caroline gunderode
57 aprobate

gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

SCUZELE MELE STIMATE DOMNULE PROFESOR, VA IMPLOR SCOATETI COMENTARIUL MEU ANTECEDENT CACI PROCENTUL IN DISCUTIE ESTE CORECTAT DE MINE IN ACEASTA VARIANTA, FIIND 50% nu 5%, CUM L-AM POSTAT EU GRESIT !
DECI VA ROG DIN SUFLET POSTATI ACEST COMENTARIU AL MEU IN LOCUL PRIMULUI :

caroline gunderode 11 iunie 2022 la 12:38 pm – Raspunde
Comentariul asteapta aprobarea.
HAHAHAAAAA!
ASA-I !

EL VA REDUCE OAMENII DIN LUME CARE NU-SI PERMIT MEDICAMENTE CU 50% PENTRU CA LE BAGA EL PE GAT OTRAVA LUI – SA NU UITAM CA ASASINUL ASTA A FACUT CU PFIZERUL LUI 1000$/ pe secunda – am postat eu articol aici !
BOURLA -PFIZER SI RESTUL BIG PHARMA RAMAN CEI MAI MARI ASASINI DIN TOATA ISTORIA OMENIRII !!!
OAMENII MOR SAU SUNT SCHILODITI IN CONTINUARE DE VAXXXURILE LOR OTRAVITE, PE CAPETE, CUM ARATA STATISTICILE DIN CE IN CE MAI NUMEROASE,

PENTRU CA AU INFILTRAT SI CUMPARAT GUVERNELE I MEDICII PESTE TOT UNDE AU PUTUT !

ADICA MAI PESTE TOT SI-AU GASIT CORUPTII CORESPUNZATORI SCOPURILOR LOR SI AU DISTRUS NU DOAR STATELE

DISTRUGAND GUVERNELE CI, IN MOD MASIV, SI TAGMA MEDICALA, CARE A COLABORAT SI CARE AR FI TREBUIT SA RADA ACESTI CRIMINALI CARE AU ACTIVAT PRIN iNSTITUTIILE DE STAT ABILITATE SI INSARCINATE PESTE TOT

SA OCROTEASCA POPOARELE DE CRIMINALII !!!!!!!!!!!

DIN MEDICINA , CORUPTI PRIN COMISIOANE DE CATRE ACESTI ASASINI PRECUM BOURLA, BILL GATES CARE DETINE IMENS DE MULTE ACTIUNI IN BIG PHARMA CA SI 90% DIN FONDURILE CARE SUSTIN , PLATIND CRIMINALII DIN WHO PRECUM ETIPOIANUL DE LA VARF, CONDAMNAT PENTRU CRIME IN TARA LUI,

ESTE O RUSINE SA -L SCOATETI NEVINOVAT PE UN OM CARE A OMORAT DEJA MILIOANE DE OAMENI CU NEVACCINURILE LUI OTRAVITE !!!

SI CARE-SI CONTINUA PRESIUNILE PESTE TOT !!!!!!!!!!!,

PENTRU OBLIGATIVITATEA PASAPORTULUI VACCINAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(vreti sa nu mai mancati decat daca va vaxxinati de trei ori pe luna, cum vor banditii astia ??? cu pasaportul lor vaxxinal ???)
INCEPAND CU COMISIA EUROPEANA, BOURLA IMBRATISAND-O IN VAZUL TUTUROR PE MEGACORUPTA URSULA VAN DER LEYEN .

ASASINII OMENIRII CARE NE FURA BANII SI NE OTRAVESC IN ACELASI TIMP!

RAMANAND IN CONTINUARE NEPEDEPSITI DE NIMENI !!!!!!!! ( se lucreaza insa din ce in ce mai intens la pedepsirea acestor sociopati !!! just you wait! Un exemplu este avocatul Reiner Fuellmich prezentat deja de mine pe acest blog , dar s-au inmultit enorm echipele in action care lupta sa creeze o contraforta mondiala impotriva sociopatilor BIG PHARMA!!!!!!!!!!!)

ASA GROZAVIE MONDIALA NU A MAI EXISTAT IN NICIO EPOCA !

ASASINATE AU EXISTAT TOT TIMPUL DAR NU DE ACEASTA DIMENSIUNE SI PERVERSITATE ANTI – UMANA .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!