Un comentariu care mă sperie rău de tot!
*
Ce se va întâmpla dacă Trump…
No issue detected

SaseSuteSaizecisisase3 hours ago
*
Exista o declaratie mai veche, de dinainte de alegeri, a lui Soros in care a spus ca Trump va cistiga alegerile insa nu va fi presedinte. Obama este un accesoriu atasat unui scenariu. Soros ii reperzinta pe cei de care asculta Obama. Judecind un pic la rece adevarul e ca mai usor cumperi 100 de electori, ca de ei ai nevoie, decit sa multumesti 120 de milioane de votanti. Sistemul de vot american e dovada evidenta a faptului ca nu prea conteaza ce voteaza masa daca intentia nu corespunde ocultei. S-apoi, daca totusi ajunge presedinte sa nu uitam precedentele Kennedy si Nixon…Pe Clinton l-au lucrat cu Monicuta…Nu m-ar mira ca nevata-sa sa fi pus la cale toata tarasenia. Planul merge linistit inainte. Se schimba doar scenariul. Remarcabila declaratia omului din serviciile secrete. Oare a ajuns pina la masa la care se purtau discutiile? Desigur ca sintem intr-un scenraiu ajustabil in functie de circumstante pentru a ajunge in punctul dorit. Desigur, orice strategie actuala are in vedere victime colaterale. Frica este exploatata la maxim la fel si nesigurnata. Asa se conditioneaz multimea si i se schimba deprinderile.

Un alt scenariu mai jos:

Citeam despre noua gaselnita s-o numim filozofica, despre transumanism si incercam sa o lipesc peste ceea ce se intimpla azi in lume si tot ce mi-a iesit a fost ca, pe orice cale, se cauta distrugerea sufletului. Subiectul e tratat in Inferno al lui Dan Brown. Acum nu stiu daca Dan Brown incearca sa popularizeze transumanismul sau sa ne avertizeze asupra faptului ca ar exista virusuri care pot modifica pe un anumit segment ADN-ul uman – de exemplu fertilitatea. Imaginati-va cum ar fi sa-ti descarci constiinta intr-un calculator dupa care sa fie transferata intr-un alt corp (vei filmul 6th Day cu Arnold S.) sau un cip implantat in creier pentru potentarea anumitor functii cerebrale… Suna interesant ca si SF si desigur ca multe lucruri imaginate in trecut se intimpla azi. Una din teoriile de succes este ca sintem prea multi si ca pentru a salva umanitatea trebuie redusa ca numar.

Am auzit, dar fara a avea confrimarea, ca aproximativ 17% din tinerii europeni sint infertili. Rasa alba in pericol? Scenarii, strategii, tinte…