor cheltuiți pentru combaterea pademiei și alte cheltuieli nesăbuite făcute în cele zece luni de guvernare!

Ne mai miră și nepăsarea opoziției la aflarea acestei vești: jumătate din măștile cu care ne-am bătut joc de noi înșine nu erau bune de nimic! Nimeni din opoziție nu sare la „gâtul” guvernului să-i ceară socoteală pentru felul cum au gestionat achiziția și livrarea către populație a măștilor! Au făcut o mulțime de matrapazlâcuri guvernanții noștri la toate achizițiile impuse de pandemie, dar asta cu măștile este cea mai „spectaculoasă”, cea mai strigătoare la cer! Iar opoziția tace, nu profită electoral de această ocazie de a da de pământ cu guvenarea Orban – Johanis!

Ne trezim astfel dinaintea unei concluzii teribile: nu avem opoziție politică reală la actuala guvernare! Așa zișii opozanți se feresc să reacționeze la ticăloșiile și prostiile guvernării! Nu cumva electoratul să-și dea seama cui să nu-și mai dea votul nicicum și să strice aranjamentele făcute deja între liderii partidelor parlamentare!…

ion coja