caroline gunderode
173 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

 

EXTREM DE IMPORTANT DE A CALCULA POSIBILELE URMARI PENTRU ARMATA SUA DESI EU CRED CA COVIDUL COAGULEAZA FORTELE DE LUPTA ANTISISTEM PRIN CONSTIENTIZARE IN FATA MORTII :

Planul lui Soros de a se infiltra în armata SUA
27 iulie 2021 Cesare Sacchetti 0 comentarii
9
5
0
1
0
5

de Cesare Sacchetti

Speculatorul financiar George Soros a finanțat mult timp activ mai multe ONG-uri care își continuă ideea despre „societatea deschisă”.

„Societatea deschisă” este un tip de societate fără frontiere și dezbrăcată de identitatea sa națională.

Din acest motiv, Soros este de ceva timp în fruntea finanțării ONG-urilor care au acum un rol decisiv în gestionarea și promovarea traficului de ființe umane de pe coastele Africii de Nord către Europa.

De această dată, însă, finanțatorul maghiar de origine așkenazi are în vedere, dacă este posibil, un plan și mai ambițios și subversiv.

Infiltrează-te în armata americană. De fapt, știrea a fost raportată pentru prima dată de ziarul american „Daily Caller”.

Pentagonul a dat recent un mandat unei companii externe, British Moonshot CVE, un acronim care înseamnă „contracararea violențelor extremiste”, pentru a compila un raport care să identifice marginile „extremiste” ale armatei SUA.

Prin „extremist” înțelegem orice nu este în conformitate cu ideologia progresistă și globalistă care vede sensul patriei și apărarea granițelor ca o amenințare periculoasă care trebuie eradicată și interzisă.

Moonshot este legat de fondarea lui Obama, fostul președinte al dem, dar numele autorului raportului arată că în spatele acestui plan de identificare a militarilor cei mai loiali apărării patriei și, mai presus de toate, susținătorii lui Donald Trump, acolo amândoi George Soros.

De fapt, această cercetare a fost realizată de Vidhya Ramalingam, care în 2013 pregătise deja un raport privind imigrația în Europa finanțat de magnatul american.

Ramalingam este, de asemenea, foarte aproape de lobby-ul progresist al Ligii Anti Defăimare, ADL, care joacă rolul de frate mai mare al ortodoxiei celor politici corecți din Statele Unite.

Ideea acestei cercetări comandată de elementele Pentagonului cel mai apropiat de statul adânc este de a apropia armata de grupul terorist Black Lives Matter care anul trecut a devastat și jefuit zeci de orașe americane.

Această strategie pare să dezvăluie un plan definit de Soros și de guvernul secret de la Washington. Cea a revenirii cumva la controlul forțelor armate americane care nu par să răspundă presupusului comandant șef, Joe Biden.

Dezbaterea despre cine este de fapt responsabil în SUA a fost deschisă din ianuarie anul trecut de când Trump a părăsit Casa Albă.

Potrivit unor surse militare la nivel înalt , președintele a semnat actul anti-insurgență înainte de sfârșitul mandatului său, care ar preda efectiv puterea militarilor temporar.

Această ipoteză pare să fie în concordanță cu ceea ce s-a întâmplat în lunile următoare, deoarece așa-numita administrație Biden nu a realizat programul pe care ar fi trebuit să-l desfășoare pe hârtie.

Mandatul lui Biden, un om de câțiva ani pe salariul Beijingului, a fost acela de a atenua poziția dură și hotărâtă a lui Trump față de dictatura comunistă chineză.

Dimpotrivă, nu numai că relațiile dintre Washington și Beijing nu s-au relaxat, ci chiar s-au deteriorat.

China a anulat o întâlnire programată cu mult timp cu secretarul de stat adjunct al SUA, Wendy Sherman. Beijingul este extrem de iritat că administrația Biden nu și-a arătat intenția de a-și revizui pozițiile, în special în ceea ce privește sancțiunile împotriva companiilor chineze, care chiar s-au înăsprit mai mult decât în ​​era Trump.

China snubs senior US official in worsening diplomatic stand-off

Beijing refuses to allow Biden’s deputy secretary of state to meet counterpart in planned visit

Inamicul statului profund a fost în mod tradițional Rusia, care de ani de zile a reprezentat un bastion solid împotriva avansului globalismului și Biden ar trebui, pe hârtie, să revină la lansarea unei politici de înconjurare față de Moscova.

Nimic din toate acestea nu se întâmplă, iar mass-media anglo-saxonă aflată în mâinile marilor grupuri financiare, precum Financial Times, realizează ceea ce pare a fi acum dovezi prea mari pentru a le nega.

Biden se comportă ca Trump. Toate acestea par a fi consecința directă a ceea ce s-a scurs din cercurile militare americane, potrivit cărora puterea a fost transferată de la Trump către forțele armate în așteptarea ca rapoartele electorale să anuleze definitiv frauda din noiembrie anul trecut.

Acest lucru a determinat cercurile globaliste să cadă pe o altă strategie. Încercând să se infiltreze în armata americană pentru a recâștiga cumva controlul superputerii americane.

Fără controlul SUA, practic orice pas către Marea Resetare este imposibil.

Prin urmare, mișcarea lui Soros și Obama pare să meargă exact în această direcție. Senzația este că democrații se vor confrunta cu un zid. Nu a existat niciodată un președinte atât de popular în armată precum Donald Trump.

Între timp, rapoartele electorale continuă și timpul așa-numitei administrații Biden pare să fie mai aproape de a se epuiza.