Mihai
36 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.225.79
Alte argumente ca masonii sunt multi idioti si doar putini ceva mai mobilati la mansarda:

1.Este un avorton de actoras, cu talent cat a portarului din schimbul de noapte de la Teatrul National, asa de mare actor ca nu-i stiu numele si nici nu merita sa i-l stiu, dar a fost ministru al Inculturii in colonia Romanica acestor trei ani satanici. L-am aflat acum de pe Google dar mi-e scarba sa i-l pronunt.
Daca ala are mai mult de doi neuroni valizi eu sar de la parter;
2. Exista pe You Tube o serbare a masonilor unde sunt primiti niste baietzi de baieti cu shortzuletze, mama lor de poponei…. si aveti ocazia sa vedeti mostre de minti ,,iluminate”, de te doare capul – LASER, nu alta;
3. Amintiti-va cum mergea Spurcaciunea Sa Zoianis cu Prima Ravasitoare a coloniei la inviere la catolici.
Statea cu mana sub palton – nu pentru ca ii inghetase mana ci pentru ca asa fac masonii ca sa le spuna fratilor de shortzulet ca desi sunt in biserica, ei sunt alaturi de frati si de Satana. – mana sub haina.
Acest semn il gasiti pe Google alaturi de alte semne si simboluri masonice – mana sub haina.
Acest gest se observa si la marii compozitori de muzica de opera sau simfonica: Verdi, Mozart, Puccini, Rossini si desigur Wagner, cel mai nenorocit dintre ei.
Daca nu intrau la fratie nu le mai canta nimeni muzica. Wagner era la ei din convingere.
Mozart a fost mereu secondat de masonul Salieri pentru a instiinta fratii de tot ce face marele compozitor.
Dupa ce l-a extenuat punandu-l sa compuna pana a murit, l-a dus la ei la templu spunandu-i sotiei lui Mozart ca l-a aruncat intr-o groapa comuna cu ceilalti morti de holera.
Asadar, marele W.A.Mozart ca si Tesla, nu are mormat.
Mozart era german si khazarii austrieci l-au facut austriac, dandu-l la schimb pe khazarul Hitler nascut in Austria.
4. Uitati-va cand Spurcaciuna Sa Zoianis se pozeaza cu gloata de criminali: veti vedea ca baietii cu shortzulet tin mana la inima, ca e prea de tot s-a bage s-ub haina in cladirea Parlamentului Penal Criminal, unde e cald si bine.
Numai masoneii lui Farfuridi stau cu mana la inima, vezi doamne ca ii doare inima de tzarisoara lor…
Vi se pare ca Ciuca Butoi cu KK, general de popota facut la apelul bocancilor, debordeaza de inteligenta ?
Sau Zoianis Shase Kase, care nu poate vorbi in public decat daca ii sufla cineva textul in casca spion, poate fi suspectat de inteligenta ?
5. Criminalii care au taiat si au spanzurat in vreme de falsa pandemie: Gheorghita Rujatul, Orban – pui de securist, Ciolacu – pui de securist si alte asemenea lichele, credeti ca abia suporta povara inteligentei lor ?
Si ei sunt cu shortzulet ca si alti intreligenti care dadeau directive romanilor arestati la domiciliu in timpul starii de urgenta.
Poate pe vremuri candva, faceau si ei o oarecare selectie dupa IQ, dar acum se vede ca dictonul lor este: ,,multa minte nu se cere, sa fii ticalos si la putere”.

*

NR – După 1990 admiterea în masonerie a coborît stacheta. Ce masoni cunosc eu sunt oameni de calitate.