Text primit cu titlu de comentariu de la colegul nostru NICU COHEN. Danke!(Pe ivrit!)

*

„Cifra de 6 milione de evrei asasinați este controversată până astăzi chiar la nivelul istoricilor israelieni. Nu însă și existența holocaustului în Europa.”

Ha ,ha ,ha ! .Vos macht a yid ? ! אַ גוטנ טאָג..? אַלע איז גוט …Eu sint unul dintre jidani ” imputiti ” care nu ma supar sa fiu apelat in felul acesta ” glumet „pe motiv ca numai prostii n-au spiritul umorului ….nu demult la sinagoga un prieten de al meu trebuia sa citeasca din Torah si un alt jidan glumet l-a intrebat .. cum se citeste ,de la dreapta la stinga sau de la stinga la dreapta …s-a inervat ala rau de tot ,dar pe mine m-a amuzat si am fost avertizati ca daca mai glumim linga sfinta Tora ne da afara ………………………………………………………………………………………
Domnule Puiu , traim acum in epoca asta in care informatia este la dispozitia oricui ….ce rost mai are sa ne ascundem dupa deget …mahanot hahshmada , holocaustul a fost ,in proportiile in care a fost , o facatura organizata tot de elitele crypto evreiesti , care acum nu mai sint nici crypto si ii cunoaste toata lumea . Adica mai pe sleau , evreii s-au omorit intre ei , fie mai direct , fie prin proxy , prin goyimii mai prosti , iar goyimii s-au omorit si ei intre ei la rindul lor cu zecile de milioane .

Eu nu pot sa cred ca dumneata nu cunosti realitatea ca lumea asta este condusa de bancherii evrei care o manipuleaza dupa bunul lor plac ….asmut popoarele unele impotriva altora , asmut goyimii impotriva evreilor ,asmut evreii impotriva goyimilor ,asmut arabii impotriva evreilor si pe evrei impotriva arabilor , asmut arabii sa se omoare intre ei si asa mai departe .Daca ei nu ar fi dorit razboiul ,nu s-ar fi tras un foc de arma , nu finantau fabricile de armament , nu finantau toate taberele ,nu-l finantau nici pe Hitler si nici holocaustul nu ar fi avut loc .

Oriunde dai pe internet gasesti informatii cite vrei . Atunci trebuia format statul Israel ,acum vor sa reconstruiasca templul etc etc …numai ca evreii nu vroiau sa mearga acolo ,nu-i entuziasma pe ei legendele „olimpului ” cu David si Goliat ..ei traiau bine mersi prin Europa …asa ca elitele au hotarit sa-i terorizeze sa-i determine sa plece in Israel …..Desi nu sint sionist , totusi cred ca statul Israel trebuie sa existe , acum e format , timpul nu se mai poate da inapoi , macar sa existe in pace .

Acum sa continuam sa ne furam caciula intre noi e o pierdere de timp …. viata omului e ca o boare de vint ,aia au murit toti si victimele si calaii ,noi numai putem schimba nimic , macar sa invatam din greselile trecutului ,sa nu se mai repete .
!גמר חתימה טובה
………………………………………………………………………………….
P.S . Nu va ingrijorati , cei vinovati de organizarea crimelor holocaustului au murit de mult , dar chiar daca ar fi trait nu ar primit nici o pedeapsa ,pentru motivul simplu ca ei stapinesc lumea , quod licet Iovi, non licet bovi si n-are nimeni putere sa-i pedepseasca ,poate numai … HaShem .

less