Mihai
228 aprobate
mihai@yahoo.com
81.18.84.203
,,Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei Statelor Unite și Biroul Comisiilor Militare a acuzat si condamnat simultan la moarte 10 medici din statul Washington pentru omucidere din neglijență, angajarea în practică medicală în masă care a dus la răni grave sau deces și trădare împotriva Statelor Unite ale Americii. După cum s-a raportat luna aceasta, White Hats din cadrul aparatului militar al SUA a arestat 100 de medici, susținând că respectarea protocoalelor draconice și ambițiile personale au pus în pericol viața pacienților. Într-o lungă declarație pe propria răspundere, JAG a susținut că acuzatii au mustrat pacienții care ezitau la vaccin și i-au amenințat că îi include pe „listele negre medicale”, dacă nu respectă liniile directoare ale CDC. Înainte de rechizitoriu, anchetatorii JAG prefăcuți în pacienți au vizitat clinici care iubesc vaccinurile din 12 state, unde și ei au fost atacați verbal și li s-a refuzat tratament pentru că au refuzat să prezinte documentele de vaccinare. Majoritatea celor 100 au practicat în statul Washington, California, Illinois, New York și Connecticut. Odată prinși, medicii diabolici au fost duși în „centre de admisie” și intervievați de anchetatorii JAG. Nici unul nu și-a exprimat remușcare pentru punerea în pericol a vieții pacienților; în schimb, și-au apărat cu mândrie acțiunile, recitând ceea ce părea a fi o mantră repetitivă: „Am urmat protocoalele COVID-19 și liniile directoare ale CDC”… Amiralul Stephens a început procesul prin a prezenta (pe ZOOM) o femeie de 40 de ani din Seattle, care și-a adus fiul bolnav de 14 ani la medicul de familie, identificat ca inculpatul nr. 6, în iunie 2021. Băiatul a dezvoltat conjunctivită. , iar mama lui a vrut picături pentru ochi cu antibiotice pentru a trata boala. Inculpatul nr. 6 a susținut că conjunctivita sau „Covid Eye” este un simptom nepublicat al coronavirusului și a întrebat dacă cei doi au fost vaccinați. Când mama a răspuns „nu”, spunând că vrea dovezi suplimentare că vaccinurile sunt sigure și eficiente, inculpatul #6 a zbierat într-o furie tiranică și a cerut să fie testați la fața locului sau să părăsească sediul, chiar dacă mama și fiul purtau măști. Au acceptat mandatul nerezonabil, iar un tehnician le-a tamponat cu violență nasul. Când testele rapide de antigen au arătat negative, inculpatul #6 a impus o altă cerere – vaccinări imediate. Au refuzat și au fost expulzați din birou.
„Și ce ai făcut în acel moment?” l-a întrebat adm. Stephens pe băiatul de acum 16 ani de pe ecran.
„Mama m-a condus la un centru de îngrijire urgentă, poate la 15 minute”, a răspuns băiatul.
— Și ai fost tratat acolo? întrebă amiralul.
„Nu, domnule. Nici ei nu m-au tratat”, a spus băiatul.
„Într-adevăr? Ți s-a dat și mamei tale un motiv?” întrebă amiralul.
„Da domnule. Pentru că am fost nevaccinați și nu am vrut să ne vaccinăm. La fel ca înainte…”
„—Ni s-a spus că numele noastre au fost trecute pe o listă”, a intervenit mama, „și că vom merge la CDC și la Departamentul de Sănătate de Stat”.
