Subject: Fwd: Oficial: SUA a fost facută ȘAH-MAT în Siria

 

Oficial: SUA a fost facută ȘAH-MAT în Siria

SUA versus RUSSIA

POSTED BY: EXPUNERE.COM SEPTEMBER 30, 2015

Agențiile de stiri arăbaești au raportat că trupe chinezești se află în drum spre Siria.

Rusia a câștigat deja un punct de sprijin militar ferm în Orientul Mijlociu. China, ca parte a coaliției BRICS, va trimite 250 de mii de sodați din forțele speciale , în sprijinul efortului depus de Rusia în Siria, în lupta sa cu gruparea terorista ISIS. Scopul real al acestor mișcări este conceput pentru ca Rusia și China să preia controlul în Orientul Mijlociu. Aceste evenimente nu ar trebui să fie o surpriză, atat China cât și Rusia, în ultimii trei ani, și-au anunțat în mod deschis ostilitatea față de Statele Unite. Cât de seriosi sunt chinezii și rușii in dorinta de a sta in fata imperialismului Statele Unite ale Americii?

Având în vedere că atât președintele chinez Hu cat și generalul-maior Zhang Zhaozhong au amenințat Statele Unite, cu război nuclear în cazul în care invadeaza Iranul, avizul prudent spune că acest lucru este cea mai nouă versiune a „Axei Liniei Răului ” trasa in nisip. În timp ce multi ochi sunt atintiti pe Ucraina, premiul real și cheia de la solvabilitatea BRICS-ului este Iranul și disponibilitatea sa de a accepta aur pentru plățile in petrol. Protejarea Siriei este prima linie de apărare, pentru că toate drumurile de invadare a Iranului și de a pune punct petrodolarului trec prin Siria.

Și cel mai rău coșmar al Americii, un parteneriat militar in Orientul Mijlociu între Rusia și China, a devenit realitate. Într-un scenariu foarte posibil, Al-Masdar Al-‘Arabi (AKA), sursa araba, a raportat că o navă de război chinezeasca a trecut recent prin Canalul de Suez acum trei zile și este condusa spre Siria pentru a-i ajuta pe ruși in lupta militară împotriva ISIS. Sursa de știri se referă la ISIS ca fiind „aliatii SUA, care încearcă să răstoarne guvernul al-Assad”.

Aceasta stire vine chiar in momentul in care personalul militar rus a ajuns la orasul-port sirian Tartous. Aceasta desfasurare se poate dovedi catastrofala, având în vedere faptul că SUA recunoaște ca si ea are Forțele Speciale plasate in Siria, iar prezența armatei chineze in Siria, oferă o perspectivă sumbră siutatiei. Structura fundamentală, care va cuprinde elemente necesare unui al treilea război mondial, este aproape creata. Siria pare a fi punctul de unde va porni al treilea război mondial, urmat de o invazie a Rusiei asupra statelor baltice. Unii au sugerat că rușii au împrumutat din strategia militară a SUA și au început să construiască o coaliție de forțe în Siria. Cu alte cuvinte, Rusia nu va fi singura in confruntarea cu ISIS. Aceast plan este similar cu cel al SUA de formare a unei „coaliții” de forțe.

Germania, Franța și Italia se gandesc sa părăseasca NATO

Germania si-a anuntat sprijinul pentru actiunea lui Putin de a pune piciorul în Siria, în lupta impotriva ISIS-ului creat de CIA. Germania este aproape sa paraseasca NATO. Statele Unite a răspuns cu livrarea celor mai moderne arme nucleare catre Germania, eveniment petrecut săptămâna trecută. Dacă NATO sta sa se destrame, SUA are o fereastră foarte îngusta pentru a lansa un atac asupra Rusiei, cu sopul de a contracara mișcările din Siria, amenințarea tot mai mare a statelor baltice și posibilul parteneriat cu Germania, care servește la subinarea NATO.

Transportul de rachete nucleare în Germania, din această săptămână, nu face decat sa creasca posibilitatea ca războiul sa inceapa mult mai devreme decat ne asteptam. Eventuala dezertare a Germaniei, Franței și Italiei este ușor de prezis.

Pentru oricine care posedă un IQ peste medie, această este foaia de parcurs in vederea distrugerii NATO. Aliații cheie NATO pot fi ținuți ostatici de către Putin, prin șantaj energetic. Dacă NATO vroia sa supraviețuiasca, trebuia sa atace Rusia primăvară trecută, dar cred că această sansa a navigat cu o incarcatura militara ruseasca în Siria, împreună cu sprijinul Chinei.

Concluzia

Imaginati-vă ca vă deschideti agenda de telefon și toți prietenii și partenerii de afaceri au dispărut. Aceasta este ceea ce se întâmplă în Statele Unite ale Americii chiar acum. Următorul scenariu pare acum probabil. Rusia și forțele chineze în cele din urmă se vor confrunta cu forțele speciale americane care opereaza in Siria.