A semnat PONTA așa ceva cu UDMR-ul?

 

Ponta nu e nici macar tradator ci un trisor de duzina, unul care nu are alt mod de actiune decat jocul la cacialma.
Daca targul facut cu UDMR a fost curat, de ce l-a facut pe ascuns, in cel mai mare secret, asa cum se pun la cale numai talhariile? De ce nu a spus oamenilor in campania electorala ce are de gand sa faca dupa ce ajunge in capul mesei cu bunatati, sa vedem cum mai scotea 70%?
De ce a spus azi ca va schimba regimul Basescu pentru ca maine sa semneze actul de concubinaj?
De ce era atat de hotarat impotriva RMGC (promitea desecretizarea contractelor criminale) si a gazelor de sist, ca in clipa cand, prin mandatul oferit de alegatori le putea intradevar opri, sa le sprijine echipat in uniforma minereasca (opereta de cel mai prost gust)? A pus jandarmii sa-i speteasca pe batranii si pe copiii din Pungesti si i-a felicitat pentru victoria obtinuta in cea mai rusinoasa batalie din toata istoria romanilor. Sa recapitulam: niste invadatori inarmati cu o tehnica inspaimantatoare navalesc asupra pamantului unor razesi sa-l distruga. Stapanii din veac al acelui pamant, cu mijloacele lor rudimentare (cu mainile goale adica, fara nici un mijloc pentru ca li s-a nimicit tot) isi apara pamantul. Guvernul tarii credeti ca le sare in ajutor? Dimpotriva, ii besteleste ca de ce au nesabuinta de a-si apara pamantul si trimite jandarmii sa-i casapeasca. Pe seful acelui guvern, de care istoria va pomeni ingretosata, il cheama Victor Ponta.

In legatura cu subiectul in discutie, iata ce circula pe internet:

Înaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012 între liderii P.S.D., P.N.L., U.N.P.R., P.C. şi U.D.M.R. au avut loc întâlniri şi negocieri secrete care au fost materializate într-un Acord de colaborare politică, semnat la 1 octombrie 2012. În campania electorală, toţi liderii şi candidaţii P.S.D., P.N.L., U.N.P.R., P.C. adică ai Uniunii Social Liberale (U.S.L.) au cunoscut prevederile celor patru articole din acest Acord secret pentru Poporul Român şi îndreptat împotriva sa şi a integrităţii teritoriale a României. În fond, este un Acord de vasalitate al U.S.L. în faţa U.D.M.R. şi a Ungariei. Liderii U.D.M.R. s-au lăudat în faţa etnicilor unguri cu acest Acord încheiat cu co-preşedinţii U.S.L. În schimb, liderii U.S.L. au ascuns electoratului român Acordul semnat cu U.D.M.R. şi prevederile acestui Act de Trădare Naţională, prin care s-au angajat: să coopteze U.D.M.R. la guvernarea României; să modifice Constituţia României conform pretenţiilor U.D.M.R.; să regionalizeze România pentru a facilita apariţia a două Ungarii mici în Vatra Strămoşească Românească; să adopte Legea privind statutul minorităţilor, respinsă de Senatul României în 25 octombrie 2006, o lege care facilitează obţinerea de către Ungaria a autonomiei culturale şi teritoriale a Ardealului; să asigure reprezentarea proporţională a etnicilor unguri în structurile deconcentrate, instituţiile publice judeţene şi locale; să înfiinţeze la Târgu Mureş o Universitate de Medicină şi Farmacie în limba ungară, instituţie a Statului Român din care să fie eliminată Limba Română; să nu aducă modificări şi completări Legii Învăţământului, decât cu acordul U.D.M.R.; să asigure fondurile necesare din Bugetul de Stat pentru infrastructura zonelor locuite de minoritatea maghiară; să încheie protocoale locale cu U.D.M.R. pentru a asigura majoritatea în consiliile locale şi judeţene.
Guvernele Ponta I şi II au întreprins multe demersuri pentru a respecta prevederile Acordului cu U.D.M.R. Printr-un protocol ultrasecret, anexă la Acordul U.S.L. cu U.D.M.R., s-a convenit că în Guvernele Ponta vor participa până în luna februarie 2014 miniştrii din partea P.N.L., iar din martie 2014 reprezentanţii U.D.M.R. Pentru a avea loc rocada dintre P.N.L. şi U.D.M.R. în Guvernul Ponta III s-a pregătit, pentru electoratul care a votat circa 70% pentru reprezentanţii U.S.L. în Parlament (în decembrie 2012), un teatru politic jenant, bazat pe argumente false.
Din nou, alegătorii de bună credinţă ai P.S.D., P.N.L., U.N.P.R. şi P.C. au fost minţiţi, păcăliţi şi batjocoriţi!

 

Text apărut pe blog la Comentarii