„Deci, ceea ce spui – în cele 15 minute necesare pentru a conduce de la punctul A la punctul B, numele dumneavoastră au fost trecute pe o listă universală de ,,obraznici”, a spus amiralul.…„Se întâmplă că am această listă”, a spus amiralul Stephens … „Lista din fața ta, lista neagră, are 750 de nume, toate rezidenți din comitatele King și Pierce. Lista a fost păstrată în timp real și partajată electronic cu peste o sută de cabinete și clinici. Inculpații aveau acces și puteau adăuga nume pe listă. Refuzați serviciul dacă nu sunt vaccinați sau sunt de acord să se vaccineze. JAG consideră acest lucru nedumerit, deoarece din toți cei zece inculpați, nici măcar unul nu este vaccinat. Știm asta pentru că le-am extras sânge, l-am evaluat pentru anticorpii Covid care ar fi prezenți dacă ar fi vaccinați. Acum, ați putea argumenta că poate în unul, două sau chiar trei cazuri, anticorpii s-au disipat, dar nu în zece cazuri – aceasta este o imposibilitate statistică. Mai mult, mai avem încă 90 în așteptare pentru proces și nici ei nu sunt vaccinați”, a explicat amiralul… „Comandante Dennings, ați evaluat personal analizele de sânge ale inculpaților?” a întrebat adm. Stephens. „Am făcut-o, domnule”, a răspuns comandantul.
„Și la ce concluzie ai ajuns?” întrebă amiralul. „Că niciunul dintre inculpați nu fusese vaccinat”, a spus comandantul… „Acest lucru ridică o întrebare pe care nu o putem ignora: de ce acești medici au insistat ca pacienții să fie vaccinați atunci când ei nu au fost ? Vedem doar trei posibilități: știau că COVID-ul este benign, știau că vaccinurile sunt periculoase sau ambele”, a spus amiralul. În următoarele trei ore, amiralul a susținut apeluri ZOOM cu șase martori suplimentari, fiecare dintre aceștia a căutat tratament pentru boli ușoare de la unul sau mai mulți inculpați… „Acești martori sunt cei norocoși, norocoși că au avut suficientă simțire pentru a contesta medicamentele mari și a refuza injecțiile”, a spus adm. Stephens. „Unii oameni de la care am dori să auzim nu pot fi aici astăzi. Ei nu pot fi aici pentru că sunt morți. Sunt morți pentru că inculpații i-au agresat pentru a fi vaxați și au făcut-o.” El a arătat o fotografie a unei femei fără viață pe o targă transportată cu roți în spatele unei ambulanțe și a afișat o imagine a unui bărbat de vârstă mijlocie care a murit brusc în timp ce privea un meci de baseball. „Aceștia au fost pacienți ai inculpaților #1 și #2. Fără comorbidități. Fără probleme majore de sănătate înainte de a fi vaccinat. Ambii au murit din cauza unui atac de cord, brusc, în decurs de 7 zile de la injectie.
Cunoaștem 65 de pacienți care au murit subit și toți erau pacienți ai inculpaților”, a spus solemn Amiralul. „Acei pacienţi aveau liber arbitru. Acuzații nu țineau un pistol la cap”, a intervenit căpitanul Marinei in apararea inculpatilor. „În sensul cel mai strict au făcut-o, da, au făcut-o. Ei și-au încălcat jurământul hipocratic de a nu face rău, au încălcat confidenția-litatea medic-pacient în diseminarea pe scară largă a statutului de vaccin printr-o listă neagră și s-au asigurat că, dacă un pacient, din orice motiv, nu dorea blestemata injectie, acel pacient va trebui să călătorească departe pentru a găsi orice tratament medical. Au respectat linia CDC, dar ei nu s-au vaccinat și fiecare a primit o exonerare de răspundere emisă de HHS și FDA, foarte asemănătoare cu derogările acordate Big Pharma”, a spus amiralul Stephens…Ceea ce avem aici este nimic mai puțin decât malpraxis medical în masă, omucidere neglijentă, conspirație și trădare”, a încheiat amiralul… El nu a programat imediat datele execuției, dar a spus că spânzurările vor începe în decurs de o săptămână.‘’

.

NR – Medici condamnați la moarte pentru mal-praxis?! Parcă n-ar fi de crezut!