Maria
1 aprobat

mariadakhel.blogspot.com/2017/05/carcavulia.html?…x
dakhel_maria@yahoo.com
178.138.98.57

 

Dupa ce ne vom invarti in cerc ( karma) inca vreo 500 de ani, timp in care poate ca Romania va fi un deșert, o sa ajungem sa intelegem scrisoarea sefului de trib indian din prologul cartii ” Inteligenta materiei”, a dlui Constantin Dulcan.
S-au facut studii multe in zona astrala a sufletului colectiv omenesc. Cred ca cel mai sus dintre contemporani a ajuns Serghei Lazarev, care, dupa ce a dat cu toporul o perioada buna de timp, încercând sa vindece bolnavii cu bioenergie, a ajuns la concluzia ca boala din corpul fizic se mută in destin. Sau in destinul urmasilor. Priviti cate accidente si boli cronice, si cati copii ce se drogheaza si devin gay. Semn ca urmasii nostri degenereaza.
Concluzia lui Lazarev a fost ca traim intr-un sistem Viu si ca, dincolo de barierele noastre mentale sau religioase, noi suntem una cu tot ceea ce ne inconjoara. Si daca facem rau in jurul nostru, raul ni se intoarce. Undeva este o bariera care impiedica raul sa se extinda si in alte omniversuri.
Ce nu le-a spus foarte clar Lazarev adeptilor săi? Ca nu este suficient sa ne para rau sau sa ne cerem iertare de la Dumnezeu, mai trebuie si sa reparam.
Tipic pentru o perioada de timp in care Ego-ul a crescut periculos de mult din cauza stiintei, ducand catre diavolism, opusul smereniei, stiinta a crezut ca poate găsi leac pentru orice. Si pentru ca răul sa fie complet, pe langa medicina clasica au aparut tot felul de ” vindecatori” care pretind ca pot sa te curețe de pacate prin diverse metode. In loc ca bolnavul sa fie pus la treaba, reparand astfel greselile denumite in religii pacate, acesta a devenit si mai egoist, trimițând la urmasi mizeria necuratata. Cand omul isi pierde mintile,,apoi si le pierde de tot, implinind asfel profetiile biblice si autodistrugandu-se. Cand iubire nu e, se manifestă legile cauza efect.
Romania s-a procopsit cu tot felul de guru si vraci, astrologi, numerologi, ghicitori si falsi profeti. Romanii trebuiau educati sa tina Romania curata pentru urmasi si trebuiau sa investeasca in ecologizare, replantare, protectia copiilor, grija fata de tot ce ne inconjoara. Atât! Nu aveam nevoie nici de șamani, nici de guru, nici de profeti mincinosi. Tot ce facem, bine sau rau, ni se intoarce. Ca in basmul ” Fata babei si fata mosneagului”. Suntem pe drumul de intoarcere si poporul roman a inceput sa culeaga ce a semanat. Ca toate popoarele. Nu suntem singurii spalati pe creier si tinuti in intunericul peșterii.